[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي دوستانه فوتبال احمدي نژاد و مورالس در تيم مشترك
89/08/04 - 21:28
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي دوستانه فوتبال احمدي نژاد و مورالس در تيم مشترك
89/08/04 - 21:28
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کنایه های فردوسی پور به فتح الله زاده و تصویر فتوشاپی روزنامه اش در برنامه 90 !
دوشنبه شب گذشته در برنامه 90 فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال میهمان تلفنی برنامه 90 بود .
در برنامه 90 عادل فردوسی پور در زمان پخش قسمت دوربین 90 تصویری از گلزن پرسپولیس در دربی را نمایش داد که در روزنامه استقلال جوان چاپ شده بود.
در هنگام نمایش این تصویر توضیحاتی از سوی فردوسی پور داده شد از جمله این که این تصویر ساختگی است و توسط نرم افزار فوتوشاپ تهیه شده است البته عادل هم به نقش پررنگ فوتوشاپ در فوتبال پرداخت.
پس از آن فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال میهمان تلفنی برنامه 90 شد و با لحن تندی حاجی به فردوسی پور گفت :شما حق نداری در رسانه ملی به یک روزنامه تهمت بزنی ...
البته بعد از نمایش آن تصویر از روزنامه استقلال جوان تماس گرفتند و عنوان کردند که این تصویر را از روی یک سایت دریافت کردند و اگر با فوتوشاپ کار شده کار ما نبوده.
فتح الله زاده درمورد تصویر مذکور به عادل گفت شما حق ندارید در رسانه ملی به همکاران من تهمت بزنید ما آن تصویر را از روی دو سایت معتبر گرفته بودیم و کار کارمندان استقلال جوان نبوده است و شما این موضوع را به ما ربط داده اید.
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
پرسپوليس بهتر از ذوب آهن و استقلال فوتبال بازي مي کند
عادل فردوسي پور مجري برنامه 90 سوال مسابقه smsاين برنامه را به ليگ برتر و اينکه کدام تيم بهترين بازي را ارئه مي دهد اختصاص داده بود که مثل هميشه پرسپوليسي ها در اين نظر سنجي از رقيبان سبقت گرفتند.
در حالي اين اتفاق افتاد که فردوسي پور بارها از بينندگان درخواست کرد تا بدون هيچ گونه تعصب به تيم يا رنگ خاصي نظرات خود را اعلام کنند که باز هم پرسپوليسي ها در صدر قرار گرفتند.
آمار پرسپوليسي ها 3 درصد بيشتر از ذوب آهن شد و تیم استقلال در رتبه سوم و سپاهان در مکان چهارم قرار گرفتند .
فردوسي پور با همان خنده هميشگي اش يک بار ديگر از بينندگان در خواست کرد تا بدون تعصب به تيم خاصي براي نود sms بفرستند که ظاهرا اينگونه نشد .
البته ناگفته نماند پرسپوليسي ها در دو بازی اخیر خود مقابل تیمهای استقلال و ذوب آهن نمایش قابل قبولی داشتند .
منابع : /www.parsfootball.com
جعفري: پورحيدري را در حد خودم نميدانم، روابط عمومي جوابش را ميدهد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز گفت: پورحيدري را در حد خود نميدانم تا جوابش را بدهم و اين كار را برعهده روابط عمومي باشگاه گذاشتهام.
فارس: اكنون كه چند روزي از بازي مي گذرد، فكر نمي كنيد نسبت به اين موضوع احساسي برخورد كرديد؟
من هيچ حرفي را از روي احساس نزدم. با توجه به شرايط موجود و كنار گذاشتن سه بازي كنار هم كه باعث شد استقلال بتواند امتياز بگيرد اين حرف را زدم. اين تيم مقابل سپاهان، پرسپوليس و تراكتورسازي روي اشتباه داوري توانسته امتياز بگيرد. من هيجان زده نشدم. از سن و سال من گذشته كه از روي احساس حرف بزنم. متاسف هستم كه چنين مسائلي پيش مي آيد اما احساسي نيستم. با جرات اعلام مي كنم كه با تمام قدرت از حقوق تراكتورسازي دفاع مي كنم ولي متاسفانه عده اي فرافكني مي كنند.
فارس: منصور پورحيدري نسبت به صحبت هاي شما موضع گيري سختي كرده است.
جواب پورحيدري را نمي دهم چرا كه او را در حد خودم نمي دانم. جواب دادن به او را به عهده روابط عمومي باشگاه گذاشته ام. من خارج از هيجان و احساس فقط مي خواهم از تيم خودم دفاع كنم. به استقلال كاري ندارم. مگر تا به حال عليه اين تيم حرفي زده بودم؟ طرف من اصلا مسئولان استقلال نيستند. طرف من كساني هستند كه مي آيند داوري مي كنند و از روي همان برگه هاي داوري تيم ها را جريمه مي كنند و يا باعث باخت تيم ها مي شوند.
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی چون فردوسی پور گفت بدون تعصب رای بدید همه گوش کردن؟در حالي اين اتفاق افتاد که فردوسي پور بارها از بينندگان درخواست کرد تا بدون هيچ گونه تعصب به تيم يا رنگ خاصي نظرات خود را اعلام کنند که باز هم پرسپوليسي ها در صدر قرار گرفتند.
نمیدونم چرا همیشه فردوسی پور اینجور نظر سنجی ها رو دقیقا بعد از برد پیروزی یا استقلال قرار میده!
پژمان جان!نمیدونم چرا همیشه فردوسی پور اینجور نظر سنجی ها رو دقیقا بعد از برد پیروزی یا استقلال قرار میده!این نظرسنجی دقیقا بعد از برد ذوب آهن در برابر الهلال انجام شد! پرسپولیس تو لیگ برتر ذوب رو میبره، ذوب تو لیگ قهرمانان الهلال رو میبره! ضمن اینکه همین الانش پرسپولیس تو جدول پایینتر از ذوب هستش!
یاعلی![]()
نه حسین جان منظور من چیز دیگه ای بود
به طور مثال انتخاب میداودی به عنوان بهترین بازیکن صاف بعد از بازی استقلال سپاهان بود
خوب معلومه جو چطوریه
البته در اینکه نود هم گاهی اوقات زیرآبی میره شکی نیست!![]()
قصد تهمت زدن به کسیو ندارم ولی کلا نظرسنجیهای نود یکم مشکوکه
البته نظر من این نبود
چون طرفدارهای پرسپولیس بیشتر از هر تیمی هست پس مسلما هرجا اسم پرسپولیس باشه فارغ از درستی یا غلطی فقط به همون رای میدن
اما فردوسی پور هم این نظر سنجی ها رو صاف بعد از یه بازی میذاره که پرسپولیس یا استقلال نتیجه گرفتند
حالا مثلا اگه همین نظر سنجی بعد از باخت پرسپولیس به ملوان بود باز هم همینطور میشد آیا!؟
تارتار: اميدوارم داور تاثيري در نتيجه بازي با استقلال نداشته باشد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راهآهن گفت: براي بازي با استقلال روي مسائل داوري تمركز نميكنم اما اميدوارم اين موضوع تاثيري در نتيجه نداشته باشد.
مهدي تارتار در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس از بازي با استقلال و شرايط تيم راهآهن صحبت كرد.
فارس: از شرايط تيم راضي هستيد؟
با توجه به همت بازيكنان و نتايجي كه كسب كرديم راضي هستم.
فارس: چه گره اي در كار راهآهن بود كه نتيجه نمي گرفت؟
گره اي در كار نبود. يكسري مشكلات به خصوص در ساختار دفاعي داشتيم كه كم كم اين موضوع را حل كرديم. اين نتيجه گرفتن به خود بازيكنان بازمي گردد كه وظايف خود را درست انجام دادند.
فارس: نگراني خاصي در مورد تيم داريد؟
نگراني من فقط بحث مالي است كه قول داده اند هفته آينده اين مورد مرتفع شود. قرار است قسط اول پرداخت شود. بچه هاي تيم هم انصافا در اين مدت همكاري خوبي داشتند و هيچ اعتراضي نكردند. فكر نمي كنم چنين چيزي در هيچ تيمي باشد. بازيكنان راه آهن با وجودي كه پولي دريافت نكردند مردانه بازي كرده اند. من اميدوارم مديرعامل شركت راهآهن بازيكنان را درك كنند.
فارس: اين روزها بحث هايي در مورد قضاوت داوران به نفع استقلال مطرح شده و شما هم جمعه با اين تيم بازي داريد. نگراني از اين بابت نداريد؟
ما تمام تمركز خود را روي مسائل فني اين بازي گذاشته ايم. سعي مان بر اين است كه حساس نشويم. از داوري هاي سال گذشته خاطرات خوبي نداريم و نمي خواهم راجع به آن حرف بزنم. فقط اميدوارم داوري روز جمعه تاثيري در نتيجه نداشته باشد و تيمي كه محق بردن است پيروز شود.
فارس: شرايط فني استقلال را چطور مي بينيد؟
اين تيم با آقاي مظلومي نتايج خوبي گرفته است. تيمي كه فقط يك باخت داشته نشان مي دهد كه قابل احترام است اما اين تيم هم نقاط ضعفي دارد.
فارس: راه آهن معمولا مقابل استقلال تيم برنده اي نيست.
شايد اما سال گذشته در بازي رفت توانستيم به پيروزي برسيم. در ديدار برگشت هم در دقيقه 90 روي اشتباه گلرمان گل بدي دريافت كرديم. سال گذشته تيم به لحاظ فني ضعيف تر از امسال بود. نتيجه هيچ بازي قابل پيش بيني نيست. من از بازيكنان خود خواسته ام هر بازي فقط به سه امتياز فكر كنند. تا اينجا هم توانسته ام اين خواسته را در بازيكنان به باور تبديل كنم. متاسفانه به دليل تفاضل گل بدي كه داشته ايم با وجود هم امتيازي با تيم هاي ديگر پايين تر از آنها هستيم. بازيكنان باتجربه اي داريم و مي دانم كه مقابل استقلال بازي خوبي انجام مي دهند.
فارس: راه آهن دو بازيكن در تيم اميد دارد شما كه گلايه اي از حضور آنها نداريد؟
من يك گلايه از مربيان تيم اميد دارم. راه آهن از معدود باشگاه هايي است كه هميشه و در هر شرايطي بازيكنان اميد خود را در اختيار اردوهاي تيم اميد قرار داده است اما آقا غلام وقتي داشت از باشگاه هايي كه همكاري كرده اند اسم مي آورد نامي از راهآهن نياورد. راهآهن در شرايطي كه در انتهاي جدول هم بود بازيكنانش را در اختيار اميد قرارداد. البته شايد فراموشي باعث شد اسمي از تيم ما آورده نشود.به هر حال من براي اين تيم آرزوي موفقيت مي كنم.
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)