دوستان معترض به سرعت اینترنت صبانت رآی بدین ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان معترض به سرعت اینترنت صبانت رآی بدین ؟
مرگ بر صبانت
سرعت دانلود شبانه اهواز 0 شده 1 هفته هست
دوستان این شرکت اینترنت نامحدود میده 256 بیست هزار مگه میشه
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
امروز صبح من 70 مگ دانلود کردم 250 مگ از شارژم کم کرده
یه سوال داشتم اگه اینترنت وصل باشه ولی مرورگر کار نکنه باز هم از شارژ کم میکنه و چقدر حدودا برای یه ساعت کم میشه
دوستانی که میگن صبانت دزده ترافیکه توجه داشته باشند که قسمت ترافیک صبانت تا 6 ساعت قبل رو میندازه یعنی اگه الان به ترافیک مصرفی تون اضافه بشه مال 6 ساعت قبله
مال من که در تهران هستم دیشب 60- 80 مگابایت بود
ما که راضی هستیم.
من هم این مشکل رو دارم 2 برابر دانلود شارژ کم میکنه و در وبگردی به اضای 10 مین 30 مگ شارز کم میشه و من 3 ماهه داشتم 20 روزه شارز تمام شد با 300 مگ دانلود و 5 گیگ شارژ داشت و باز 1 ماهه 3 گیگ گرفتم با 200 مگ دانلود 1 هفته ای تمام شد و من میخوام برم شرکتی دیگه با شاتل برم یا پارس من اهواز هستم .
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
بهم بگید چطور میشه
من شبانه دیشب 8 مگ دانلود شد با بدبختی سرعت من 2 هست و 0 میشه و 128 دارم شاتل بهتر نیست ؟
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
من از سرعت کم شبانه دارم میام شاتل نکنه اشتباه کنی بیای صبا سرعت روزانه تا 250 هم میاد بالا ولی شبانه 0 یا 2 هست .
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
آره من هم همینه بریم شاتل جای 40 مگ 80 مگ کم میشه وب گردی 10 دقیقه 30 مگ کم میشه
با سلام خدمت دوستان!
من با پیگیری های مکرر و ارسال نامه به کارشناس ارشد فروش صبا نت دیگر 2 برابر و یا بیشتر حجم کم نمی کنه!!!!!
هرچه قدر دانلود کنم بدون هیچ اضافاتی اونتو می زنه!
شما هم همین کارو بکنید.
حالا اگر دوباره 2 برابر کردند به اطلاعتان می رسانم.
![]()
Last edited by radikal021; 02-07-2010 at 17:20.
فکر نکنم تا آنجا که من می دانم و پرسیدم هر وقت دیسکانکت بشی تو سایت از حجمت کم می شه!!!
یعنی اینکه بخواهی بفهمی چه قدر از حجمت تا الآن باقی مانده باید دیسکانکت بشوی و بعد دوباره کانکت بشوی
و به سایت ساپورت بروی و مقدار حجم با قی مانده ات را تا الآن ببینی.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)