تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 107 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بوآتنگ:ما از کسی نمیترسیم

بوآتتگ معتقد است که سرنوشت میلان دست خودش است و آنها از کسی ترسی ندارند...

این بازیکن غنایی میتواند در میلان تاریخ ساز شود.او در سال اولش در میلان،در آستانه کسب هجدهمین اسکودتوی باشگاه قرار دارد و او معتقد است که قهرمانی ممکن است و آنها به کسب این عنوان بسیار نزدیک شده اند.

او به گزتا گفت:"ما از ناپولی یا اینتر نمیترسیم.فقط ما میتوانیم برای خودمان مشکل درست کنیم."

"ما باید تمرکزمان را برابر برشیا به خوبی حفظ کنیم زیرا این بازی برای آنها حکم مرگ و زندگی را دارد.ما چیزی را نبرده ایم و وقتی به من گفتند که شما اسکودتو را کسب کرده اید،من عصبانی شدم.تا زمانی که آن را لمس کنیم،من این موضوع را باور نخواهم کرد."

بوآتنگ تابستان گذشته با یک قرارداد مالکیت مشترک به میلان آمد و به گفته پرزیوسی،رییس باشگاه جنوا،موافقت برای فروش او به همراه 6 بازیکن دیگر است.بوآتنگ میگوید که در یک رویا زندگی میکند.

"من این را مثل یک رویا میبینم.صحبت های گالیانی بسیار مهربانانه است و نمیتوانم منتظر لحظه امضای قرارداد بمانم.از نظر روحی من در نیم فصل دوم،در شرایط خیلی بهتری قرار داشته ام و با انگیزه بیشتری بازی میکنم."

بوآتنگ در صورت کسب اسکوتو قول ویژه ای نیز به هواداران داد:"من در مراسم جشن قهرمانی میلان،ممکن است رقص تکنو رو انجام دهم.تاتوی لوگوی میلان؟این نیز میتواند باشد."

منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بوآتنگ:ما از کسی نمیترسیم

بوآتتگ معتقد است که سرنوشت میلان دست خودش است و آنها از کسی ترسی ندارند...

این بازیکن غنایی میتواند در میلان تاریخ ساز شود.او در سال اولش در میلان،در آستانه کسب هجدهمین اسکودتوی باشگاه قرار دارد و او معتقد است که قهرمانی ممکن است و آنها به کسب این عنوان بسیار نزدیک شده اند.

او به گزتا گفت:"ما از ناپولی یا اینتر نمیترسیم.فقط ما میتوانیم برای خودمان مشکل درست کنیم."

"ما باید تمرکزمان را برابر برشیا به خوبی حفظ کنیم زیرا این بازی برای آنها حکم مرگ و زندگی را دارد.ما چیزی را نبرده ایم و وقتی به من گفتند که شما اسکودتو را کسب کرده اید،من عصبانی شدم.تا زمانی که آن را لمس کنیم،من این موضوع را باور نخواهم کرد."

بوآتنگ تابستان گذشته با یک قرارداد مالکیت مشترک به میلان آمد و به گفته پرزیوسی،رییس باشگاه جنوا،موافقت برای فروش او به همراه 6 بازیکن دیگر است.بوآتنگ میگوید که در یک رویا زندگی میکند.

"من این را مثل یک رویا میبینم.صحبت های گالیانی بسیار مهربانانه است و نمیتوانم منتظر لحظه امضای قرارداد بمانم.از نظر روحی من در نیم فصل دوم،در شرایط خیلی بهتری قرار داشته ام و با انگیزه بیشتری بازی میکنم."

بوآتنگ در صورت کسب اسکوتو قول ویژه ای نیز به هواداران داد:"من در مراسم جشن قهرمانی میلان،ممکن است رقص تکنو رو انجام دهم.تاتوی لوگوی میلان؟این نیز میتواند باشد."

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ماسیمیلیانو آلگری: دیدار مقابل برشا، دیدار قهرمانی است

و آلگری می داند پیروزی میلان و شکست نزدیک ترین تعقیب کننده اش می تواند امیدهای این تیم برای قهرمانی را به میزان زیادی افزایش دهد

سایت گل- ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی میلان، اعلام کرد دیدار فردای تیمش مقابل برشا، بازی قهرمانی است.

روسونری در حال حاضر با 6 امتیاز اختلاف نسبت به ناپولی در صدر جدول سری آ قرار دارد و آلگری می داند پیروزی میلان و شکست نزدیک ترین تعقیب کننده اش می تواند امیدهای این تیم برای قهرمانی را به میزان زیادی افزایش دهد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این بازی، دیدار قهرمانی است. اما برشا تیمی با بازیکنان بزرگ است. مانند ما آنها نیز انگیزه زیادی برای این دیدار دارند.

ما به برشا احترام می گذاریم. آنها در فرم خوبی هستند و برای ماندن در سری آ تلاش می کنند. ما این دیدار را جدی خواهیم گرفت. ما مقابل تیمی بازی خواهیم کرد که مشکلات زیادی برای ما ایجاد می کند.

دیدار دشواری خواهد بود اما همه چیز به ما بستگی دارد. این دیدار برای ما دیدار قهرمانی است و اگر بتوانیم در این دیدار به پیروزی برسیم، گامی بلند به سوی قهرمانی برخواهیم داشت."

زلاتان محروم است و پاتو به دلیل مصدومیت مقابل سمپدوریا نمی تواند تیمش را در این دیدار همراهی کند اما آلگری گفت که از ابزار لازم برای جبران این کمبود برخوردار است.

" ما با بهترین ترکیب هجومی مان بازی خواهیم کرد. من از کاسانو راضی هستم. او می تواند برای ما تعیین کننده باشد."

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده : برشا-میلان

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Legrottaglie, Papastathopulos, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Van Bommel, Cassano, Robinho, Beretta n.51

مصدومین:

Jankulovski, Nesta, Inzaghi, Pato

محروم:

Ibrahimovic

در آغاز فعالیت the special one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

InterFC.ir- پس از بازی اینتر در برابر لاتزیو که با برد 1-2 نراتزوری به پایان رسید، لئوناردو گفت: " پیروزی مان طعم خاصی داشت، به ویژه که از دقیقه 23، ده نفره بازی کردیم و از نقطه پنالتی گل دریافت کردیم. طبیعتا تغییر نتیجه، کار بسیار خارق العاده ای بود و بدون شک چنین بردی متعلق به همه مجموعه تیم است".
    مربی اینترمیلان با اظهار این مطلب که اکنون زمان فکر کردن درباره آینده اش نیست، افزود: "اکنون باید روند نتایج مثبت مان را ادامه بدهیم و نتیجه امروز مهم است. این فصل اینتر، فصلی عجیب و غریب بود که در آن بازیکنان مصدومیات های فراوانی داشتند و مربی تیم نیز تغییر کرد. اما در قلب تیم قاعده ای به نام پیروزی وجود دارد و طبیتا بهتر شدن نیز وجود خواهد داشت".
    لئو در پایان گفت: " من به آینده ام و آنچه در پایان فصل ممکن است رخ بدهد، نمی اندیشم. آنچه که برای من اهمیت دارد به پایان بردن فصل و محقق کردن اهداف مان است".

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برشا صفر – میلان 1: پیروزی دیرهنگام روسونری

روبینیو گلی بسیار مهم برای میلان زد تا آنها فاصله خود با اینتر، تیم دوم جدول را به هشت امتیاز برسانند.

سایت گل – میلان گامی دیگر به فتح سری آ نزدیک شد. روبینیو در خانه برشا در دقایق پایانی گل زد. برشا هم کاری دشوار پیش رو دارد تا بتواند از سرنوشت باری فرار کند و از سقوط بگریزد.

دیدار دو تیم پایاپای بود و هر دو می‌توانستند برنده بازی شوند، اما این میلان بود که گل برتری را زد.

کلارنس سیدورف در دقیقه 82 پاسی بلند به آنتونیو کاسانو سپرد و او هم روی اشتباه مدافعان برشا توپ را به روبینیو سپرد. او آزادانه به سمت دروازه حریف تاخت و توپ را در حالی وارد دروازه میکله آرکاری کرد که هیچ مدافعی از برشا در صحنه حضور نداشت.

سپس برشا به پیش تاخت اما نتوانست گل تساوی را بزند.

میلان به این ترتیب با 74 امتیاز در صدر جدول قرار دارد، در حالی که اینتر با 66 امتیاز دوم است. برشا هم با 30 امتیاز در رده ماقبل آخر جدول است.

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نتایج کامل بازی های امروز سری آ ایتالیا:

باری 0-1 سمپدوریا

گل: نیکلا پوتزی (پنالتی) 59

بولونیا 0-2 چزه نا

گل ها: امانوئله جیاچرینی 48، دومینیکه مونولیا 84

کالیاری 1-2 فیورنتینا

گل ها: آندره آ کوسو 46 (کالیاری) آلیسیو سرچی 45 و 50 (فیورنتینا)

جنوا 4-2 لچه

گل ها: فلورو فلورس 9 و 69، رودریگو پالاسیو 42 و 52(جنوا) داوید دی میکله (لچه)

اینتر 2-1 لاتزیو

گل ها: اسنایدر 40 , اتوئو 53 اینتر - زاراته 24 (پنالتی) لاتزیو

پالرمو 2-1 ناپولی

گل ها: فدریکو بالزارتی 38، چزاره بووو (پنالتی) 45 (پالرمو) ادینسون کاوانی (پنالتی) 2 (ناپولی)

اودینزه 0-2 پارما

گل ها: آمائوری 13 و 90

برشا 0-1 میلان

گل: روبینیو 82

یوونتوس 2-2 کاتانیا

گل ها: دلپیرو 14 (پنالتی) 38 یوونتوس - گومز 81 , ,لودی 3+90 کاتانیا
    Last edited by B3HZ@D; 24-04-2011 at 01:49.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ژوزه مورینیو: روزی به اینتر برمی گردم اما این اتفاق فصل بعد رخ نمی دهد

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، شایعات اخیر در مورد بازگشتش به تیم اینتر در فصل آینده را به شدت رد کرد.

این مربی پرتغالی دو فصل موفقیت آمیز را در سن سیرو سپری کرد و توانست با این تیم فصل گذشته به یک سه گانه تاریخی برسد.

او چهارشنبه گذشته نیز با پیروزی 1-0 مقابل بارسا در فینال کوپا دل ری، به اولین جامش با رئال مادرید رسید.

او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" لطفا دیگر در مورد بازگشت من به اینتر صحبت نکنید. من روزی به اینتر برمی گردم اما این اتفاق فصل آینده رخ نخواهد داد.

اینتر یک رئیس فوق العاده و بازیکنانی شگفت انگیز در اختیار دارد. اجازه بدهید آنها در آرامش با لئوناردو کار کنند. لئوناردو می تواند برای فصل آینده تعادل، جاه طلبی و انگیزه را به تیم برگرداند.

من سال آینده هم در رئال خواهم ماند."

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خرید های فوق العاده روسونری

ميلان و ليست خريد هاي فوق العاده ي تابستاني: گانسو ، تايوو، فرناندو و مارکتي

ميلان به دنبال تقويت تيمش در فصل تابستان است.

ميلان به شدت تلاش مي کند تا فاتح اسکودتو شود بنا به گزارش کوريره دلا اسپورت ميلان به تازگي ليست بازيکنان مورد علاقه ي خود را اعلام کرده است.

مارکو آمليا در پايان فصل مي تواند به جنوا بازگردد.با توجه به عملکرد غير قابل قبول او و با توجه به قيمت 7 ميليون يورويي اين دروازبان او مي تواند فصل بعد به جنوا بازگردد و ميلان ميخواهد جانشيني براي او پيدا کند.

فدريکو مارکتي 28 ساله گزينه ي اصلي ميلان براي جانشيني آمليا است. کريستن آبياتي سال فوق العاده اي را در ميلان سپري کرد و به نظر مي رسد فصل آينده نيز دروازبان اول ميلان باشد. انتظار می رود قيمت مارکتي 5.2 ميليون يورو باشد.

ميلان بايد همواره با چهار مدافع مستحکم وارد ميدان شود از اين رو به نظر مي رسد آلگري به شدت به يک مدافع چپ نياز دارد تا در فصل نقل و انتقالات تابستاني به جمع ميلاني ها اضافه شود.

