تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 117 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1166

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلیس

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

میدونید الان مشکل تیم ما کجاست!؟

توی دفاع هست. یه نظر من گلن جانسن باید جاش توی زمین عوض بشه چون خیلی کنده تا بخواد بدوه بازیکن رفته گلم زده...

کلن اگر یه سری از ضعف ها را توی دفاع حل کرده باشن... و جرارد قدرت بازی سازی خوبی داره اگر جرارد بشه بازی ساز اول مشکلی نداریم رحت آلمانو میزنیم

2. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام بچه هاي انگليشي
    خوبين؟

آقا بياين يه شرطي بزاريم

آگه آلمان برد ما تگ تاپيك شما اديت كنيم و اگه انگليس برد شما
    چطوره؟

4. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام مسعود جان خوبی ...

من این تاپیکو زدم من فکر میکنم فکر خوبی کرده باشی!

من موفقم باید دید سایر دوستان چی میگن...

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام بچه هاي انگليشي
    خوبين؟

آقا بياين يه شرطي بزاريم

چطوره؟
    من که اهل شرط نیستم !

فرقی نمی کنه کی ببازه چون تاپیکش قفل و میشه و تیمشم بر می گرده به کشورش و بای بای !
    و اینکه چون هر دو تیم قوی هستند فکر نمی کنم باخت یکی اینو نشون بده که تیم مقابل خیلی ضعیف بوده ... مگر اینکه اختلاف بیش از 1 گل باشه که اون موقع قبوله !

7. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه هاي انگليشي
    خوبين؟

آقا بياين يه شرطي بزاريم

چطوره؟
    پیشنهاد خوبیه
    من که موافقم

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

جنجال در کنفرانس مطبوعاتی کاپلو

جلسه كنفرانس مطبوعاتي سرمربي تيم ملي انگليس به جنجال كشيده شد.

روز گذشته در نشست خبري قبل از بازي با ‌آلمان كه با حضور فابيو كاپلو و استيوون جرارد، كاپيتان انگليس انجام گرفت، آدريان بوينگتون،‌ مدير رسانه‌اي اين تيم اجازه نداد 250 خبرنگار كه از راه‌هاي دور خود را به محل برگزاري اين مصاحبه رسانده بودند و نيز 30 تيم تلويزيوني،‌ بيشتراز 8 سئوال كنند. اين مسئله باعث خشم نمايندگان رسانه‌ها شد.

در اين ارتباط جيانكارلو گالاوتي، خبرنگار روزنامه گازته‌دولو‌اسپرت ايتاليا گفت: ظاهرا انگليسي‌ها متوجه نيستند اينجا، جام جهاني است و بايد منطبق با قوانين اين پيكارها عمل كنند.
    وي افزود:‌ نكته عجيب اين است كه مربي اين تيم يعني كاپلو مي‌تواند به سه زبان ايتاليايي، ‌انگليسي و اسپانيايي حرف بزند، اما نماينده اتحاديه انگليس اجازه نمي دهد و تنها همان چند سئوال نيز بايد بصورت محدود و به انگليسي پرسيده شود.

خورخه لوئيس خبرنگار برزيلي نيز اظهار داشت: اگر شما به برزيل بيايد، مي توانيد سئوال تان را به انگليسي، اسپانيايي، پرتغالي يا ايتاليايي بپرسيد. همه خبرنگاران نيز شانسي برابر دارند و پارتي بازي هم نمي شود. اگر به اين مسئله هم باشد، برزيل كه پنج بار قهرمان جهان شده ، پس خبرنگارانش بايد بيشتر بپرسند.
    تيم انگليس امروز ساعت 18:30 به وقت تهران با آلمان ديدار خواهد كرد.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه هاي انگليشي
    خوبين؟

آقا بياين يه شرطي بزاريم

چطوره؟
    مسعود جان منم موافقم.
    میگن جرمن ها از همین حالا بلیط برگشت به خونشون رو رزو کردن : دی

