دوستان اینترنت ۵۱۲ رو دانشگاه بابام گرفته برامون.
اگه می خوای براتون ۲ مگ هم میگیرم
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
دوستان اینترنت ۵۱۲ رو دانشگاه بابام گرفته برامون.
اگه می خوای براتون ۲ مگ هم میگیرم
گفتم که شما یه نامه ایی چیزی یا هرچیزی دیگه ایی رو به من بده من برم از مخابرات اینترنت 2 مگ بگیریم شیرینی شما هم محفوظه
هرچیزی که لازمه به من بده من برم اینترنت 2مگ بگیرم شما رو هم دعا میکنم
انگار همون حرفها واستدلال هایی که تو برنامه نگاه یک هفته گذشته و برنامه تهران بیست هفته قبل را تکرار کرد.
تو گفتگوی ویژه خبری تکرار کرد.
من که گفتم همیشه حرفاش یه جوره .
خوب دیگه نمی شود که نظر وزیر را عوض کرد.
با speedtest یه تست بگیر تا بگم
سلام دوست عزیز
امروز یه کم سرعت بهتر شد.ولی نه مثل گذشته. نتیجه speed test هم اینه:
download: 0.1
upload: 0.05
ping: 373
بی معرفت ها
تو مرکز تندگویان(تهران) گفتن..اگه میخوای خط شما 3 ماه کنسل بشه ..باید کلا قطع کنیم و دوباره اقدام کنی
و این در حالیه که دوستانم 6 ماهه منتظر پرت خالی هستن!!!
30 تومن الکی از جیبم میره![]()
من 12 روز پیش 128 ثبت نام کردم (تهران) ، امروز رفتم میگم چی شد داداش ، میگه پورت نداریم میگم خب چقدر طول میکشه ؟ گفت نمی دونم شاید 6 ماه 3 ماه 1 هفته ، اونایی که گرفتن یه اطلاعی به ما بدن ما چه کنیم ؟ اینا رکوردشون تا چقدره ؟
حساب کتاب نداره......بستگی داره پورت داشته باشن یا نه..من 4 روزه گرفتم....من 12 روز پیش 128 ثبت نام کردم (تهران) ، امروز رفتم میگم چی شد داداش ، میگه پورت نداریم میگم خب چقدر طول میکشه ؟ گفت نمی دونم شاید 6 ماه 3 ماه 1 هفته ، اونایی که گرفتن یه اطلاعی به ما بدن ما چه کنیم ؟ اینا رکوردشون تا چقدره ؟
حالا تحفه ای هم نیست من 256 دارم خیلی راضی نیستم دوستام با 128 پارس آنلاین 2 تا 3 برابر سرعت دارن
البته از قیمت پایین و حجم نا محدود سخت میشه گذشت اما عملا با سرعت کم زیادم نمیشه دانلود کرد
شما 256 رو جطور كرفتي؛من كل مخابرات رفتم ؛از محل تا مركز؛ولي نامه نوشتم كفتن احتمالا 256 نميدن؛جيكار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)