تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 170 اولاول ... 4181878889909192939495101141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1694

نام تاپيک: اخبار کوتاه بازی ها

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض گفته کوجیما در مورد L.A Noire

کوجیما به تکنولوژی استفاده شده در L.A Noire علاقه مند است... ولی در عنوان بعدی خود از آن استفاده نخواهد کرد.

هیدئو کوجیما:

" من واقعا از LA Noire خوشم اومده و منتظر انتشار آن در ژاپن هستم. من تا به حال این عنوان رو بازی نکردم ولی به استودیو کپچر انیمشن هایشان رفته ام.
    این تکنولوژی واقعا خارق العادست... به هر حال استفاده از این تکنولوژی در عنوان بعدی من لزومی ندارد.
    این تکنولوژی راجع به حالات صورت هست که واقعا اثر گیم رو تغییر میده... و مسیر گیم های ماجراجویی را تغییر خواهد داد."

منبع: VG247
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 10 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض رمز برای ورود به بخش بازی های انلاین PSN

Sony تایید کرد که یک سیستم برای PSN در نظر دارد . بدینگونه که برای استفاده از انلاین بازی ها باید از پسورد هایی خاص استفاده کرد .شروع این طرح هم با عرضه Resistance 3 خواهد بود .
    اولین بار پریروز بود که در پک های بازی Insomniac ، این پسورد ها دیده شدن .
    این طرح همانند همون طرح 10 دلاری EA SPORTS هستش .
    گفته شده که بازیایی که در این طرح حضور دارن ، در پک خودشون این پسورد رو دارا هستند .
    البته سونی قبلا برای بازی های SOCOM: Fireteam Bravo 3 و ModNation Racers کنسول psp از چنین طرحی استفاده کرده بود .
    Resistance 3 سپتامبر امسال بصورت انحصاری برای PS3 عرضه خواهد شد .

کد:

4. 10 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض تمرکز نسل بعدی کنسول ها در AI

Yves Jacquier از بخش Montreal کمپانی یوبیسافت ، گفته که نسل بعد کنسول ها تنها بر روی سخت افزار گرافیکیشون متمرکز نخواهند شد ، چون WII ثابت کرد که گرافیک بسیار بالا ملاکی برای بهتر بودن نیست .هوش مصنوعی ( AI ) همیشه مثله یک میدان جنگ برای کنسول های نسل بعد خواهد بود و پیشرفت اصلی در بخش هوش مصنوعی خواهد بود .
    او ادامه داده : در این صنعت ( بازی ها ) همه قبول کرده اند که اینده در گرافیک نخواهد بود .البته بخش گرافیک برای زمینه های بازاریابی بسیار موثر خواهند بود چرا که گرافیک هست که در وهله اول به چشم میاد ، نه هوش مصنوعی .
    نسل فعلی محدودیت های بسیار داره و ما در این نسل تنها میتونی به اندازه اندذکی در گرافیک و صدا و AI پیشرفت کنیم ، اما نسله بعد بنظر ما چنین محدودیت هایی نخواهد داشت .احتمالا بازی های نسل بعد گرافیک واقع گرایانه تری خواهند داشت اما اینکه گرافیک بدون توجه به AI پیشرفت کنه ، ارزشی نخواهد داشت .

کد:

6. 13 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض Epic مشتاق مشارکت در پروژه های اینده کینکت

Mark Rein از EPIC گفته که از این که نسل دوم بازی های کینکت و پیشرفت قدرتمند و استقبال مردم از این وسیله رو میبینه بسیار خوشحاله و گفته که کمپانیش میمیره تا بخشی از پروژه های اینده کینکت باشه !!!
    او ادامه داده که Unreal Engine هم اکنون هم برای ساخت بازیی برای کینکت استفاده شده و Kinect Adventures رو مثال زده .
    رین همچنین گفته که همه به ما میگن انریل فقط برای بازی های شوتر هستش . اما ما میگیم که میتونیم با انریل چیزی بسازیم که شوتر هم نباشه و از کینکت هم پشتیبانی کامل بکنه !

کد:

8. 9 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

دوستان همون طور که میدونید من چند وقت نبودم ، الان داشتم پست ها رو می خوندم ، هومان اشاره داشته که اخبار بازی هایی که تاپیک دارنو فقط تو تاپیک خود بازی بزاریم ،باهاش تو منسجر در این مورد صحبت کردم ، اما الان یه دو روزی هست که خبری ازش نیست ، اینجا میزارم فعلا صحبتامو .هومان دلیلی که اشاره کرد این بود که خیلی ها فکر می کنن گزاشتن خبر در دو تا تاپیک برای افزایش پست و جمع کردن تشکر !!! هستش . من همینجا اعلام می کنم بنده به هر چیزی که توی P30world می خواستم رسیدم و دلیلی برای افزایش پست ندارم ( در طی دو سال فعالیت با این اکانت و دو سال هم با اکانت قبلیم که میشه مجموعا چهار سال حدود 1500 تا پست دادم که فکر می کنم رقم زیادی برای 4 سال نباشه !!در ضمن نمیدونم تشکر هم به چه دردی میخوره !!کسی میدونه منو راهنمایی کنه)
    اما از اول هم قوانینی این تاپیک داشت که با مشورت با حسین (SAM FISHER ) اونارو نوشتم . برای مثال در صفحه دوم تاپیک پست 19 رو ببینید ، من بصورت کامل اهداف این تاپیکو گفتم ، حتی گفتم که DLC بازی هم میخواد عرضه بشه ، خبرشو اینجا بزارن ، جالبه که این تاپیک اولین خبرش هم خبر عرضه DLC بازی ALAN WAKE هستش در شبکه لایو که هم در این تاپیک و هم در تاپیک خود بازی بهش اشاره شد .
    بنده فعلا دلیلی برای تغییر این قانون در تاپیک نمیبینم پس خبر های بازیایی که عرضه شدنو هم تو دو تا تاپیک بزارید .
    (دلیل من هم کاملا مشخصه ! بعضی دوستان هستن که به این تاپیک سر نمیزنن و فقط تاپیک خود بازی ها رو دنبال می کنن ، بعضی هم هستن که بیشتر به این تاپیک میان تا از خبرا مطلع بشن ، گزاشتن خبر در هر دو تاپیک میتونه هر دو قشر مخاطبای این انجمن فرومو راضی نگه داره )
    نکته دوم هم بحث درباره بازی هایی که تاپیک ندارن در این تاپیک هستش . بازم به اوایل کار اشاره می کنم ، جز یکی دو پست تشکر یا سوال درباره اهداف تاپیک که بدلایلی پاک نشدن ، بقیه پستایی که در مورد خبر ها سوال یا مسئله ای مطرحکرده بودن همگی پاک شدن ، باز هم اشاره می کنم هدف مدیریت در اون زمان این بود که همه خبر هارو بصورت یکدست در یک تاپیک قرار بدیم . اینجوری کسایی که میخوان بدون گشت و گزار توی چند تاپیک بطور خلاصه تمام اخبار بازیارو دنبال کنن ،میتونستن از این تاپیک استفاده کنن ، اما در چند صفحه از تاپیک هدف اصلی زیر سوال رفته و فقط در مورد خبرارا به بحثو گفتگو پرداخته شده .
    پیشنهاد می کنم اگه قصد بحث راجع به اخبار رو دوستان دارن تاپیکی برای این قضیه ایجاد و بحثا اون تو پیگیری بشه تا هدف های این تاپیک زیر سوال نره . پس لطفا در باره خبرا این جا بحث و گفتگو نکنید .
    خوب این اولین پستم تو این تاپیک بود که خبری رو در بر نداشت ، اما دیدم لازمه حتما این مسائل ذکر باشه تا بعدا سبب دلخوری نشه .
    Last edited by amin 2010; 07-07-2011 at 18:42.

10. 7 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مرسی ارمین جان عزیز...این مورد چند باری بوده و به این نتیجه رسیدیم که اخبارهایی که بازیهاشون تاپیک دارن تو خود تاپیک بازی قرار داده بشه...و بازی هایی که خبرشون میاد ولی تاپیک ندارن همین جا مناسبترین جا هستش...
    در مورد اون تاپیکی هم که میگی نظر خوبیه یه بحث هایی در گذشته شده بود درموردش ولی به نتیجه ای نرسیدیم بهتره که باز بررسی بشه چون ایده خیلی خوبیه...
    دست گلت هم درد نکنه ارمین جان
    Last edited by Layken; 07-07-2011 at 13:04.

12. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض چهره Booker DeWitt اشکار شد .

مرسی ارمین جان عزیز...این مورد چند باری بوده و به این نتیجه رسیدیم که اخبارهایی که بازیهاشون تاپیک دارن تو خود تاپیک بازی قرار داده بشه...و بازی هایی که خبرشون میاد ولی تاپیک ندارن همین جا مناسبترین جا هستش...
    در مورد اون تاپیکی هم که میگی نظر خوبیه یه بحث هایی در گذشته شده بود درموردش ولی به نتیجه ای نرسیدیم بهتره که باز بررسی بشه چون ایده خیلی خوبیه...
    مرسی ارمین جان
    حامد من جایی از قوانین ندیدم که بشه در قوانین تاپیک کاربر حتی کاربر ساده هم دست برد .(منظورم به ایجاد تاپیک با هماهنگی مدیریته ) اگه قراره هماهنگی صورت بگیره باید با من میبوده که خوب منم کاملا نظراتمو بالا گفتم ، موردی نداره ، اگه قراره قوانین این تاپیک عوض بشن ، من ترجیح میدم این تاپیک قفل بشه و تاپیکی با قوانین ایده ال مدیریت و ناظرین ایجاد بشه . اما این تاپیک رو همینجوری که از ابتدا بود ادامه میدیم ( بازم میگم اگر صلاح رو در تغییر قوانین دیدین تاپیک قفل بشه ، من مانعی ندارم )

تصویر شخصیت اصلی بازی BioShock Infinite که اسمش Booker DeWitt هستش ، اشکار شد .
    در عسکی که در مجله دیجیتالی EGM منتشر شده ، دیگر شخصیت های بازی همچون الیزابت هم دیده میشن .
    BioShock Infinite قراره در 4 ماهه ی دوم سال 2012 برای PS3 ، XBOX 360 و PC منتشر بشه .

کد:
    Last edited by amin 2010; 07-07-2011 at 13:07.

14. 9 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض ادامه Mirror’s Edge در دست ساخت ؟

Patrick Soderlund از EA Games اروپا به ادامه بازیه خوش ساخت Mirror’s Edge اشاره کرد .
    او گفته : من بازی رو دوست داشتم و از اونچه در این بازی انجام دادیم ، خرسند هستم .
    سدرلاند ادامه داد : ما ساخت ادامه بازی رو متوقف نکردیم و داریم روی بازی کار می کنیم !اما نم خواهم که بیشتر از این در موردش توضیح بدم !
    در E3 امسال رییس EA Games به ساخت ادامه این بازی با استفاده از موتور Frostbite2 اشاره کرد .

کد:

16. 8 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

برای هزارمین باز میگم تا وقتی انجمن تفکیک نشه نمیشه کاری خاصی کرد... این تفکیک فعلی هم بدرد هیچی نمی خوره و یه کار الکی بود.

مثه همون سابق کار بشه خوبه... بازیهایی که تاپیک ندارن خبر و بحثشون همینجا ولی اونایی که تاپیک دارن میشه فقط خبرش رو اینجا گذاشت و جا برای بحث تو تاپیک خودش هست

بازم میگم برا اینکه همه چی مرتب بشه باید انجمن تفکیک بشه !!!

18. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ارمین یه سوال پرسیدی منم وظیفه دونستم جوابشو بدم اون موقع که ما بحث میکردیم در این موراد به گفته خودت نبودی که باهات در میون بزاریم...این حرفت هم که تاپیک من رو ببندید تاپیک هم داستانش مثل همون توصیفت از تشکره هستش قرار نیست که مثلا من یه تاپیک بزنم و بگم مال من هستش هر موقع دلم خواست بگم تاپیک رو ببندید یا باز کنید مخصوصا این تاپیک که من خودم شخصا از وجودش خیلی بهره می برم و می دونم که برای همه مفید هستش...پس یه تاپیکی که زده میشه برا همه هستش
    من ترجیح میدم این تاپیک قفل بشه و تاپیکی با قوانین ایده ال مدیریت و ناظرین ایجاد بشه .
    ارمین مدریت و ناظرین کیا هستن..؟ همون من و رفقای همیشگی هستن که از اول عضویت با هم بودیم و خواهیم بود معنی نداره این حرف که به مزاج قوانین نمیدونم کیا جور در بیاد...
    الان موردی که گفته شد همونی که هست اخباری که تاپیک دارن میرن تو تاپیک های خودشون و اخباری که تاپیکی براشون نیست میان اینجا یا اون یکی...

20. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •