تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 136 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از نظر مودم خیالت کاملا راحت باشه مودمی گرفتی که تا 10 الی 20 سال دیگه هم مثل روز اولش کار می کنه

شما 128 گرفتی دیگه ؟ خیلی سرعتش پایینه خیلی خیلی. از سایت speedtest.net از سرور باکو یه تست بزار ببینم چه وضعیتی داره.
    از نظر مودم یه مومد دیگه هم بود تی دی 8817 دقیقا همین قیمت اما نفهمیدم دیگه اون مدل برای چی هست! چشم تا اخر شب براتون سرعت تست رو میزارم با اون اینترنت وثل کردم به یه پی سی دیگه مامان ام داره کار میکنه الان با نت خودم اومدم اما جدا سرعت اش کم بود حال چشم براتون تست میگریم میزارم
    بله عزیزم 128 گرفتم اما باید برم صحبت کنم سرعت ام رو بیشتر کنم فکر کنم بشه از طریق پدر ام و اشنا تو مخابرات سرعت رو بالا برد اخه داشتم صحبت میکردم با یکی میگفت اش که اینها به خاطر اینکه شرکت ها شاکی نشندند چرا با این قیمت دارید سرویس میدید بیشتر از 128 نمیدند یا میتونه دلیل اش چیز دیگه باشه مثلا حجم دیتا اشون کلا پایین هست وگرنه شرکت های دیگه هم هست دیگه adsl اونها چرا سرعت اشون از این بهتر اند قطها پهنای باند بیشتری دارد والا فکر نکنم کاربر adsl مخابرات کلا زیاد باشه! با یک پهنای باند معمولی که رو شیپر تنظیم کنند راحت همه میتونند کیف کنند

2. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مهرداد جان تست کردم با باکو هم هر دو هم اپ و هم دان 10 بودند یعنی میشه 80! به نظر برای چی میتونه باشه؟ فاصله زیاد تا مرکز مخابراتی ؟یا نه شیپر و تعدا کاربر زیاد؟

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

یعنی نوشته بود 0.10 اگر اینطور باشه یعنی 100 کیلوبیت بر ثانیه. تست رو بزار ببینم. خیلی چیزا می تونه توی این مسئله دخیل باشه. یکی شم شونه خالی کردن مخابرات از مسئولیت هاش و....

من می رم بخوابم اگر دوستان دیگه پاسخ دادن کی هیچ اگر نه انشا الاه فردا

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

کابل Rj45 دیگه چیه؟ کابل LAN منظورت هست؟

مودم خوبی گرفتی شنیدم مدل های جدید TP-LINK TD8811 مشکی رنگ هستن. من قدیمی ش رو دارم خیلی خوبه ازش کاملا راضیم.

کابل کراس
    سوکت RJ45
    لطفا دقت بفرمایید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اقا یه سئوال.لطفا جواب بدید

این کانکشن ppoe رو من طبق دفترچه مخابرات غیر از تنظیمات خود مودم درست کردم.یعنی تو کانکشن یه دونه از اینا ساختم.منتها این مثل دایال آپه که هر بار سیستم رو روشن کنی باید یه دفعه این رو کانکت کنی.مال شما هم این طوریه؟

من قبل از این که از شرکت خصوصی میگرفتم که اصلا این نوع کانکشن رو نمی ساختم.فقط تنظیم مودم و چیزایی مثل dns server , default getway ,.. از شبکه.

(راستی امشب با 240 تا دانلود کردم.سرعتم رو اسپید تست باکو 2 مگ نشون داد)
    Last edited by zoorg2; 20-05-2010 at 01:16.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

این کانکشن ppoe رو من طبق دفترچه مخابرات غیر از تنظیمات خود مودم درست کردم.یعنی تو کانکشن یه دونه از اینا ساختم.منتها این مثل دایال آپه که هر بار سیستم رو روشن کنی باید یه دفعه این رو کانکت کنی.مال شما هم این طوریه؟

من قبل از این که از شرکت خصوصی میگرفتم که اصلا این نوع کانکشن رو نمی ساختم.فقط تنظیم مودم و چیزایی مثل dns server , default getway ,.. از شبکه.

نه دوست من اگر مودم رو روی ppp0e تنظیم کردی با روشن شدن مودم به نت وصل میشی.
    اینطور که شما میگی مودمت روی بریج تنظیم شده.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اون 20 مگ بود نه 2 مگ چون همونموقع من اسپید تست بودم دیدم لینکش رو هم دارم بعدا میذارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

reb جان با ما هم بله؟

من باور می کنم که بگی 1 یا 2 مگ.چون خودم هم دارم ولی 20 مگ دیگه چه صیغه ایست؟

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

در این باره مشکلی ندارم گفتم الان کانکشن وصل هست اگر ملااحظه میکردی دوست من مشکل من چیز دیگر بود!
    شما گفتی با تنظیمات ppoe مودم نتونستی به اینترنت وصل شی منم اون روش رو پیشنهاد دادم. حالا بیا و خوبی کن..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اگه محدودیت 256 و 512 رو بردارن وبه همه بدن خیلی خوب میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •