تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 120 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میزان استقبال تماشاگران از هفته بیست و هفتم

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رانگنیک و اخراج 11 بازیکن شالکه در پایان فصل

کریمی، هائو، کریستیاس و آولار چهار بازیکنی هستند که در پایان فصل قراردادشان با شالکه به اتمام می رسد و با توجه به اظهارات رانگنیک باشگاه قرارداد آنها را تمدید نخواهد کرد.

سایت گل - به نوشته روزنامه بیلد رالف رانگنیک سرمربی جدید شالکه که به تازگی کار خود را با این تیم آغاز کرده در صبحتهایی اعلام کرده قرارداد تعدادی از بازیکنانش را در پایان فصل فسخ خواهد کرد. او می گوید:" تعداد بازیکنانی که در اختیار دارم بسیار زیاد است و به همین دلیل نمی توانم جلسات تمرینی حرفه ای و با کیفیتی داشته باشم."

شالکه هم اکنون در ترکیب تیم اصلی خود 32 بازیکن در اختیار دارد و رانگنیک معتقد است با این تعداد بازیکن نمی توان تمرین با کیفیتی برگزار کرد. رانگنیک اکنون تاوان سیاست های ماگات را در خرید بازیکن می دهد و قصد دارد در پایان فصل 11 بازیکن تیمش را از این ترکیب خارج کند.

کریمی، هائو، کریستیاس و آولار چهار بازیکنی هستند که در پایان فصل قراردادشان با شالکه به اتمام می رسد و با توجه به اظهارات رانگنیک باشگاه قرارداد آنها را تمدید نخواهد کرد.

گفتنی است با این کار رقمی در حدود 7 میلیون یورو به عنوان دستمزد بازیکنانی که ماگات آنها را به خدمت گرفته بود اما به ندرت از آنها استفاده می کرد، صرفه جویی خواهد شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Shervin Gilani

2011/3/24

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یوپ هاینکس: بایرن مونیخ با من تماس گرفت

یوپ هاینکس، مربی بایر لورکوزن گفته بایرن مونیخ با او تماس گرفته و قصد دارد او را جانشین لوییس فان‌خال در فصل بعد کند.
    هاینکس به بایر اطلاع داده بود که قصد دارد در تابستان از آنها جدا شود و قراردادش را تمدید نمی‌کند. او گزینه اصلی بایرنی‌ها برای مربی‌گری‌شان در فصل آینده است.
    هاینکس 65 ساله گفته است: «کارل هاینس رومنیگه با من تماس گرفت و مربی‌گری بایرن مونیخ را به من پیشنهاد داد. این اتفاق پس از جدایی توافقی لوییس فان‌خال صورت گرفت. پس از آن هم طبیعی بود که با دوستم اولی هوینس تلفنی صحبت کنم. البته نه توافقی داشته‌ایم و نه مذاکره‌ای انجام شد.»

هاینکس درباره جدایی‌اش از بایرن گفت: «تصمیم بسیار دشواری بود. تا دسامبر و آغاز ژانویه قصدم این بود که بمانم. اما در هفته‌های ابتدایی نیم‌فصل دوم تصمیم گرفتم اوضاع را بررسی کنم و به بایر هم خبر دادم.
    تصمیم من نه به دلایل خصوصی و نه به دلیل سلامتی‌ام بود، و ماجرای مونیخ هم ربطی به آن نداشت. ولفگانگ هولتزهاوزر، رییس بایر و رودی فولر، مدیر ورزشی باشگاه از 8 مارس می‌دانستند که من دیگر در این تیم نخواهم ماند.»
    او همچنین از رابین دات که قرارداد دوساله‌ای با لورکوزن امضا کرده تا جانشینش شود حمایت کرد: «مربی بعدی من تیمی بی‌نقص را تحویل می‌گیرد که در تمامی زمینه‌های فوتبال مدرن توسعه یافته؛ ترکیبی از باتجربه‌ها و بااستعدادها. اکثر بازیکنان در جریان زمانی که با هم کار کردیم سطح بازی‌شان را بهتر کردند.
    میشاییل بالاک هم از دو مصدومیتی که داشته در چند ماه آینده رهایی می‌یابد و می‌تواند تیم را برای فصل بعد تقویت کند.»

کد:

Jupp Heynckes: Bayern Munich Have Approached Me

کد:
    -----------------------------------

شواین اشتایگر: هاینکس گزینه خوبی برای جانشینی فان خال است

باستین شواین اشتایگر، ستاره آلمانی باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی به حمایت ازیوپ هاینکس، مربی کنونی بایرلورکوزن برای برعهده گرفتن هدایت باواریایی ها برخاسته و او را بهترین نامزد برای جانشینی فان خال در پایان رقابتهای این فصل بوندسلیگا دانسته
    هاینکس در پایان رقابتهای این فصل از نیمکت مربیگری بایر لورکوزن جدا خواهد شد و روبین دات که درحال حاضر مربیگری فرایبورگ را برعهده دارد،جای او را خواهد گرفت.
    شنیده می شود که هاینکس 65 ساله، گزینه شماره یک جانشینی لوئیس فان خال است. خود او هم اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده که تماسهایی با مسئولان بایرن داشته است
    هاینکس که درپنج دیدار پایانی فصل 9-2008 و پس از کنار رفتن یورگن کلینزمن،هدایت بایرن را برعهده داشت، اکنون در آستانه بازگشت به آلیانس آرنا است و شواین اشتایگر از این اتفاق استقبال می کند.
    شواینی در گفت و گو با مجله استرن گفت:« او انتخاب خیلی خوبی است. یوپ هاینکس باشگاه را می شناسند و برای 5 بازی در سال 2009 به ما کمک کرد.ما با 4 برد و یک تساوی با او به لیگ قهرمانان اروپا رسیدیم.»
    بایرن این فصل اوضاع چندان مطلوبی ندارد و با حذف در لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی آلمان ، در حالی که تنها 7 بازی دیگر تا پایان رقابتهای این فصل بوندس لیگا باقی است، با 2 امتیاز فاصله نسبت به هانوفر در رده دوم قرار دارد
    شواین اشتایگر 26 ساله در این رابطه ادامه داد:« من مطمئنم که ما به عنوان یک تیم، به اندازه کافی خوب هستیم که بتوانیم در سالهای آتی به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا برسیم. تیمهای زیادی در اروپا نیستند که بهتر از ما باشم و فکر نمی کنم که حتی یکی از بازیکنان کلیدی ما، از بایرن جدا شود.»
    کد:

Schweinsteiger: Jupp Heynckes Will Be A Good Choice To Replace Louis Van Gaal At Bayern Munich

کد:
    -------------------------------------------------

Exclusive: Milan Would Move For Bayern Munich's Arjen Robben If He Were To Become Available In Summer

کد:
    .

---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------

منچستریونایتد مانوئل نویر و رنه آدلر را زیر نظر دارد

منچستریونایتد به خرید دروازه‌بان‌های آلمانی علاقمند است.
    به نوشته گاردین، اریک استیل به لورکوزن رفت تا بازی دو تیم بایر لورکوزن و شالکه را تماشا کند و از نزدیک عملکرد رنه آدلر، دروازه‌بان لورکوزن و مانوئل نویر، دروازه‌بان شالکه را ببیند.
    این بازی با نتیجه دو بر صفر به سود لورکوزن به پایان رسید.
    هر دو دروازه‌بان مورد توجه یونایتد بوده‌اند، به ویژه نویر.
    آدلر و نویر مدت‌ها با هم رقابت داشتند. یواخیم لو برای مسابقات جام جهانی، رنه آدلر را به مانوئل نویر ترجیح داد. البته آسیب از ناحیه دنده باعث شد آدلر جام جهانی را از دست بدهد و نویر از فرصت بهره برد و جایگاه خود را به عنوان یکی از بهترین دروازه‌بان‌های دنیا تثبیت کرد.
    یونایتد همچنین داوید دخئا از اتلتیکو مادرید و مارتن استکلنبرگ از آژاکس را زیر نظر دارد.
    کد:
    Manchester United Still Tracking Schalke's Manuel Neuer & Bayer Leverkusen's Rene Adler - Report
    کد:

پ.ن : امیدوارم بیاد بایرن .

.
    Last edited by OSEN; 24-03-2011 at 16:32.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الیورکان: فان خال هرچه بایرن به دنبال آن بود را به ارمغان آورد/
    قهرمانی با یک خط دفاع منسجم و باثبات از راه می رسد

الیور کان، دروازه بان سابق بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان به تمسخر ینس لمن دروازه بان باتجربه که اخیرا به آرسنال پیوسته، پرداخته است
    ینس لمن 41 ساله پس از آنکه مدتها پیش با دنیای فوتبال خداحافظی کرده بود، به دلیل نیاز مبرم آرسنال به دروازه بان جدید، در بحران دروازه بانی اش، به این تیم پیوست.
    کان به بیلد گفت:« می توانیم ببینیم که پیدا کردن یک شغل بامعنا، بعد از خداحافظی از فوتبال حرفه ای برای بعضی ها چقدر سخت است. از نظر ورزشی، او تنها می تواند برای چند بازی به کمک آرسنال بیاید. »

کان در گفت و گویی طولانی به بررسی مسائل مختلف پرداخته که گل دات کام بخشهای مهم این صحبتها را برای شما بازتاب می دهد:

برکناری فان خال در پایان فصل
    اگر با دقت نگاه کنید، فان خال هرچه بایرن به دنبال آن بود را برای تیم به ارمغان آورد. و دیدگانی نسبت به فوتبال دارد که اگر به همکاری اش با بایرن ادامه می داد، می توانست این تیم را به ثبات برساند. فکر می کنم فان خال به این دلیل ناکام ماند که به جذابیتهای فوتبال توجه نکرد. جامهای قهرمانی در پی یک خط دفاع منسجم و باثبات از راه می رسد.
    فان خال از آن دسته افرادی است که توجه کمی به عقاید دیگران در تصمیم گیری هایش می کند. از همین رو با اولی هوینس به مشکل خورد و این مشکل منجر به جدایی فان خال در پایان فصل می شود.

هینکس، جانشین احتمالی فان خال:
    هینکس به خوبی باشگاه را می شناسد و بعد از یورگن کلینزمن عملکرد موفقی با بایرن داشت. این اصلا کار اسانی نبود. البته در مورد آینده هم 100% مطمئن نیستم

توماس کرافت، دروازه بان شماره 1 بایرن:
    الان به راحتی می توانیدببینید که از بهشت به جهنم رفتن و بازگشت دوباره چقدر آسان است. کرافت دروازه بان بامهارتی است

فوتبال آلمان:
    بوندس لیگا لیگ موفقی است.ما از بیشترین میزان مشارکت هواداران و بیشترین استقبال از بازیها در اروپا برخورداریم و به زودی لیگ آلمان چهارمین سهمیه اش را در لیگ قهرمانان اروپا به دست خواهد آورد. ولی ما موفق ترین فوتبال ممکن را ارائه نمی دهیم.
    فوتبال اسپانیا و انگلیس از نظر کیفیت همچنان برتر از آلمان هستند. آخرین جام قهرمانی برای تیمی آلمانی در تورنمنت های اروپایی (لیگ اروپا و لیگ قهرمانان اروپا)، به چندین سال قبل برمی گردد. این عناوین قهرمانی بسیار مهم است، چون کسب جام های قهرمانی توسط باشگاه ها، در موفقیت تیم ملی هم موثر خواهند بود

کد:

.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این عیدیه چقدر خلوته اینجا

هاینکس که سرمربی شد

برای فصل بعد نویر و کونترائو که فکر کنم قطعی میان بایرن

حداقل به یه دفاع وسط و در حالت ایده آل 2تا دفاع وسط مناسب هم لازم داریم

اولیچ هم مصدومیتش تموم میشه و جای کلوزه رو میگیره

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با گزینه های احتمالی بایرن

Arturo Vidal

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------

Fabio coentrao

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با گزینه های احتمالی بایرن
    تنهایی بد دردیه !!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازار داغ مربیان سختگیر در بوندس‌لیگا • گفت‌و‌گو با بهمن فروتن

با آمدن کریسفت داوم به فرانکفورت، انتقال رانگنیک به شالکه و پیوستن ماگات به ولفسبورگ بازار مربیان سختگیر در بوندس لیگا دوباره داغ شده. گفتگویی با بهمن فروتن درباره این جابجایی‌ها و تاثیر آن بر بازیکنان ایرانی بوندس‌لیگا.

دویچه وله: پس از هفته‌ی بیست و هفتم این فصل از فوتبال بوندس لیگا، با آمدن کریستف داوم به‌جای میشائل اسکیبه به تیم آینتراخت فرانکفورت و همچنین بازگشت رالف رانگنیک به تیم شالکه و انتقال ماگات از شالکه به ولفسبورگ جابه‌جایی‌های متعدد و بی‌سابقه‌ای در تاریخ فوتبال آلمان در هفته‌های پایانی فصل رخ داده‌اند. آیا شما تا به‌حال چنین تحولاتی را در صحنه‌ی فوتبال باشگاهی آلمان به‌خاطر دارید و کلاً علل این تغییر و تحول گسترده را در چه نکاتی می‌بینید؟

نه، من چنین چیزی به‌خاطر ندارم و این به نظر من به دلیل موقعیت بوندس لیگا در فصل جاری است. باشگاه‌ها می‌دانند که سقوط به لیگ دسته دوم و صعود دوباره چه قدر مشکل است. به همین دلیل الان همه‌ی هیئت مدیره‌ها به این فکر افتاده‌اند که با یکسری تغییر و تحولات، شاید هم کورکورانه، تیم‌شان را از خطر سقوط به لیگ دو نجات دهند.

آخرین جابه‌جایی که در سکان سرمربی‌گری در بوندس لیگا رخ داد، آمدن کریستف داوم به آینتراخت فرانکفورت بود. این انتقال را چه طور ارزیابی می‌کنید؟

به نظر من، سرپرستان باشگاه‌ها به دنبال مربی‌هایی سخت‌گیر رفته‌اند و این نشان می‌دهد که هنوز که هنوز است، بازیکن فوتبال مانند بازیکن تنیس و دو و میدانی نیست که خودش برود، روزی هشت ساعت تمرین کند. بازیکن فوتبال هنوز که هنوز است، وقتی مربی سرش را برمی‌گرداند، پشت سر مربی کم کاری انجام می‌دهد. اکثر این تیم‌هایی که دچار گرفتاری شده‌اند، تیم‌هایی هستند که یکسری مربی‌هایی داشتند که می‌خواستند فوتبال مدرن را با شیوه‌ی مدرن پیاده کنند و سختگیری چندانی از خود نشان نمی‌دادند. به همین خاطر است که حال که فلیکس ماگات دوباره به ولفسبورگ برگشته، می‌بیند که نوعی عدم انضباط وجود دارد؛ بازیکنان از لحاظ شرایط بدنی آماده نیستند و این نشان می‌دهد که بازیکنان سوءاستفاده می‌کنند. حالا در فرانکفورت هم به‌هرحال کریستف داوم دست به یک چنین کاری می‌زند.

یکی از جوانب عجیب جابه‌جایی‌های اخیر در بوندس لیگا این است که به‌عنوان مثال ماگات که در طول یک هفته تا روز سه‌شنبه سرمربی شالکه بود، از روز بعدش یکدفعه می‌شود سرمربی ولفسبورگ. آیا این نکته از دیدگاه اخلاقی و با توجه به جوانب اعتبار و اعتماد طرفداران به تیم‌های‌شان قابل قبول است یا نه؟

ببینید، من همیشه می‌گویم که رابطه‌ی پول و اخلاق یک تناسب غیرمستقیم است. یعنی هرچه نقش پول بالا می‌رود، اخلاق پایین می‌آید. بالاخره فوتبال هر کشوری لیگ برترش است و لیگ برتر هم یک چهره‌ای دارد. به نظر من تعویض ماگات در عرض چهار روز از شالکه به ولفسبورگ به این دلیل بوده که فوتبال آلمان می‌خواسته این چهره را حفظ کند.

آمدن رالف رانگنیک به شالکه و رفتن فلیکس ماگات به ولفسبورگ چه پیامدی می‌تواند برای اشکان دژاگه بازیکن ایرانی‌ تبار تیم ولفسبورگ و علی کریمی در تیم شالکه داشته باشد؟

ببینید، روزی که ماگات از ولفسبورگ رفت، اشکان بزرگترین پشتیبان خود را از دست داد. اصلاً ماگات اشکان را کشف کرده و از برلین به آنجا برده بود. بازگشت ماگات به ولفسبورگ بزرگترین شانس برای اشکان است که بدون شک دوباره به فرم مطلوبی دست می‌یابد. من مطمئنم که باز دوباره همان بازیکن قدیمی می‌شود و شاید حتی بهتر از قدیم. اما رفتن رانگنیک به شالکه: من فکر می‌کنم در این مدتی که ماگات آنجا بوده، کریمی توانسته به شرایط بدنی خوبی دست پیدا کند. علی کریمی هم یک تیپ بازیکنی است که به نظر من رانگینک از او خوشش خواهد آمد. چون رانگنیک بازیکنان تکنیکی را دوست دارد، بازیکنانی که با توپ بتوانند بیش‌تر از دیگران کار کنند. من فکر می‌کنم که علی کریمی هم با رفتن رانگنیک به شالکه بدشانسی نیاورده باشد.

مصاحبه‌گر: فرید اشرفیان
    تحریریه: شهرام احدی

---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------

دو تیم توربین پوستدام و دوئیسبورگ آلمان با شکست دادن حریفانشان به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در بخش زنان صعود کردند.
    توربین پوستدام قهرمان دوره گذشته این مسابقات است.
    حضور 2 تیم آلمانی در این مرحله واقعا نشان دهنده سرمایه گذاری فوتبال آلمان در قسمت زنان است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

خب انتقال کونترائو هم که گویا نهایی شده و تابستان برا ۵ سال میاد بایرن .

Exclusive: Benfica's Fabio Coentrao to get five-year deal at Bayern Munich

کد:

به امید یه یارگیری پر و پیمون و حساب شده .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و گویا پودولسکی هم قصد انتقال به رم رو داره .

Koeln's Lukas Podolski linked with Roma move

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •