گفتی ترافیک 2 تومان؟
واقعا؟
اونم برای 2 mb?
گفتی ترافیک 2 تومان؟
واقعا؟
اونم برای 2 mb?
فرقی نمیکنه!!!
واسه 128 یا 2mb هر گیگ اضافه 2 هزار و خورده ای!!!که الان یادم نیست درست!!!
فکر کنم 2200!!!
من تو آبنوسم فک می کنی چند هزار نفر جلوم باشن؟![]()
بچه هایی که 512 پارس آفلاین دارن سرعت دانلودشون یه 20 تایی کم نشده چند روزه اخیر ؟؟؟
قبلنا 235 بود اما الان روزا شده 215 تا حدودا !!!!
راستی کسی از این عصر انتقال داده نگرفت بیاد تست بزاره ببینیم چجوریه ؟؟؟![]()
یا ابوالفضل آبنوس؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما 2-3 هزار نفری حداقل جلوت باشن ...
فکرشو بکن علی جون من که مفتح بودم اسمم نفر 63 ام بود آبنوس رو دیگه خدت میدونه چه خبره![]()
والا منکه برای پینگ پایین سرعتم و کم کردن. بیشتر از 100 صبح ها شبام که 25 بیشار نمی ره.
ولی 20 40 کم شده به روی خودت نیار اصلا.
می گن burst دادیم بت برو حال کن الان می باس رو 70 باشه.
D:
یا خدا
پس باس بی خیالش شیم با بریم دست دعا سوی اسمون دراز کنیم.
که اونم همه تو توبتن از خدا نمی گیره.
هیچی ولش پس.
سلام دوستان من مرکز مطهری هستم چه جوری باید واسه اینترنت مخابرات اقدام کنم ؟
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
سلام میخواستم یه سرویس بردارم در حد متوسط دانلود شبانه حداکثر 500 تا دارم راهنمایی کنید مرا چه سرعتی از چه شرکتی خرجم چقدر میشه؟ اگه شرکتی در نظر دارید لطفا ادرس بدید راستی من مرکز مفتح هستم فدا مدا تون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)