منم همین مشکل رو داشتم باید با سرعت خیلی زیادی دکمه e رو بزنی
پدر دکمه e لپ تاپم در اومد
منم همین مشکل رو داشتم باید با سرعت خیلی زیادی دکمه e رو بزنی
پدر دکمه e لپ تاپم در اومد
به نظر من شماره یکش خیلی سخت تر بود.... . البته من جفتشونو تو مد نرمال بازی کردم (.... با دو سال فاصله زمانی)
ولی الحق که.... این اره گرده ripper عجب چیزیه ها!....... سلاخی میکنه لامصب![]()
Last edited by imannnn; 20-07-2011 at 23:52.
الان یه جا رفتم ک کارخونه ماننده بعد قبل از رفتن به اونجا سه تا مین رو زمینه اونارو برمیدارم ولی نمیدونم چجوری باید فعالشون کنم ..........
من DEAD SPACE1-2 رو رو سخترین حالت مسابقه می دم هر کی می تونه بیاد جلو به من میگن مهدی ISAC![]()
یکی ج مارو بده.........................
یک عکس ازشون می گذاری چون من مین یادم نمی یاد البته به خاطر کهولت سنمم ممکنه باشه؟
شما برا فعال کردن اونا باید از اسلحه های مخصوصش استفاده کنید اسمش هم DETONATOR هستش
![]()
دوستان برای این بازی DLC اومده چون الان سرچ کردم مثل اینکه یک سیو هست DLC هاشو باز میکنه ولینکش خرابه
شماره یکش برای منم سخت بود برای اینکه تا نیمه های باز تیر ها رو بدن موجودات خالی می کردم نمیدونستم باید دست و کله نکرومور ها رو قطع کرد
از اول شماره 2اش فقط ترس داستم که این یارو که هی کله و دست بر می گرده بیفته دنبالم که اخرم اومد سلام کرد حیف که مثل قبل نمیشد کشتش.اسحه هم فقط اسلحه شارژیه یک شارژ یک نفر کمتر
ازین نخریدم ! این مرحلش خیلی سخته نمیشه ردش کرد ...............
من همین دیشب تمومش کردم والان باز مرحله 7 هستم .من کارخونه یادم نمیاد یک عکس بزار تا راهنماییت کنم
اگر مهمات کمتر و خونت کمه پیشنهادم اینکه از سیو قبلیت برگردی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)