تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 145 اولاول ... 4181878889909192939495101141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بابا حامد حدادی هم بود دیگه چرا هیشکی متوجه نشد؟!
    همونی که با منزر جنگید و آخر با چاقو کشتش
    نه دادا! اون نبود! حامد حدادی دو مترو هیجده قدشه ها!!:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من فکر کنم قاتل هانی (کسی که گردن هانی رو جلوی قبیله اش زد) همون حامد حدادی باشه! چون قشنگ یه سرو گردن از هانی بلند تر بود (حداقل)! ولی باز مطمئن نیستم!

2. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من فکر کنم قاتل هانی (کسی که گردن هانی رو جلوی قبیله اش زد) همون حامد حدادی باشه! چون قشنگ یه سرو گردن از هانی بلند تر بود (حداقل)! ولی باز مطمئن نیستم!
    نه تا حالا حامد حدادی اصلا نیومده
    اون که گردن هانی رو زد و قد بلند بود اسمشو نمیدونم چیه ولی تو فیلم سنتوری اگه یادت باشه اون نقش صاحب خونه قد بلنده رو داشت که میخواست بزنه خونه رو خراب کنه چند طبقه بسازه به علی سنتوری گفت باید بری از خونه
    نقش حامد حدادی اینه :

حامد حدادی – یحیی بن زمزم "غول بنی ضبه"

4. 10 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه only4u-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تو سایت خود مختار نوشته:
    حامد حدادی - بازی در سریال مختارنامه به کارگردانی داوود میرباقری در نقش سرباز سپاه آل زبیر

من مختارنامه رو هر 3 قسمت یکیشو میبینم ولی فکر میکنم سپاه آل زبیر همون سپاه مختار باشه... چرا حالا همه فکر میکنید حالا چون قد بلند هست باید نقش یک آدم غول بیابونی خشن آدم کش رو بازی کنه بیچاره خودیه

6. این کاربر از only4u-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

«يزيد» اين هفته در «مختارنامه» مي‌ميرد

خبرگزاري فارس: در قسمت پانزدهم سريال مختارنامه مرگ «يزيد ابن معاويه» به تصوير كشيده مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، مخاطبان سريال تلويزيوني مختارنامه اين هفته با چند رويداد مهم در اين سريال مواجه خواهند شد. مرگ يزيد و تاثير آن در اردوي جنگي امويان، دعوت سليمان صرد خزاعي به قيام، ديدار دوباره مختار با محمد بن حنفيه، صلح سپاه شام و مكه و مخالفت مختار با صلح برخي از وقايع قسمت پانزدهم سريال مختارنامه است.
    به گزارش روابط عمومي اين پروژه تلويزيوني، همچنين در اين قسمت صحنه به آتش كشيدن هاشميان در كابوس مختار به تصوير كشيده خواهد شد كه جزو سكانس‌هاي خاص و جذاب اين سريال است. همچنين در اين قسمت مخاطبان شاهد گفت‌وگوي ميان حصين بن نمير و عبدالله بن زبير درخصوص خاتمه جنگ هستند كه اين سكانس نيز جزو بخش‌هاي مفهومي و جذاب سريال است. از اين قسمت از سريال مختارنامه بازي بازيگراني همچون انوشيروان ارجمند در نقش رفاعه بن شداد از سران توابين، بهرام شاه محمدلو در نقش عبدالله بن يزيد و مسعود خدابخشيان در نقش ابراهيم ابن محمد طلحه از شخصيت‌هاي بانفوذ كوفه نيز آغاز خواهد شد.

8. 4 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

:همه فکر میکنید حالا چون قد بلند هست باید نقش یک آدم غول بیابونی خشن آدم کش رو بازی کنه بیچاره خودیه
    ولی من فکر کنم یکی از همونایی باشه که با مختار می جنگند و به رهبریه مصعب مختار و زنش رو میکشند چون الان در افراد آل زبیر دیده نمیشه پس احتمالاً دشمن مختار باشه.(ولی دیدن قد بلندش در کنار دیگر بازیگرا باید خیلی جالب باشه.)

