دوستان کسی در مورد فروشگاه بزرگ پارسی چیزی میدونه؟ همین امروز هم تازه مک جدیدا رو اورده بود فروشگاه بزرگی هم بود تو خیابان ولیعصر بالاتر از طالقانی.
امروز رفته بودم قیمتاش بد نبود مثلا MC375 رو 1890 در صورتی که الماس 1950 میده
دوستان کسی در مورد فروشگاه بزرگ پارسی چیزی میدونه؟ همین امروز هم تازه مک جدیدا رو اورده بود فروشگاه بزرگی هم بود تو خیابان ولیعصر بالاتر از طالقانی.
امروز رفته بودم قیمتاش بد نبود مثلا MC375 رو 1890 در صورتی که الماس 1950 میده
اگر پلمش مشکل نداشته باشه خوبه .
در ضمن به لیست قیمت زیاد دقت نکنید . حضوری و یا با تماس قیمت ها خیلی پایین تره .
قبل از ورود سری جدید لیست الماس و اپل ایران فکر کنم 6 ماه بود که تغییر نکرده بود . یکبار قیمت می زنن و با پایین اومدن قیمت دیگه لیست قبلی رو اصلاح نمی کنن .
Last edited by mohsenfhm; 19-05-2010 at 22:52.
من ، شب و روز یا پایتختم! یا میدون ونک و یا میدون ولیعصر!
ولی تا حالا اینی که شما میگی ندیدم!
بالاتر از ایران ه ؟؟؟ یا پایین تر ؟
اتفاقا خیلی هم بزرگ هست. و موقعه ای هم که مک بوکاش اومدن من اونجا بودم و بهم گفتن 10 دقیقه دیگه بیا لیست قیمت رو بهت میدیم. من اول رو حساب قسمت کنسولای بازی قیمتاش بالا بود گفتم حتما قیمتای اپلشم بالاس. لیست رو گرفتم و واقعا میتونم بگم کاملترین لیستی بود که تو ولیعصر تا حالا گرفته بودم. یه برگه ی A3 .من ، شب و روز یا پایتختم! یا میدون ونک و یا میدون ولیعصر!
ولی تا حالا اینی که شما میگی ندیدم!
بالاتر از ایران ه ؟؟؟ یا پایین تر ؟
ادرسش اینه خیابان ولیعصر بالاتر از طالقانی.
از میدون به به سمت پایین میاید اول این هست بعد پاساژ ایران و پارسیان. تو پارسیان که اصلا اپل پیدا نکردم.
Last edited by joykiller360; 19-05-2010 at 23:49.
فهمیدم کیو میگی!
همون که یکم پایین تر از روزنامه فروشی ه!
مغازه بزرگه که ، هم کنسول داره هم دوربین دیجیتال و هم لپ تاب؟؟؟؟!!!!!!!!!!
اگر اشتباه نکنم ، چند تا از این آنتی ویروس اورجینال ها هم گذاشته!
فهمیدم کیو میگی!
همون که یکم پایین تر از روزنامه فروشی ه!
مغازه بزرگه که ، هم کنسول داره هم دوربین دیجیتال و هم لپ تاب؟؟؟؟!!!!!!!!!!
اگر اشتباه نکنم ، چند تا از این آنتی ویروس اورجینال ها هم گذاشته!
بله دقیقا همون هست . حالا نظرتون چی هست جای خوبیه؟ چون من فکر کنم تا کمتر از 10 روز دیگه بگیرم مک بوکو.(به امید خدا)
حالا مشکل این بود که همه چیز داشت الا MC374
آقا عذر خواهی
چقدر بده نمیشه یه پستو حذف کرد![]()
Last edited by arctany; 20-05-2010 at 13:59.
خبرتون تکراریه . امید جان 2 روز پیش گفته بود . چند صفحه قبل برید می بینید . بازم ممنون از خبرتون![]()
دوستانی که فکر می کنن کانفیگ مک بوک پرو ها پایینه و بدرد بازی نمی خوره پیشنهاد می کنم حتما این کلیپ رو دانلود کنن . در ضمن این ضعیف ترین مدل 15 اینچی هست .( MC371 )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohsenfhm; 20-05-2010 at 14:59.
محسن لينكو كامل نداديا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)