تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 296 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

برنامه هفته شانزدهم

ساندرلند -----------------------------------------منچستریونایتد ----------------------برگزار شد
    چلسی-------------------------------------------بلکبرن--------------------------------برگزار شد
    لیورپول--------------------------------------------فولام---------------------------------برگزار شد
    بولتون---------------------------------------------منچسترسیتی---------------------- فردا تا ساعت 12 ظهر
    آرسنال--------------------------------------------اورتون--------------------------------ساعت 12.30 تا فردا ساعت 2 بعد از ظهر

برنامه هفته هفدهم:

لیورپول ------------------------------------- وستهام----------------------------------- ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر
    منچستر ----------------------------------- ویگان-------------------------------------- ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر
    فولهام ------------------------------------- آرسنال------------------------------------ ساعت 4 تا 5 بعد از ظهر
    منچستر سیتی --------------------------- بلکبرن------------------------------------- ساعت 5 تا 6 بعد از ظهر
    اورتون -------------------------------------- ساندرلند---------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
    هال سیتی -------------------------------- چلسی----------------------------------- ساعت 7 تا 7.30 شب

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

کم کم داریم به نیم فصل و زمان نقل و انتقالات نزدیک میشم .

جدول گلزنان برتر لیگ

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

حسین چطوره یه خورده در مورد نقل و انتقالات صحبت کنیم . پایه هستی .یا نه سرت شلوغه ؟ -------------- 20 دقیقه هستش نیومدی حتما سکوت علامت رضاست دیگه نه ؟
    Last edited by Armin 7; 15-02-2010 at 01:15.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

هستی حسین ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آره آرمین جان شرمنده یک کاری داشتم الان اومدم . گفتی درمورد نقل و انتقالات ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

امشب صحبت از امام رضا (ع) و زیارت ایشون شد یاد یک مساله علمی ثابت شده جالبی افتادم شاید براتون جالب باشه شایدم قبلا شنیده باشین .
    دانشمندان با دوربین های مخصوصی تونستن اشعه و نورهایی حول جسم افراد مشاهده کنند که در حالات مختلف و در افراد مختلف متفاوت گزارش شده . مثلا در حالت عصبانیت یا شادی یا افکار مثبت و حالات مختلف دیگه پرتوهایی با طیف نوری متفاوتی از افراد متصاعد میشه . این پرتوهای نوری دارای قدرت و اثرگذاری بر روی دیگرانه نه تنها دیگران حتی بر روی اجسام بی جان مثل آب و غیره که حتما مورد آب رو قبلا شنیدین که دانشمند ژاپنی این مورد رو کشف کرد .
    به هر حال . در داخل حرم امام رضا بخصوص کنار ضریح این بزرگوار افکار منفی مردم به حداقل خودش میرسه و تقریبا تمام مردم در کنار ضریح افکار خوب و مثبتی دارن ( مثل دعا برای دیگران , توبه و ... ) وجود مبارک امام هشتم هم که خودش منبع نوره پس در این مکان منبعی سرشار از قدرت اثرگذار از نوع مثبتش وجود داره که تاثیر بسیار مطلوبی بر افرادی که در اون مکان قرار میگیرن میذاره به همین خاطره که در روایات توصیه به رفتن به این مکان پاک شده . هر وقت به حرم امام رضا (ع) مشرف شدین سعی کنید مدت زمان بیشتری در این قسمت باشید .
    از خدا برای تمام دوستان خوبم میخوام بزودی تشرف به حرم مطهر رو نصیبتون کنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام صبح بخير بالاخره منم بازيمو به لطف تاكتيك هاي حسين مقابل من يونايتد بردم اما بر پايه ضد حمله هر دو گل را هم توز زد

امار بازي

اينم سيو بازي

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حسين جان اگه ميشه بازي من تا قبل از ساعت 4 تمام بشه خوبه فعلا تا اخر هفته وضعيت كاري من در هاله اي از ابهامه به قول معروف

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام . وحیــــــد کجایی دادا ؟ بیا میخوام بازیکنم . بیا آمارت رو بده . بدو. . .بدو. . .بدو . . .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم عجله نکن وقت داریم .من چند تا نکته باید بهت بگم اول این ترکیب منو دانلود کن:
    کد:
    بعد طریقه کپی کردنش رو بلدی؟
    بعد از این هم بازم باهات کار دارم نری بازی کنی.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

عزیزم عجله نکن وقت داریم .من چند تا نکته باید بهت بگم اول این ترکیب منو دانلود کن:
    کد:
    بعد طریقه کپی کردنش رو بلدی؟
    بعد از این هم بازم باهات کار دارم نری بازی کنی.
    آره جیگر سریعتر بگو . میخوام بازی کنم . اخه یه کاری برام پیش اومده سریع تر .بدو . . . بدو . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •