ممنون
.gif)
بله 12 ساعت اولیه رو گذاشتم بلوتوث خاموش بود و لی نور صفحه زیاد بود که کمش میکنم و تست میکنم
از کجا میتونم درایور کارت گرافیکشو دانلود کنم؟
الان میبرم پیش فروشنده برای شارژ 98 درصدش
صفحه رو دیدم مثل اینکه دو نوع صفحه کلید ارائه شده من از نوع عربیش خریدم
.gif)
نور صفحه خیلی روی دوام شارژ تاثیر داره!
این درایور گرافیک 130 مگابایته!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو صفحه اول اگه میدیدی لینک مربوط به دانلود درایورهای 5010 رو گذاشتم.gif)
دونوع داره یکی آمریکایی و یکی اروپایی
اونی که اینترش به صورت 7 ، اروپاییه.gif)
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
سلام دوستان الان یه n5010 corei5 گرفتم 940گفت همه چی نصب می کنه گارانتیشم مرکزی به نظرتون خوبه؟؟
.gif)
راستش درباره این گارانتی اطلاعی ندارم
ایشالا که خوبه.gif)
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
بروبکس؟؟!!! ما یه 5010 واسه یکی خریدیم این بنده خدا با دایل آپ اینترنت میره!! یه مودم دل یو اس بی براش خریدیم ولی مشکلی که داره اینه وقتی کانکت میشه تا 4-5 دقیقه خوب باز میکنه صفحه هارو ولی بعد از اون دیگه هیچ صفحه ای باز نمی کنه و عملا سند و ریسیو قطع میشه و باز باید دیسی کنه و دوباره کانکت بشه که باز همون 4-5 دقیقه کار میکنه و همینطور تا آخر!!!
مشکل این لپتاپای 5010 اینه؟؟ چون یه مودم دیگه هم گرفتیم باز همین بود!! ایا راه حلی داره براش؟؟
فکر نمی کنم مشکل خاصی باشه
شما یه بار isp که بهش کانکت میشی رو عوض کن احتمال داره مشکل از اون طرف باشه
اگه نشد باید تاپیکی که مربوط به این مشکلاته رو پیدا کنی تا بچه هایی که درباره این مشکل اطلاع دارن بهت کمک کنن.gif)
راستی چنتا درایور هم برا مدم اکسترنال در قسمت درایورهای 5010 وجود داره اونارم امتحان کن!