تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 96 اولاول ... 4181878889909192939495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 953

نام تاپيک: { سخت افزار } سوالات و اشکال های سخت افزاری ، نرم افزاری لپ تاپ های اپل

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

[/COLOR]یه سوال: طلق محافظ واسه پشت لپ تاپ هست؟منظورم محافظت از رنگ و جلوگیری از خش دار شدنه...مثل این محافظ های LCD موبایل اما تو ابعاد پشت لپ تاپ...چیزی به ذهنتون میرسه؟یه چیزه نازک پلاستیکی مثلا"

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام خدمت دوستان من یه 723 دارم تو ویندوز در قسمت properties بخش ram نوشته 4gb(2gb unusable . حالا این 2gb رو چطور میشه فعالش کرد؟
    احتمالا ویندوز شما 32 بیت هست،
    ویندوز های نسخه 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ رم رو نمی تونن پشتیبانی کنن.
    برای استفاده کامل از رمتون باید ویندوز64 بیت نصب کنید.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدون ایا تبدیل هایی که واسه سر شارژر مک بوک پرو باید بگیرم تا از پریز های برق ایران بشه استفاده کرد باید مدل خاصی باشه؟ اخه من از یه لوازم برقی 300 تومن خریدم و وقتی شارژر رو به برق می زنم اولش یه جرقه میزنه
    ، ممکن باعث خرابی باتری بشه؟ (البته اول میزنم به برق بعد لپ تاپ رو وصل می کنم به شارژر)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahdi.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ارسباران، اهر

پيش فرض

سلام، به تازگی به موردی برخورد کردم! مشکلی که هست (MacBook Pro 723) و تا به حال دوبار اتفاق افتاده قاطی شدن رنگ های صفحه نمایشه، البته نمی شه گفت قاطی می شن مثل اینه که عمق رنگ صفحه نمایش رو پایین آوردی... همراه با یه نوع ریزی از برفک!! برفک رنگی!! خودش هم از همون لحظه استارت شروع می شه (صفحه بوت)، بعد از یک یا دوبار Shot down برمی گرده به حالت عادی! به نظرم مشکل از صفحه نمایشه، چون با تغییر زاویه صفحه نمایش یا بالا و پایین بردن اون تغییر می کنه این حالت،البته می شه با کانکت کردن لب تاپ با یه Display دیگه این رو مطمئن شد. مشکل دقیقا مثل اینه :

(این عکس رو از یه ویدئو تو youtube برداشتم) لینک:
      محتوای مخفی: Link 
    www.youtube.com/watch?v=R2qnTcxQjB0

این مشکل همیشه وجود نداره و تو این یک ماه 2 بار اتفاق افتاده، به همین خاطر نمی شه برد برا گارانتی! دفعه بعد باید فیلم بگیرم ازش، اونم نمی دونم چه واکنشی نشون بدن بهش!! طرفی که تو یوتیوب فیلم گذاشته زیرش آپدیت کرده که کل صفحه نمایش رو تعویض کردن! (گیری کردیمآآآ...) تا به حال چیزی شنیدن راجع به این مساله!؟

الان با Apple Hardware Test هم یه تستی کردم مشکلی نشون نداد.
    Last edited by Mahdi.M; 31-05-2011 at 14:55. دليل: Test

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahdi.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ارسباران، اهر

پيش فرض

سلام دوستان
    من يک لپ تاب سوني وايو مدل vgn-fe855e دارم بعد از عوض کردن ويندوز از ويستا به سون وبکم آنديگر کار نکرد خواهشمندم راهنمايي بفرماييد از کدام سايت ميتوانم درايور وبکم در ويندوز سون پيدا کنم
    با تشکر
    دوست عزیز به عنوان تاپیک دقت کنید...! در این تاپیک راجع به مشکلات لب تاپ های Apple بحث می شه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام
    macbookpro 226lla دارم که ویندوز7 روش نصب کردم درهنگام کار ناگهان هنگ می کنه تمام سیستم می ایسته باید چند ثانیه دیست رو دگمه power بذارم تا خاموش وبعد روشن کنم خیلی نگرانم چرا اینطوری است. با تشکر

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

یه چند روز بعد از نصب ویندوز اینطوری شده که موقع بالا امدن مکینتاش یه نوار لود شدن خاکستری میاد که یه ۳ دقیقه ای طول میکشه تا لود بشه ، نمی دونم مال چیه ؟ اعصابمو ریخته بهم

ویندوز حالا ۳۰ -۲۰ ثانیه ای میاد بالا ولی مک خیلی دیر .

کسی میدونه قضیه ی اون لود شدن طولانی چیه ؟؟؟

مرسی

_______

راستی یه سوال دیگه :

من چند وقت پیش یه کانکشن قوی و باز توی وای فای دیدم و وصل شدم بعد یه ۲ هفته یهویی اتفاقی دیدم موقع اتصال در پنل فایندر گزینه ی shared اومده و نام هم دسکتاپ کامپیو هست ( سرور فکر کنم )

بعد این با این احتساب که فایر وال من خاموش بوده و در صورت خاموش بودن نوشته هر درخواستی قبول میشه میتونسته اطلاعات و زندگی و عکسای ما رو ور داره ( البته من تیک فایل شیرینگ رو همیشه بر میدارم . الانم یه مدت هست دیگه توی فایندر دیده نمیشه )

خیلی خیلی مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من یک لپ تاپ sony مدل s13dgx دارم که گاهی اوقات در هنگام کار 2 ثانیه هنگ میکند و صدا می دهد کسی می تونه راهنماییم کنه که مشکل از چی می تونه باشه؟

---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------

یک سری برچسب های شکل دار که آسیبی به قاب دستگاه نمی زند در بازار موجود است که می تونی استفاده کنی

---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

[/COLOR]یه سوال: طلق محافظ واسه پشت لپ تاپ هست؟منظورم محافظت از رنگ و جلوگیری از خش دار شدنه...مثل این محافظ های LCD موبایل اما تو ابعاد پشت لپ تاپ...چیزی به ذهنتون میرسه؟یه چیزه نازک پلاستیکی مثلا"

یک سری برچسب های طرح دار در بازار هست که می تونی استفاده کنی من توی پاساژ پایتخت دیدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام ؛

آیا هارد اکسترنالی که به macbook وصل می کنم رو می تونم بلافاصله و بدون فرمت کردن به pc (ویندوز) متصل کنم و فایل ها رو بین macbook و pc تبادل کنم؟؟؟؟

داره خودمونی میشه mono1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان من ۲ هفته است که مک بوک پرو ۷۲۳ خریدم . بیشتر اوقات به برق وصله . منتها این چند روز با اینکه همش به برق وصله درصد باتری رو ۱۰۰ نشون میداد بعد شد ۹۹ ، ۹۸ .. الان هم شده ۹۶٪ ... با این که همش به برق وصله معنی این کاهش درصد باتری که نشون میده چیه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
    سلام
    سوال داشتم ازتون . .
    از لب تابتون راضی هستین ؟؟
    تو جه زمینه ای ازش استفاده میکنید ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •