از نظر مودم یه مومد دیگه هم بود تی دی 8817 دقیقا همین قیمت اما نفهمیدم دیگه اون مدل برای چی هست! چشم تا اخر شب براتون سرعت تست رو میزارم با اون اینترنت وثل کردم به یه پی سی دیگه مامان ام داره کار میکنه الان با نت خودم اومدم اما جدا سرعت اش کم بود حال چشم براتون تست میگریم میزارماز نظر مودم خیالت کاملا راحت باشه مودمی گرفتی که تا 10 الی 20 سال دیگه هم مثل روز اولش کار می کنه
شما 128 گرفتی دیگه ؟ خیلی سرعتش پایینه خیلی خیلی. از سایت speedtest.net از سرور باکو یه تست بزار ببینم چه وضعیتی داره.
بله عزیزم 128 گرفتم اما باید برم صحبت کنم سرعت ام رو بیشتر کنم فکر کنم بشه از طریق پدر ام و اشنا تو مخابرات سرعت رو بالا برد اخه داشتم صحبت میکردم با یکی میگفت اش که اینها به خاطر اینکه شرکت ها شاکی نشندند چرا با این قیمت دارید سرویس میدید بیشتر از 128 نمیدند یا میتونه دلیل اش چیز دیگه باشه مثلا حجم دیتا اشون کلا پایین هست وگرنه شرکت های دیگه هم هست دیگه adsl اونها چرا سرعت اشون از این بهتر اند قطها پهنای باند بیشتری دارد والا فکر نکنم کاربر adsl مخابرات کلا زیاد باشه! با یک پهنای باند معمولی که رو شیپر تنظیم کنند راحت همه میتونند کیف کنند