اين مسئله بيش از اين مخفي باقي نماند که احتمالا تايه تايوو فصل آينده در سمت چپ خط دفاعي ميلان بازي خواهد کرد

.اما براي انتقال تايوو به ميلان يک مشکل اساسي وجود دارد و آن نداشتن پاسپورت اروپايي است . تايووي 26 ساله ميتواند پاسپورت اروپايي دريافت کند اما مشکلاتي بر سر راه او قرار دارد و در صورتي که اين پاسپورت تهيه نشود او نمي تواند به ميلان بپيوندد. تايوو به صورت بازيکن آزاد به ميلان خواهد پيوست.

ميلان به تازگي بازيکني را از پورتو براي تيم جوانان خود به خدمت گرفته است اما هدف ميلان جذب بازيکني براي تيم اصلي خود است و اين بازيکن کسي نيست جز فرناندو فرانسيسکو رگس 23 ساله هافبک تدافعي وبرزيلي تيم پورتو که به آن ها در کسب بيست و پنجمين عنوان قهرمانيشان کمک فراواني کرده است.

ديگر احتياجي به صحبت کردن درباره ي گانسو نيست. او اعلام کرده بود که به زودي به ليگ ايتاليا مي پيوندد و يکي از تيم هاي ميلاني مقصد بعدي اوست و شياطين شهر ميلان شانس بيشتري نسبت به رقيب ديرينه ي خود دارند.آريدو برايدا به برزيل سفر کرد تا با گانسو قرار داد نهايي را به توافق برسد.درحالي که هنوز پيشنهادي از ميلاني ها به آنها نرسيده است.

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ميلان در آستانه قهرماني آلگري: تنها چهار امتياز ديگر مي خواهيم

ميلان در آستانه قهرماني
    آلگري: تنها چهار امتياز ديگر مي‌خواهيم

خبرگزاري فارس: سرمربي ميلان كه تيمش توانست برشا را با يك گل شكست دهد تا قهرماني در كالچو چهار امتياز ديگر فاصله دارد.

به گزارش فارس و به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، پيروزي يك بر صفر ميلان در زمين برشا موجب شد روسونري با اينتر تيم دوم جدول 8 امتياز فاصله پيدا كند. اين درحالي است كه چهار بازي ديگر تا پايان اين فصل باقي مانده و قهرماني ميلان دور از ذهن نيست.

آلگري در مورد اين پيروزي گفت: فاصله زيادي با تيم دوم داريم. تنها چهار امتياز مي‌خواهيم تا اسكودتو را به خانه ببريم. تا چهارشنبه استراحت مي‌كنيم و پس از آن براي بازي با بولونيا آماده مي‌شويم. بولونيا در رده دوازدهم قرار دارد و براي مطمئن شدن از ماندن در سري A به سختي خواهد جنگيد. به نظرم بازي آساني نخواهد بود. اگر در پايان ليگ، امتيازهاي ميلان با ناپولي يا اينتر مساوي شود، ميلان به دليل برتري در ديدارهاي رو در رو، باز هم به عنوان قهرماني خواهد رسيد.

سرمربي ميلان تاكيد كرد: از حالا نمي‌خواهيم جشن قهرماني بگيريم. تنها چيزي كه به آن احتياج داريم استراحت است زيرا در برابر برشا بازي سختي را انجام داديم. در نيمه نخست نتوانستيم به آن شكل كه مي‌خواهيم در زمين برتري داشته باشيم. اين موضوع به دليل خستگي بازيكنانم از بازي برابر پالرمو در كوپا ايتاليا در وسط هفته گذشته بود.

آلگري اضافه كرد: به خاطر پيروزي در ريگامونتي از بازيكنانم تشكر مي‌كنم. آنها در خط دفاع عالي بودند. آنتوينو كاسانو نيز بسيار خوب ظاهر شد و روبينيو نيز گلزني كرد. همه شاگردانم در اندازه‌هاي قهرماني بازي كردند. البته فرصت‌هاي گلزني زيادي را از دست داديم ولي در پايان شايسته پيروزي بوديم.

منبع:

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •