دوستان جریان چی بود؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان جریان چی بود؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیز خاصی نیست! ظاهرا سامسونگ به خاطر فریمورهای بتایی که این سایت گذاشته بود که در اصل برای توسعه دهنده ها بوده نه کاربرای عادی ناراحت بود و می خواست این کار متوقف بشه که واسه یه مدت هم موفق شد ولی الان دوباره عرضه فریمورهای بتای بادا 2 دوباره از سر گرفته شد. همین چند روز پیش هم فریمور جدید xxkk5 واسه ویوها رو داد بیرون.
دوستان عزیز من این گوشی رو تازه گرفتم.
کلی سوال دارم که امیدوارم کمکم کنید.فعلا برای شروع:
1.منو و اس ام اس فارسی می خوام باید آپدیت کنم؟ از کجا و چطوری؟
2.برنامه هایی که به شکل shortcut روی صفحه اصلی هست(مثل help)چطوری میشه پاکشون کرد از صفحه؟
3.برای استفاده از فیسبوک چیکار باید بکنم؟ برنامه خاصی....یا وی پی ان...یا...؟
1. یعنی چی ؟ من متوجه نشدم
2.widget هارو میشه پاک کرد
3.وی پی ان نداره![]()
1.می خوام اس ام اس فارسی بدم با این گوشی چیکار باید بکنم؟
2.وسط صفحه یک کادر help هست چجوری باید ببندمش؟
3.خوب چه جوری میشه رفت فیسبوک؟
برای این برنامه ها لینک یا پیشنهادی دارین؟
یاهو مسنجر
آنتی ویروس
دیکشنری
یاهو مسنجر :Kint MasengerوYMChat
دیکشنری:MDict و farsi Dictionary
آنتی ویروس هم نداره ،چون ویروسی واسه این سیستم عامل وجود نداره.
من الان 1 ماهه این گوشی رو دارم این گوشی فوق الاده کاملا فارسی رو ساپورت میکنه در ضمن این گوشی TFT نیست بلکه یک نمیشگر بسیار با کیفیت super clear LCD 3.7 با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ![]()
سلام به همه ی دوستان گلم داشتم صفحه ها رو می خوندم گفتم بزارید یک جواب درست و حسابی بدم
این گوشی زبان فارسی رو کاملا ساپورت می کنه و برای اینکار باید فریمور گوشیتون رو تغیر بدید همون طوری که ویدوز کامپیوتر خود رو عوض می کنید برای این کار باید از نرم افزار های لازم استفاده کنید که دوستان حرفه ای اگه کسی سوال داشت می گه
برای دیکشرنی توصیه می شه که از نرم افزار MDict استفاده کنید ولی این نرم افزار به صورت پیش فرز فارسی نیم دونه چیه پس باید کلاستور هایش هم دانلود کنید و به نرم افزار اضافه کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)