داره خودمونی میشه H.P1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرمربي و كاپيتان تيم ملي فوتبال انگليس اميدوارند وين روني بتواند آنها را در بازي با آلمان به پيروزي برساند.
    به گزارش كار گروه جام جهاني ايرنا ، خبرگزاري اسوشيتدپرس روز يكشنبه نوشت: اين بازيكن با وجود فصل فوق‌العاده‌اي كه سپري كرده، نتوانسته از ماه آوريل تاكنون براي منچستريونايتد و تيم ملي انگليس گل بزند و روند ناكامي‌هاي او در سه بازي انگليس در مرحله گروهي جام جهاني ۲۰۱۰ نيز ادامه داشته است.
    از اين رو سرمربي تيم انگليس گفت: روني خيلي خوب تمرين كرده و در تمرينات گل‌هاي زيادي زده است. اميدواريم برابر آلمان هم اين گونه باشد.
    فابيو كاپلو افزود: روني هميشه بازيكن واقعا خوبي بوده است. گرچه در سه بازي قبلي گل نزده، اما به خاطر كارهاي ديگري كه انجام مي‌دهد، هميشه حضورش براي ما كليدي است.
    استيون جرارد كاپيتان تيم ملي انگليس هم ابراز اميدواري كرد، روني بتواند مقابل آلمان منتقدانش را ساكت كند.
    وي اظهار داشت: فشار فقط روي وين نيست، بلكه همه تيم زير فشار قرار دارند . روني براي گل زدن فقط به زمان نياز دارد. اميدواريم اين زمان بازي با آلمان باشد. من به او ايمان دارم و مطمئنم برابر آلمان هم مثل مسابقه قبلي، بازي خوبي ارائه خواهد داد.
    روني كه در فصل گذشته ۳۴ گل در مسابقات ليگ برتر و جام حذفي انگليس زده است، بعد از اين كه در بازي با بايرن مونيخ در ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا مصدوم شد، سير نزولي طي كرده است.
    آسيب ديدگي‌هاي او از آوريل به بعد بيشتر شد و نتوانست در مسابقات جام جهاني انگليس مقابل آمريكا و الجزاير انتظارات را برآورده كند.
    كاپلو در كنفرانس مطبوعاتي قبل از ديدار با آلمان اشاره‌اي هم به تركيب اصلي انگليس داشت و اعلام كرد كه احتمالا از همان ۱۱ بازيكن بازي با اسلووني استفاده خواهد كرد.
    تيم‌هاي انگليس و آلمان كه پيش از اين لحظات مهيجي را در تاريخ ثبت كرده اند، يك بار ديگر در دور حذفي جام جهاني ۲۰۱۰ با هم روبرو خواهند شد.
    انگليس در فينال جام جهاني ۱۹۶۶ با گلي به قهرماني رسيد كه آلمان ها همچنان مدعي هستند هرگز از خط دروازه عبور نكرده است.
    تيم آلمان چهار سال بعد در مكزيك جبران كرد و در حالي كه دو گل عقب افتاده بود توانست انگليس را در يك چهارم نهايي ۳ بر ۲ شكست بدهد.
    آلمان در نيمه نهايي جام جهاني ۱۹۹۰ ايتاليا نيز بعد از تساوي ۱ بر ۱ دو تيم، انگليس را در ضربات پنالتي مغلوب كرد.

12. این کاربر از H.P1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H.P1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرديناند: كاري مي‌كنيم دهان بكن‌باوئر بسته شود

خبرگزاري فارس: كاپيتان مصدوم تيم ملي انگليس گفت: با بازي خوب و قدرتمند مقابل آلمان كاري خواهيم كرد فرانتس بكن‌باوئر ساكت شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي‌ميل، ريو فرديناند اظهار داشت: با وجودي كه براي تيم نمي توانم بخاطر مصدوميت بازي كنم؛اما دلم همراه با آن است. شرايط تيم و بازيكنانش را درك مي‌كنم و متوجه هستم كه آنها بدنبال ارائه بازي بسيار خوب مقابل آلمان‌ها هستند.

اين بازيكن 31 ساله كه چند روز قبل از جام جهاني صدمه ديد و شانس حضور در اين پيكارها را از دست داد، افزود: با بازي خوب و بردي پرگل به بكن باوئر كه در ابتداي جام بي‌دليل از بازي تيم انگليس انتقاد كرده بود، قدرت خود را ديكته خواهيم كرد و موجبات سكوت و خاموشي او را فراهم مي‌كنيم.

اين اظهارات در حالي بيان مي شود كه در دو،‌سه روز گذشته كري خواني طرفين بازي انگليس و آلمان كه امروز عصر ساعت 18:30 به وقت تهران در مرحله يك هشتم نهايي جام‌جهاني برگزار خواهد شد، به اوج خود رسيده است.

بازيكن تيم منچستريونايتد همچون ساير اعضاي تيم كشورش از اينكه قيصر فوتبال آلمان در روزهاي ابتدايي جام،‌ بازي انگليس را فاقد تفكر خواند، ناراحت است. اين در حالي است كه بكن باوئر نظرش را پس گرفت. بكن باوئر گفته بود انگليس "بزن در رو " بازي مي‌كند.

14. 5 کاربر از H.P1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

فرديناند: كاري مي‌كنيم دهان بكن‌باوئر بسته شود
    بازم فارس نیوز تحریف کرد اخبارو

16. 3 کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •