تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 298 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 2979

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

1-غرور رو معمولا تیمهای بزرگ دارن وبا یک باخت ازبین نمیره!!
    2-همین الان هم تمام دنیا زوم کرده ،غیراز اینه؟
    3-اتفاقا حالابیشتره.
    4-این درسته، یه مشایل بالاک کم داشتید.
    حالا دیگه مسئله مرگ وزندگیه،آقایyusephاگه تحلیل شما واقعا درست باشه،تیم آلمان باید بازی کاملا مختلفی برابر غنا از خودش نشون بده.که البته من بعید میدونم آلمانها دست از سیستم وچیدمانشون بردارن.دلیل حرفم هم دفاع چپ تیمتونه!!! اصرار عجیب وغریب لوو به خاطر استفاده از اون غیر قابل تحمله!!! نمیتونید بگید خوب جایگزین نداریم!!! چون بود ونبودش فرقی به حال تیم نمیکنه.هرکس دیگه ای بزارید شاید یه تکونی بخوره.بهرحال منطقی نیست منتظر زیروروشدن تیم آلمان باشیم.
    آلمان باهمون ترکیب.باهمون سیستم.باهمون روش وتاکتیک باز خواهد گشت.

آلمان همان آلمان است.
    جنون جان اول سلام.
    1-من که نگفتم غرور ملی،من گفتم غرور کاذب....مغرور بودن به اینکه تیم فلان بسیار پرافتخار است یه چیزه وگرفتن غرورکاذب به این عنوان که دیگه ما راحت قهرمانیم چیز دیگه ای است.!!!
    2-تمام دنیا روی تیم ملی آلمان زوم کردن نه بازیکن ها وحتی توپ جمع کن!!!
    3-فشار مطبوعات بعدازبرد برابر استرالیا فوق العاده زیاد بود...وهمه اعتقاد به این داشتن که این تیم آلمان باید برابر هرتیمی نتیجه مطلوب بگیره.ولی حالا سطح انتظار رسانه ها کم شده.
    4-نه!!!! هرگز...تیبم ما به بالاک نیازی ندارد..چراکه باستین خیلی خوب جاش روپرکرده بود...ما فقط عنصر تجربه رو کم داشتیم،همین.
    5-دوست من اینکه ما از بالای گود بگیم این خوبه اون بده همیشه درست وکامل نیست.تنها کسی که میتونه باتوجه به آشنایی کامل از شرایط نظر بده فقط یواخیم لوو مربی آلمان است .بس.
    اینکه دفاع چپ آلمان ضعیف است رو خود مربیان آلمانی خیلی بهتر از ما اطلاع کافی دارند.پس بیکار ننشستند وحتما بدنبال راه چاره ای هستند.
    6-کی من گفتم آلمان زیر ورو خواهد شد؟من فقط گفتم در بازی با غنا تیم آلمان همان تیم آلمان واقعی خواهدبود.
    7-این رو خوب اومدی آلمان همان آلمان است.

2. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

با تمام وجود دوستت دارم

---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------

بدون شرح!!!

4. 8 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. 5 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

عامل باخت.................

8. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

جنون جان اول سلام.
    1-من که نگفتم غرور ملی،من گفتم غرور کاذب....مغرور بودن به اینکه تیم فلان بسیار پرافتخار است یه چیزه وگرفتن غرورکاذب به این عنوان که دیگه ما راحت قهرمانیم چیز دیگه ای است.!!!
    2-تمام دنیا روی تیم ملی آلمان زوم کردن نه بازیکن ها وحتی توپ جمع کن!!!
    3-فشار مطبوعات بعدازبرد برابر استرالیا فوق العاده زیاد بود...وهمه اعتقاد به این داشتن که این تیم آلمان باید برابر هرتیمی نتیجه مطلوب بگیره.ولی حالا سطح انتظار رسانه ها کم شده.
    4-نه!!!! هرگز...تیبم ما به بالاک نیازی ندارد..چراکه باستین خیلی خوب جاش روپرکرده بود...ما فقط عنصر تجربه رو کم داشتیم،همین.
    5-دوست من اینکه ما از بالای گود بگیم این خوبه اون بده همیشه درست وکامل نیست.تنها کسی که میتونه باتوجه به آشنایی کامل از شرایط نظر بده فقط یواخیم لوو مربی آلمان است .بس.
    اینکه دفاع چپ آلمان ضعیف است رو خود مربیان آلمانی خیلی بهتر از ما اطلاع کافی دارند.پس بیکار ننشستند وحتما بدنبال راه چاره ای هستند.
    6-کی من گفتم آلمان زیر ورو خواهد شد؟من فقط گفتم در بازی با غنا تیم آلمان همان تیم آلمان واقعی خواهدبود.
    7-این رو خوب اومدی آلمان همان آلمان است.
    اصلانمی خوام بحث بیخودبکنم.
    حرفات قبولYUSEPHاما نگفتی،سمت چپ چی میشه.؟
    حرفات رودربارش خوندم،اصلا قانع نشدم....باورکن کافیه مسی بخوره بتور دفاع چپتون(اتوبان،سوراخ،و...)که سهله....ممکنه 8تایتون کنه!!!فقط لطفا به کسی برنخوره.میگی توفکر چاره هستن؟خب کی؟زمانی که توی مرحله حذفی کارداد دستتون می خواید فکرتون روعملی کنید.من که میگم چاره ای ندارید.لوو اگر امکانش روداشت زودترکاری میکرد.بهرحال هرمربی یه نقطه ضعفی داره دیگه.

10. این کاربر از جنون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

احتمال خروج مولر و باداشتوبر از تركيب آلما‌ن‌

يواخيم لو سرمربي ژرمن‌ها قصد دارد هولگر باد‌اشتوبر و توماس مولر‌، دو عضو جوان و بايرني آلمان را براي جدال سرنوشت ساز برابر غنا از ترکيب بيرون بگذارد.
    اين مربي معتقد است در بازي مقابل صربستان دو بازيکن جوان پراشتباه ظاهر شدند و شرايط باخت يک بر صفر را فراهم کردند.
    آلمان‌‌ها که سه امتياز اندوخته دارند، براي صعود به مرحله يک هشتم نهايي جام‌، نيازمند سه امتياز بازي با غنا هستند و مسئول فني آنان تلاش دارد تيمي کاملا بي عيب و نقص را روانه اين بازي بکند.
    اين ديدار چهارشنبه در ورزشگاه ساکرسيتي انجام خواهد شد.

12. 2 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

يواخيم لو سرمربي ژرمن‌ها قصد دارد هولگر باد‌اشتوبر و توماس مولر‌، دو عضو جوان و بايرني آلمان را براي جدال سرنوشت ساز برابر غنا از ترکيب بيرون بگذارد.
    اين مربي معتقد است در بازي مقابل صربستان دو بازيکن جوان پراشتباه ظاهر شدند و شرايط باخت يک بر صفر را فراهم کردند.
    آلمان‌‌ها که سه امتياز اندوخته دارند، براي صعود به مرحله يک هشتم نهايي جام‌، نيازمند سه امتياز بازي با غنا هستند و مسئول فني آنان تلاش دارد تيمي کاملا بي عيب و نقص را روانه اين بازي بکند.

اگه بخواد این کارو کنه پس باید پودولسکی رو از کمپ اخراج کنه...!

14. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

علی جان خدا از زبونت بشنوه.امیدوارم این یواخیم لوو یه خاکی توی سراین جناه چپ بریزه.
    خسته شدم ازبس سرکوفت این دفاع چپ روشنیدم.

---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------

اگه بخواد این کارو کنه پس باید پودولسکی رو از کمپ اخراج کنه...!
    واسه چی؟بخاطر پنارتی؟اگه به اینه که دیگه هیچی هرکی دوتا توپ خراب کنه باید دیگه بازیش ندن.

16. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

علی جان خدا از زبونت بشنوه.امیدوارم این یواخیم لوو یه خاکی توی سراین جناه چپ بریزه.
    خسته شدم ازبس سرکوفت این دفاع چپ روشنیدم.

---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------

واسه چی؟بخاطر پنارتی؟اگه به اینه که دیگه هیچی هرکی دوتا توپ خراب کنه باید دیگه بازیش ندن.

به خاطر پنارتی.. به خاطر موقعیت هایی که نزد...

18. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MehdiAkhbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    جمهوری(؟)اسلامی(؟)ایران(؟)

پيش فرض

مولر بازيكن خوبيه.فقط اگه يه كم تمرين سانتر كردن بكنه كه خيلي هم عالي مي شه.

20. این کاربر از MehdiAkhbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •