ینی هیچ راهی به جز خرید cdkey نیست؟
اکتیویتوری......کرکی.............ا کریکوی؟![]()
ینی هیچ راهی به جز خرید cdkey نیست؟
اکتیویتوری......کرکی.............ا کریکوی؟![]()
نخواهد اومد نظر من بود.
بچها یکی بیاد آخر بازی رو توضیح بده ببینیم چی شد.
محتوای مخفی: امکان لو رفتن داستان
این نکته رو هم اضافه کنم که می تونی برای کشتنش از تیغه زهردار خودت استفاده کنی. بعد از اینکه رفتی روی نیمکت از پشت با اون بانکر رو بزن، بعدش دوباره سر جات بشین. زهر باعث میشه بانکر حرکات عجیب و خنده داری انجام بده. بعدش مردم همه هواسشون میره اونجا. تو بزن از بغل در برو. بعد از اینکه چند ثانیه از ضربه گذشت بانکر میمیره و مرحله تموم میشه.
کشتن با زهرم واسه خودش دنیاییه ها! آخرش شروع میکنه به رقصیدن!
داستان در ادامه داستان قبلیه. این دفعه میرن توی شهر Montegrini و با دستگاه ادامه داستان اتزیو روایت میشه.
از لحاظ گرافیک شبیه نسخه قبله ولی یه خورده بهتر شده. تمام داستان در شهر رم هست که خیلی بزرگه و خیلی ماموریت های اصلی و فرعی داره. ماموریت های جدیدی هم اضافه شده (مثل پیداکردن ماشین های ساخته داوینچی که خیلی جالب و هیجان انگیزه) و می تونی ساعت ها در بازی مشغول باشی
شک نکن که ارزش بازی کردن رو داره.
منم تمومش کردم
ولی چقدر credit داشت نزدیک نیم ساعت ....
خیلی بازی خوبی بود فقط مرحله هاش کم بود.
![]()
محتوای مخفی: جواب شما
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
آره در مقابل نسخه قبلی که 11 سکانس داشت این به نظر کوتاه تر می رسید هر چند مراحلش به نظر من وقت بیشتری می طلبید
این دکتر ولیام واقعا الان هستش.؟وجود داره؟
یعنی واقعا رهبر اساسین هاست.؟
به نظرتون کارکتر بعدی بازی کیه؟دزموند نیست؟
یا اون ناشناس که آخر بازی حرف میزنه؟
منظورت تو دنیای واقعیه ؟
نه بابا اینا همش بازیه هدکورتر اساسین ها در اوایل قرن 17 توسط فرمانده قدرتمند فرانسه ماریانس نابود میشه و تمام خونه های دیگه شون هم در آتش می سوزن اینا از این جریانات الهام های خوبی گرفتن و یک بازی خوب با داستانی عالی خلق کردن
کاراکتر بعدی بازی مشخص نیست اما به احتمال 99 درصد خود دزموند چرا که :
محتوای مخفی: محتوای مخفی
این که گفتی یعنــــــــــــــــــــــ ــــی چه؟هدکورتر اساسین ها
یعنی یه روزی assassin بوده؟
یلام و خسته نباشید به همگی
منم بازیو شروع کردم :ی
خوبه این بازی (مثل خیلی بازیها) کوچیکترین افت فریم و باگ و ... هیچی نداره
اما انتظار داشتم گرافیکش بیشتر از اینها باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)