10. 2 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پرسش و پاسخ هایی از گاف ها و حاشیه های مختار نامه

سریال مختارنامه یکی از عظیم ترین پروژه های تصویری کشور است که با صرف هزینه ای معادل 20 میلیارد تومان و در مدت 8 سال ساخته شده که پخش چندین قسمت از این سریال تاریخی و مذهبی با بازخورد گسترده و البته متفاوت مردم ، رسانه ها ،کارشناسان و حتی برخی از علما روبرو شده است.

به گزارش «فردا» بازخورد گسترده سریال مختارنامه ضمن ایجاد حاشیه های متعدد برای این مجموعه تلویزیونی و مدیران سیما ، انتقادات مختلفی را هم در حوزه های مختلف مذهبی ، تاریخی ، ادبی و ... به همراه داشته است که می توان به موضوع نشان دادن تصویر حضرت ابوالفضل ، برخی دیالوگ ها و روایت ها و همچنین پرداخت های اغراق آمیز صحنه های نبرد اشاره کرد.

در این بین حجم انبوه سوالات و ابهامات و به دنبال آن حاشیه های ایجاد شده برای سریال مختارنامه موجب شده تا مدیران سیما و تهیه کنندگان این مجموعه سایتی را برای پاسخگویی و اطلاع رسانی در این خصوص راه اندازی کنند که بخشی از مهمترین سوالات و پاسخ های ارائه شده در این پایگاه اطلاع رسانی از نظرتان می گذرد.

س: این مسئله یک دروغ تاریخیه که توسط مورخان یونانی جعل شده وبرای اون دلایلی وجود داره اول این که جمعیت ایران در اون زمان چند ملیون نفر بیش نبوده پس چگونه ممکنه سپاهی دو ونیم ملیونی وجود داشته باشه نکته ی دیگه محل وقوع نبرده که در اون چنین جمعیتی به صورت معمولی هم جا نمیشه چه برسه به سپاهی که یساری داره ویمینی ؟

س: با سلام علت بکار بردن کلمه خوارج از سوی سردسته خوارج و خودشان را خوارج خطاب کردن چه بود از دست اندارکاران چنین پروژه ارزشمندی بعید است که این نکات واضح را از نظر مغفول نگاه داشته باشند یا عباراتی مثل اگر شاخ شوند شاخشان را میشکنیم ،غیر از این نکات واقعاً قسمت چهاردهم زیبا بود

س: سلام.خسته نباشید.برای سومین بار این سوال را می برسم امیدوارم این دفعه جواب بگیرم و خیالم راحت بشه(ایا این راسته که امام سجاد اجازه قصاص به مختار را نمی دهند و مختار از روی غیض و غضب شخصی دست به این کار میزند؟)

ج: سلام- دوست عزيز بنظر شما وقتي امام سجاد (ع) در چند جا از مختار به نيكي ياد ميكند و او را دعا ميكند به چه معناست ايا اگر امام از كرده مختار رضايت نداشت باز هم اورا دعا ميكرد ؟ به عنوان مثال وقتي پسر مختار از امام باقر سوال ميكند كه ايا اين درست است كه مردم از پدر من به عنوان دروغ گو ياد ميكنند كه امام فرمودند( به خدا سوگند كه هيچ زني از اهل بيت ما بعد از واقعه كربلا ارايش نكرد تا اينكه مختار سر ابن زياد و عمر سعد را به مدينه فرستاد و همچنين فرمودند پدرم مهر مادرم را از پولي پرداخت كه مختار براي پدرم فرستاده بود و ما پول مهر زنانمان را از حلال ترين پول پرداخت ميكنيم) اميد وارم كه جوابتان را گرفته باشيد

س: در قسمتی که مختار به مکه آمد بدون محرم شدن وارد مکه شد که این حرام است.

