[/COLOR]یه سوال: طلق محافظ واسه پشت لپ تاپ هست؟منظورم محافظت از رنگ و جلوگیری از خش دار شدنه...مثل این محافظ های LCD موبایل اما تو ابعاد پشت لپ تاپ...چیزی به ذهنتون میرسه؟یه چیزه نازک پلاستیکی مثلا"
[/COLOR]یه سوال: طلق محافظ واسه پشت لپ تاپ هست؟منظورم محافظت از رنگ و جلوگیری از خش دار شدنه...مثل این محافظ های LCD موبایل اما تو ابعاد پشت لپ تاپ...چیزی به ذهنتون میرسه؟یه چیزه نازک پلاستیکی مثلا"
احتمالا ویندوز شما 32 بیت هست،
ویندوز های نسخه 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ رم رو نمی تونن پشتیبانی کنن.
برای استفاده کامل از رمتون باید ویندوز64 بیت نصب کنید.
سلام
میخواستم بدون ایا تبدیل هایی که واسه سر شارژر مک بوک پرو باید بگیرم تا از پریز های برق ایران بشه استفاده کرد باید مدل خاصی باشه؟ اخه من از یه لوازم برقی 300 تومن خریدم و وقتی شارژر رو به برق می زنم اولش یه جرقه میزنه
، ممکن باعث خرابی باتری بشه؟ (البته اول میزنم به برق بعد لپ تاپ رو وصل می کنم به شارژر)
سلام، به تازگی به موردی برخورد کردم! مشکلی که هست (MacBook Pro 723) و تا به حال دوبار اتفاق افتاده قاطی شدن رنگ های صفحه نمایشه، البته نمی شه گفت قاطی می شن مثل اینه که عمق رنگ صفحه نمایش رو پایین آوردی... همراه با یه نوع ریزی از برفک!! برفک رنگی!! خودش هم از همون لحظه استارت شروع می شه (صفحه بوت)، بعد از یک یا دوبار Shot down برمی گرده به حالت عادی! به نظرم مشکل از صفحه نمایشه، چون با تغییر زاویه صفحه نمایش یا بالا و پایین بردن اون تغییر می کنه این حالت،البته می شه با کانکت کردن لب تاپ با یه Display دیگه این رو مطمئن شد. مشکل دقیقا مثل اینه :
(این عکس رو از یه ویدئو تو youtube برداشتم) لینک:محتوای مخفی: Link
این مشکل همیشه وجود نداره و تو این یک ماه 2 بار اتفاق افتاده، به همین خاطر نمی شه برد برا گارانتی! دفعه بعد باید فیلم بگیرم ازش، اونم نمی دونم چه واکنشی نشون بدن بهش!! طرفی که تو یوتیوب فیلم گذاشته زیرش آپدیت کرده که کل صفحه نمایش رو تعویض کردن! (گیری کردیمآآآ...) تا به حال چیزی شنیدن راجع به این مساله!؟
الان با Apple Hardware Test هم یه تستی کردم مشکلی نشون نداد.
Last edited by Mahdi.M; 31-05-2011 at 14:55. دليل: Test
دوست عزیز به عنوان تاپیک دقت کنید...! در این تاپیک راجع به مشکلات لب تاپ های Apple بحث می شه.![]()
با سلام
macbookpro 226lla دارم که ویندوز7 روش نصب کردم درهنگام کار ناگهان هنگ می کنه تمام سیستم می ایسته باید چند ثانیه دیست رو دگمه power بذارم تا خاموش وبعد روشن کنم خیلی نگرانم چرا اینطوری است. با تشکر
سلام
یه چند روز بعد از نصب ویندوز اینطوری شده که موقع بالا امدن مکینتاش یه نوار لود شدن خاکستری میاد که یه ۳ دقیقه ای طول میکشه تا لود بشه ، نمی دونم مال چیه ؟ اعصابمو ریخته بهم
ویندوز حالا ۳۰ -۲۰ ثانیه ای میاد بالا ولی مک خیلی دیر .
کسی میدونه قضیه ی اون لود شدن طولانی چیه ؟؟؟
مرسی
_______
راستی یه سوال دیگه :
من چند وقت پیش یه کانکشن قوی و باز توی وای فای دیدم و وصل شدم بعد یه ۲ هفته یهویی اتفاقی دیدم موقع اتصال در پنل فایندر گزینه ی shared اومده و نام هم دسکتاپ کامپیو هست ( سرور فکر کنم )
بعد این با این احتساب که فایر وال من خاموش بوده و در صورت خاموش بودن نوشته هر درخواستی قبول میشه میتونسته اطلاعات و زندگی و عکسای ما رو ور داره ( البته من تیک فایل شیرینگ رو همیشه بر میدارم . الانم یه مدت هست دیگه توی فایندر دیده نمیشه )
خیلی خیلی مرسی
سلام
من یک لپ تاپ sony مدل s13dgx دارم که گاهی اوقات در هنگام کار 2 ثانیه هنگ میکند و صدا می دهد کسی می تونه راهنماییم کنه که مشکل از چی می تونه باشه؟
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
یک سری برچسب های شکل دار که آسیبی به قاب دستگاه نمی زند در بازار موجود است که می تونی استفاده کنی
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
یک سری برچسب های طرح دار در بازار هست که می تونی استفاده کنی من توی پاساژ پایتخت دیدم.
سلام ؛
آیا هارد اکسترنالی که به macbook وصل می کنم رو می تونم بلافاصله و بدون فرمت کردن به pc (ویندوز) متصل کنم و فایل ها رو بین macbook و pc تبادل کنم؟؟؟؟
سلام
سوال داشتم ازتون . .
از لب تابتون راضی هستین ؟؟
تو جه زمینه ای ازش استفاده میکنید ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)