فردوسی پور طرفدار انگلیس و برزیله (یه برنامه امروز تو کانال 3 بود باهاش مصاحبه کردن گفت)
-----
بازی آلمان هم اصلا قشنگ نیست و فردوسی پور برای اینکه خودشو لو نده اینجوری گزارش میکنه
بیشتر میگفت انگلیس بد بازی میکنه تا اینکه از آلمان تعریف کنه
فردوسی پور طرفدار انگلیس و برزیله (یه برنامه امروز تو کانال 3 بود باهاش مصاحبه کردن گفت)
-----
بازی آلمان هم اصلا قشنگ نیست و فردوسی پور برای اینکه خودشو لو نده اینجوری گزارش میکنه
بیشتر میگفت انگلیس بد بازی میکنه تا اینکه از آلمان تعریف کنه
فردوسی پور:"چهره وامونده تماشاگران انگلیسی
فردوسی پور مثلا طرفدار انگلیسه اینجوری که گزارش می کنه انگار طرفدار آلمانه...
Last edited by vahidgame; 29-06-2010 at 19:45.
تازه فردوسی پور تو کف فیلم برداری بازی ها مونده بود
فردوسی پور:" حالا همه تکنیکی میشن و دریبل می خورن"
نگو این جوری گیتایی! خب بازی فوق العاده ضعیف انگلیس تو اون دقایق هر کسی رو تو جو قرار میده دیگه!
مطمئناً عادل بهترین گزارشگرمونه که یه خورده به استانداردای بین المللی نزدیکه و هوشش هم خیلی خیلی بالائه...
بقیه که شوتن همه! : دی
(به جز تا حدی مزدک که اونم دوست صمیمی عادله و تاثیر پذیری خوبی داشته! : دی)
بنظرم بی طرفانه گزارش کردن مهمتر از سوتی لفظی ندادنه.مطمئناً عادل بهترین گزارشگرمونه که یه خورده به استانداردای بین المللی نزدیکه و هوشش هم خیلی خیلی بالائه...
بقیه که شوتن همه! : دی
حالا من نمیدونم بقیشون بی طرفانه قضاوت میکنن یا نه. چون به ندرت تماشا میکنم و حتی نمیشناسمشون مگر اینکه اسمشونو اول مسابقه بنویسه![]()
جدیدا عکسشونم میزنن ((((:حالا من نمیدونم بقیشون بی طرفانه قضاوت میکنن یا نه. چون به ندرت تماشا میکنم و حتی نمیشناسمشون مگر اینکه اسمشونو اول مسابقه بنویسه![]()
آلمان قهرمان میشه خدامیدونه که حقشه به لطف یزدان وبچه ها آلمان قهرمان میشه
قبل بازی فکر میکردم قراره خیابانی گزارش کنه چون چند وقتیه گزارش نکرده خلاصه عزا گرفته بودم گفتم حالا خیابانی میاد از دقیقه 1 تا 90 به جان تری فحش میده!
خدارو شکر فردوسی پور گزارشگر بود !
دقت کردین نمیشه تشخیص داد طرفدار کدوم تیمه ... اول حسابی از آلمان تعریف میکنه و درست چند ثانیه بعد میگه فاجعه داوری در این بازی بود که میتونست نتیجه رو عوض کنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)