س: می خواستم بدانم آیا مختار شهید می شود اگر میشود به دست کدام ملعون؟

س: شخصی به نام عبدالله بن عمر این بیت«برو اين دام بر مرغي دگر نـه ...»رو میخونه که این موضوع مطرح میشه حتما جناب حافظ با ماشین زمان یه چرخی هم به گذشته زده و این شعر رو اونجاسروده ..

2. صحنه ی دیگه فیلم، اونجایی که مختار میگه:
    من مختارم پسر ابوقیس، اولین سردار فاتح ایران.. پدر من معروف به عجم کُش است..
    مرحبا به غیرت ما ایرانیا..کارگردان دستتون دردنکنه...

3. سردار کیان هنگامی که مختار رو تو لباس رزم میبینه میگه که: شما رو وقتی تو این لباس میبینم یاد رستم میافتم.

رستم رو فردوسی 4 قرن پس از وقایع مختار در شاهنامه به تحریر در آورد. و این سردار کیان از کجا رستم رو میشناخته وا عجبا..

ج: باسلام
    اگرچه مکررا گفته شده ولی بازهم جواب سوالاتتون رو میگم:

1- دوست عزیز. شما فرض کن در زبان عربی یه شعر یا ضرب المثلی باشه با همین مفهوم. بعد اگه آقای میرباقری میومد اون رو برای شما ترجمه فارسی میکرد و تو دیالوگ میگذاشت، میخوام بدونم من و شما چیزی سر در میووردیم؟!

2- شما دوست عزیز ، قراره تو مختارنامه یه فیلم تاریخی مبتنی بر واقعیت یبینی یا یه چیزی که دلت رو حال بیاره و باهاش حال کنی؟! این "واقعیته" که در آن دوران اعراب در جنگ با لشگر ایران پیروز شدند و تا سالها فرماندهان آن جنگ، حضور در آن جنگ را از افتخارات خود میدانستند. خب ، میرباقری هم دارد همین فضا را بتصویر میکشد. اگر به کام من و تو این واقعیت تاریخی تلخ باشد که نمیشود واقعیت را عوض کرد.
    انتظار نداشته باش که میرباقری برای کیف کردن من و تو مثلا دیالوگی اینچنینی برای مختار بنویسد که:
    "منم مختار... پسر ابوقیس... پدر من خاک بر....خیلی بد بود! آخه با ایرانیای خوب و دوستداشتنی جنگید؟! منو ببخشید که پسر اون پدرم؟!!!"
    از این انتظارها که نداری دوست عزیز؟

3- برای دهمین بار تذکر میدهم که رستم و دیگر شخصیتهای شاهنامه ساخته ذهن و شعر فردوسی نیست. داستان اینها ده ها سال پیش از فردوسی هم میان ایرانیان سینه به سینه نقل میشده. اسناد و نوشته های فراوانی هم در اثبات این ادعا در تاریخ ادبیات فارسی موجود است. فردوسی فقط این داستانها را بانظمی خاص بدل به شعر کرده است.

عصر ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب پس هنوز نشونش نداده
    چون یکی از آشناها به من گفت الین هفته حامد حدادی رو نشون میده و منو هم به اشتباه انداخت.
    احتمالا منظورش همون آیدین خطایی بوده!

«يزيد» اين هفته در «مختارنامه» مي‌ميرد
    حیف شد که اصلا یزید رو تو سریال نشون ندادن

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

این هم از حامد حدادی:

14. 5 کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت A.B & V.S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به این قیافه که اصلا نمیاد جزء سپاه مختار( یا آل زبیر) باشه.
    در کل خیلی قشنگ گریمش کردن. دوستان کسی دوباره شبیه اینو تو فیلمهای دیگه پیدانکردن؟

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

حامد حدادی نشسته روی صندلی ولی قدش با گریمور که ایستاده در این حالت تقریبا برابره

17. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •