تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 357 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این همه سال منتظر این بازی بودیم اخرم خیلی جالب از اب در نیومد.
    معلوم نبود 2k تو این سالها چیکار داشته میکرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !

سلام دوستان! حسش بود چپتر 5 مافیا رو هم شروع کردم به نوشتن !!!
    اگه نظری، انتقادی، پیشنهادی، چیزی داشتید در خدمتم.

چپتر 5 ( 20 فبریه)
      محتوای مخفی: چپتر 5 
    آپارتمان جو
    وقتی از خواب بیدار میشه یه خانمه تو خونه جو هستش و به ویتو میگه که جو گفتش که من تو بار منتظرتم و بعدش دختره می ره.
    بیرون خونه جو
    همون خانمی که تو آپارتمان جو بوده با یه مرده تصادف میکنه و میره از زنه دفاع کنی و یارو با ویتو گلاویز میشه!! و ویتو هم دخلشو میاره دختره هم ازت تشکر میکنه و یه سری پیشنهاد بهت میده که ....... خودتون بهتر میدونید.
    توی بار
    توی با هنری و جو و یه یارو به اسم لوکو هستن و لوکو با ویتو در مورد کار صحبت میکنه !! که باید یه آدمی رو برام بکشی ویتو هم در جواب میگه من تو جنگ خیلی آدمها رو کشتم لوکو میکه تو توی جنگ آدم های بد رو میکشتی ولی این موضوع این طوری نیست.و از ویتو میپرسه که میخوای این کار رو انجام بدی یا نه ؟؟ویتو هم قبول میکنه.
    لوکو هم میگه ما به آدم هایی مثل تو احتیاج داریم که کار رو بدون پرسیدن سوال انجام بدن !!
    و به ویتو میکه اگه این کار رو مثل کار قبلی ( دزدی جواهرات) خوب انجام بدی یه شانس برای ورود به خانواده ( مافیا)پیدا میکنی . و لوکو بعد از اینکه توضیح میده که چه کار هایی برای ورود به خانواده باید انجام بدی ( مبلغ ورودیه و قسم خوردن و .....) میره.
    بعد از رفتن لوکو هنری کمی در مورد کار توضیح میده !! که یه مرده چاق هستش با یه عالمه بادیگارد ولی ما میتونیم کارشو بسازیم و ویتو ازش میپرسه چجوری؟؟؟ هنری هم جواب میده با MG-42 ( یه نوع ماشین گان)
    و باید اونو از هری بری بگیری.بعدی بیا به این آدرس اتاق شماره 233.
    مغازه هری
    تو مغازه حرف خاصی در مورد داستان نمیزنن فقط در مورد اسلحه و اینکه هری چشمش رو تو جنگ از دست داده.ویتو اسلحه رو میگیره و به آدرسی که هنری داده میره.
    اتاق 233
    MG-42 رو آماده کردن و جو هم خوابه !!!
    هنری و ویتو هم دارن بیرون رو نگاه میکنن و باهم حرف میزنن. ویتو میپرسه که اهل کجایی؟؟ و همنری جواب میده سیسیلیو جریان زندگیش رو تعریف میکنه که به خاطر موسیلی ( یا یه همچین چیزایی ) به آمریکا اومد و موسیلی باباشو دست گیر میکنه و میندازه زندان و باباش همون جای میمیره. و اینجاست که اون ماشین های سیاه میان و تیر اندازی شروع میشه .....
    تو ساختمون-پیش مرد چاقه
    چیز خاصی نمیگن فقط مرد چاقه التماس میکنه که نکشنش و به هنری تیر میزنه و .....
    تو راه دکتر-وقتی که هنری تیر خورده
    هنری میگه که منو بیمارستان نبرید چون وقتی برم اونجا در حالی که یه تیر تو پام باشه اولین کاری که میکنن به پلیس زنگ میزنن.
    وقتی که میرسن دکتر هنری یه پول زیادی بهت میده !!که اون پول رو باید ببری پیش خواهرت برای قرض پدرت.( اگه تو مپ هیچ علامتی نزده بود به این معناست که شما بیش از حد ولخرجید !!و پول کم دارید میتونید با دزدی از مغازه ها یا بردن ماشین پیش مایکل بروسلی { با B تو بالای مپ مشخس شده} پول جمع کنید. اگه ماشینبردید اونجا یه دستگاه هست برای خورد کردن ماشینها و ماشین رو اون تو بزارید بعد پیاده شید و از پله های بغل دستگاه بالا برید و ماشین رو له کنید )

خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش
    پایان چپتر 5

Last edited by huggy; 28-08-2010 at 21:50.

