بله همه مدل ها آینه بغل آن خم میشن ولی یه مقدار سفته و باید فشار بدی .
بله همه مدل ها آینه بغل آن خم میشن ولی یه مقدار سفته و باید فشار بدی .
با سلام خدمت همه دوستان
میخاستم بدونم قیمت e1+cp آزاد و کارخونه ایش چنده؟و آیا الان پارس خودرو برای این مدل ثبت نام میکنه؟و اگه میشه آدرس نمایندگی مرکزی پارس خودرو رو بدید ممنون میشم.
یا علی
سلام قیمت ازاد e1+cp حدود 12500-12800 . پاس خودرو هم حدود 2ماه پیش مدل e1+cp+abs را با 10میلیون پیش فروش میکرد ولی الان دیگه ثبت نام ندارن
Last edited by mehdi-2009; 08-12-2009 at 20:12. دليل: اصلاح
دوست عزیز
چقدر زیاد مگه چه خرج هائی کردی ؟ چه چیزائی را عوض کردی ؟
به نظر میاد غیر از تعویض چراغ
هزینه صافکاری و احتمالا رنگ هم داشتین
و دایاق سپر و اگه پفکی هم داشته باشه پفکی
خدا رو شکر کاپوت هم سالمه
ولی اینو هم بگم تقریبا این تصادف هزینه ای برابر با تعمیر پرشیا میتونه داشته باشه
خدا رو شکر کاپوت هم سالمه
و اینو هم بگم کسی با یه تصادف کوچیک ماشین به این خوبی رو عوض نمیکنه![]()
چراغ جلو کامل
شلگیر زیر گلگیر
صاف کردن دیاق سپر
صاف کردن گلگیر و کاپوت
نقاشی کوره ای کارخونه ای بدون بتونه
کاپوت به اندازه بند انگشت یه کم خم شده بود
آره واسه این تصادف نیست نمیدونم چه را ولی هوایی شدم
خونه ما جایی هست که وقتی تهران بارون میاد اینجا برف میاد (نوک قله کوهیم) همیشه یه نفر هم هست که تو خیابون سر سره بازی در بیاره و بزنه به چند تا ماشین دیگه
دوست عزیز نقاشی کوره ای چجوریه ؟ آیا از طریق نمایندگی اینکا رو کردی ؟ هزینه اش با نقاشی معمولی چقدره تفاوت داره ؟
ممنون میشم جوابمو بدی .
كره اي همينه كه بعدا ميخواي ماشينو بفروشي كسي نميفهمه؟
من دوستم يه سوناتا خريد به اسم رنگ نشده. و رنگ كارم نفهميدهبود كه رنگ داره.
بعدش ميخواست بفروشه معلوم شد
رنگ کوره ای به اینصورت هست که اگر با دستگاه تشخیص رنگ هم روش بزنند نشون نمیده و زیرش چسب مخصوص بدنه فابریک رو میخوره دادم نمایندگی برام رنگ کرد
توی فاکتورش ریز نکرده هزینه هاش رو و سرجمع برام نوشته
اصلا قابل تشخیص نیست اما توی بیمه من با خودکار نوشته شده که هزینه تعمیر برای نقاشی دریافت شده
دوستان من متاسفانه تجربه نشستن پشت فرمون L90 رو ندارم...سوالی که برام پیش اومده اینکه دقت میکردم به صفحه کیلومتر شمارش،دور موتور،ظاهرا ((رد لاین)) نداره؟درسته؟سختتون نیست؟تو دفترچش تعویض دنده مناسب رو چند نوشته؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)