بوآتنگ:ما از کسی نمیترسیم
بوآتتگ معتقد است که سرنوشت میلان دست خودش است و آنها از کسی ترسی ندارند...
این بازیکن غنایی میتواند در میلان تاریخ ساز شود.او در سال اولش در میلان،در آستانه کسب هجدهمین اسکودتوی باشگاه قرار دارد و او معتقد است که قهرمانی ممکن است و آنها به کسب این عنوان بسیار نزدیک شده اند.
او به گزتا گفت:"ما از ناپولی یا اینتر نمیترسیم.فقط ما میتوانیم برای خودمان مشکل درست کنیم."
"ما باید تمرکزمان را برابر برشیا به خوبی حفظ کنیم زیرا این بازی برای آنها حکم مرگ و زندگی را دارد.ما چیزی را نبرده ایم و وقتی به من گفتند که شما اسکودتو را کسب کرده اید،من عصبانی شدم.تا زمانی که آن را لمس کنیم،من این موضوع را باور نخواهم کرد."
بوآتنگ تابستان گذشته با یک قرارداد مالکیت مشترک به میلان آمد و به گفته پرزیوسی،رییس باشگاه جنوا،موافقت برای فروش او به همراه 6 بازیکن دیگر است.بوآتنگ میگوید که در یک رویا زندگی میکند.
"من این را مثل یک رویا میبینم.صحبت های گالیانی بسیار مهربانانه است و نمیتوانم منتظر لحظه امضای قرارداد بمانم.از نظر روحی من در نیم فصل دوم،در شرایط خیلی بهتری قرار داشته ام و با انگیزه بیشتری بازی میکنم."
بوآتنگ در صورت کسب اسکوتو قول ویژه ای نیز به هواداران داد:"من در مراسم جشن قهرمانی میلان،ممکن است رقص تکنو رو انجام دهم.تاتوی لوگوی میلان؟این نیز میتواند باشد."
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید