قول می دم این آخرین پستت نیست!![]()
قول می دم این آخرین پستت نیست!![]()
كسي برنامه آزموناي سال قبل سنجش رو داره؟
آزموناي جمع بندي (منظورم جمع بندي و جامع بعد و قبل امتحانات و عيد هستش) قلم چي چه تاريخ هايي هستن؟
این پست رو تو تاپیک پیشدانشگاهی زده بودم، اینجا هم میفرستم تا تجربیات شخصیمو باهاتون در میون بذارم :
من ورودی امسال هستم، چن تا نکته که به نظرم میرسه و باعث کم شدن استرسهاتون میشه رو لیست میکنم
اول از همه بگم که من رتبهی 1024 کشوری و 645 منطقهی یک شدم ولی دست روزگار منو کشوند به دانشگاه آزاد
- فقط اگه تو مذیقهی شدید مالی هستید خودتون رو کچل کنید واسه سراسری قبول شدن
- به حرف مامان و بابا و داداش و خواهرم توجه نکنید( مامان من مجبورم کرد که سراسری قبول بشم ولی به خاطر یه سری مسائل ترجیح دادم که آزاد برم )
- جز مشاور مدرسه، به حرف هیچ مشاور دیگهای تو درس خوندن توجه نکنید
- کتابای درسی آموزش پرورشی رو حتماً روشون مانور بدید
- یه درس رو ( ترجیحاً عمومی و راحتترینش زبان ) انقدر روش تمرکز کنید که روز کنکور یقین داشته باشید که 100٪ میزنید
نکته : اگه یه درس رو تو کنکور چه سراسری و چه آزاد 100٪ بزنید، به شما پوئن مثبت تعلق میگیره و ممکنه حتی درصداتون از درصدای دوستی که هیچ 100ای نداشته باشه کمتر باشه، ولی رتبهتون بالاتر میشه
- تا قبل از عید دروس عمومی رو ببندید
- تا جایی که زمان بهتون اجازه میده عشق و حال کنید
- استرس رو کنار بذارید، شرایط ایران و مقدار خریداری مدرکهای دانشگاهی رو بین شرکتها و از همه مهمتر اینکه هیچکس تقریباً تو تخصص خودش نیست رو توجه داشته باشید
- دوست دختر/پسر بازی رو واسه شیش هف ماه بذارید کنار، تو دانشگاه انقدر کیس پیدا میشه که واقعاً واستون تکراری میشه
- یه دستتون به کتاب و یه دستتون به SMS نباشه
- تا جایی که میتونید تو جمع دوستا و خونواده حضور داشته باشید، اینا دیگه قدیمی شده که یارو خودشو تو اتاق حبس میکرد و هفتهای یه بار واسه W.C از اتاقش میومد بیرون
- اگه شرایط خونه برای درسخوندن مساعد هست، سراغ کتابخونه نرید ( کلی تایم سر همین رفت و آمدها هدر میره )
- اگه کتابخونه درس میخونید، سعی کنید کتابخونهی مختلط نرید ( آدمیزاده دیگه، نه ؟)
- خودتونو با کتابای تست خفه نکنید، یه گاج، مبتکران یا بعضی از کتابهای قلمچی ( خصوصاً شیمی ) به خوبی نیاز های شما رو برطرف میکنه
- من دقیقاً شرایط تاثیر نمرات پیشدانشگاهی تو کنکور رو نمیدونم، ولی اگه معدل کل تاثیری تو کنکورتون نداره، به هیچ وجه به معدل توجه نکنید و فقط سعی کنید که بالاترین نمره تو دروس نهایی رو کسب کنید ( معدل پیشدانشگاهی من شد 12.99 )
- سر کلاس دینی هم که شده، تست شیمی و فیزیک نزنید
آرزوی روزهای بدون استرس و نورمالی رو برای همهتون دارم
نه عزیز ، شما فقط عمومی هارو میزنی پا میشی میری ، دیگه کاری به دفترچه ی تخصصی نداری ، دفترچه ی تخصصی مختص کسایی هست که میخوان وارد یکی از رشته های زبان انگلیسی بشند.
به نظرتون اگه هم گزینه 2 شرکت کنم ، هم سنجش کار اشتباهی کردم؟
آخه خودم فکر میکنم چون فارغ التحصیلم به هردوشون میرسم.
یه سوال دیگه: به نظرتون تو کتاب خونه درس بخونم بهتره یا توی خونه؟
Last edited by nelly joon; 18-09-2010 at 11:53.
فكر نمي كنم حتي يك درصد دانش آموزان پيش دانشگاهي بتونن همه درسا رو قبل عيد تموم كنن براي همين برنامه سنجش فقط براي فارغ اتحصيلان قابل اجراست و اگه دانش اموز پيش تو سنجش شركت كنه چون برنامش با برنامه مدرسه تفاوت داره مطمئنا ضرر مي كنه رو همين حساب من برنامه كانون رو پيشنهاد مي كنم چون طوري برنامه ريزي كرده كه هميشه به برنامش مي رسين ( بر اين مبناست كه از برنامه آموزشي مدرسه عقب تر باشه تا همه دانش آموزان حتي اگه سرعت تدريس تو مدرسشون كند باشه به برنامه آزمون برسن) در كنار اين برنامش طوريه كه هر مبحي حداقل 3 بار مورد آزمون قرار مي گيره و مرور ميشه
صددرصد...... چند برنامه اي شدن اشتباهه و چون آزموناي سنجش كمه و شما هم كلاس و مدرسه نميري بهتره توي گزينه2 و البته به نظر من كانون شركت كنيد كه با وجود آزموناي بيشتر از حال و هواي درس و كنكور بيرون نياييد
در كل سنجش فقط سه تا آزمون جامعش رو شركت كنين بهتره
در مورد سوال آخر هم عموما تو خونه درس خوندن بهتره منتها با گوشي خاموش و بدون tv
ازمون گزینه 2 هم برنامه ریزیش خوب نیست
اگه رتبه خوب میخوای قلمچییییی
ولی میتونی سوالای گزینه 2 رو بگیری روشون کار کنی تو خونه
من کلی از بچه ها سوال کردم.اکثرا میگن گزینه 2 بهتره مخصوصا امسال با این خدماتی که ارائه داده بهترم شده.میگن قلمچی دیگه پیر شده.همه میگن سوالای گزینه 2 به کنکور سراسری نزدیکتره.
بازم هنوز ثبت نام نکردم چون کاملا مطمئن نبودم که کجا ثبت نام کنم.
ولی خودم زیاد قلم چی رو دوست ندارم.یه جوریه...
یکی کمکم کنه...
باید زودتر ثبت نام کنم.
از کجا میشه سوال های گزینه 2 را پیدا کرد چه برای امسال (هر چند که کامل برگزار نشده هنوز ولی به طور کلی ) و چه برای سال های پیش
اگه شرایط درس خوندن تو خونه تون مهیاست ، خونه بهترین جا واسه درس خوندنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)