3. 16 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همگی
    من مرحله 14 <چپتر 14> یه قسمتش هست گیر کردم
    بعد از اینکه میری و تو یه جایی مثل اسکله که کمحل بارگیری کشتی ها هست اون یارو رییس رو میکشی و یه مقدار زیادی بهم پول میدن ابجکت بعدیش که باید برم انجام بدم نمیدونم چه کار کنم
    تو نقشه هم معلوم نکرده که کجا برم
    توقسمت اجکتیو نوشته : earn $27.500 for bruno ... ولی تو نقشه مشخص نیست که کجا برم. اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم

5. این کاربر از amin n & i series بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان عزیز این بازی هم سبک gta IV می باشد . هر کسی اینو تایید میکنه . چرا میگید فرق می کنه .
    در ضمن شنا کردن خودش یه حرفس که لازم نیس گانگستر باشی و می تونی حداقل معمولی شنا کنی . حالا بگیم شنا نباشه . قایق چی . روندن قایقم بلد نیست با اینکه قایق ها رو تو بازی می بینید ولی حتی نمیتونید واردشون بشید . به نظر من open world نبود . نیمه اوپن بود یه جورایی

---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------

مشکلتون از گرافیکه . تنظیمات گرافیک رو کمتر کنید
    یه کارت گرافیک بالاتر از nVidia 8400GS که قیمتش هم زیاد نباشه، چی پیشنهاد میکنین؟ البته اینجا تاپیک سخت افزار نیست، ولی اونایی که کارت گرافیکی دارن که بازی رو خوب و روون اجرا میکنه، و قیمتش هم زیاد بالا نیست، لطفا بگن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه jivara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    hiraz$

پيش فرض

بچه ها این بازی روی کارت گرافیک 8500GT جواب میده ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

سلام به همگی
    بعد از اینکه میری و تو یه جایی مثل اسکله که کمحل بارگیری کشتی ها هست اون یارو رییس رو میکشی و یه مقدار زیادی بهم پول میدن ابجکت بعدیش که باید برم انجام بدم نمیدونم چه کار کنم
    توقسمت اجکتیو نوشته : earn $27.500 for bruno ... ولی تو نقشه مشخص نیست که کجا برم. اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
    شما پول کافی ندارید !!!! توی مپ اون گوشه زده که شما کلا چقدر پول دارید !!! و باید به مقداری که خودتون گفتید برسونیدش.
    ( اگه تو مپ هیچ علامتی نزده بود به این معناست که شما بیش از حد ولخرجید !!و پول کم دارید میتونید با دزدی از مغازه ها یا بردن ماشین پیش مایکل بروسلی { با B تو بالای مپ مشخس شده} پول جمع کنید. اگه ماشینبردید اونجا یه دستگاه هست برای خورد کردن ماشینها و ماشین رو اون تو بزارید بعد پیاده شید و از پله های بغل دستگاه بالا برید و ماشین رو له کنید )

9. 2 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    توقسمت اجکتیو نوشته : earn $27.500 for bruno ... ولی تو نقشه مشخص نیست که کجا برم. اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم ، آخه 2میلیارد پول دارم ولی میگه برو یا دزدی کن یا ماشین اوراق کن، چرا من که پولدارم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

سلام به همگی
    توقسمت اجکتیو نوشته : earn $27.500 for bruno ... ولی تو نقشه مشخص نیست که کجا برم. اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم ، آخه 2میلیارد پول دارم ولی میگه برو یا دزدی کن یا ماشین اوراق کن، چرا من که پولدارم؟
    شما پول کافی ندارید !!!! توی مپ اون گوشه زده که شما کلا چقدر پول دارید !!! و باید به مقداری که خودتون گفتید برسونیدش.
    ( اگه تو مپ هیچ علامتی نزده بود به این معناست که شما بیش از حد ولخرجید !!و پول کم دارید میتونید با دزدی از مغازه ها یا بردن ماشین پیش مایکل بروسلی { با B تو بالای مپ مشخس شده} پول جمع کنید. اگه ماشینبردید اونجا یه دستگاه هست برای خورد کردن ماشینها و ماشین رو اون تو بزارید بعد پیاده شید و از پله های بغل دستگاه بالا برید و ماشین رو له کنید )

12. 2 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام...
    یعنی تو این تاپیک یه آدم با معرفت پیدا نمیشه یه کرک سالم معرفی کنه و لینک بده؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام...
    یعنی تو این تاپیک یه آدم با معرفت پیدا نمیشه یه کرک سالم معرفی کنه و لینک بده؟!
    خدمت شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی

15. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •