تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 91 از 94 اولاول ... 41818788899091929394 آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واقعا P30WORLD هم در نوع خودش سیستم مدیریتی جالبی داره ، که کاری به کار پستهای کاملا توهین آمیز nasim_v (بخوانید ارور) نداره ولی جواب من به همون پست رو با متنی که دوباره در زیر قرار خواهم داد حذف میکنه :
    والا من یک غلطی کردم رو نفهمی اینجا عضو شدم که بتونم لینک هایی که مخفی هست رو ببینم
    فکر نمی کردم آخرش با یه مشت آدم نفهم باید سرو کله بزنم
    فقط نمی دونم چرا هر کس اینجا چیزی می نویسه واسه من میل میاد
    وگرنه من که هم adsl ام وصل شد هم مودمم رو تنونستم اینجا تنظیم کنم

والا هر خری پست تو و zigma رو ببینه می فهمه جفتتون یکی هستین. از ساعت های پست کردنتون معلومه.
    من که دهنم بسته بود شما دهنمو باز کردین
    این هم جواب من به این پست که در صفحه ی 88 و قبل از پست 879 فعلی درج شده بود و حذفش کردند :
    اولا هر کسی لیست افراد آنلاین تاپیک رو نگاه کرده باشه به وضوح مشخص بود که بعد از اینکه با آی دی "ارور" پست ها خوندی و دنبال کردی ساین اوت کردی و بلافاصله بعد با آی دی" نسیم" ساین این کردی و شروع کردی به جواب دادن و خوب دست رو شدت رو تر شد . ثانیا با این استدلالی که این یارو درباره زمان پست ها می کنه اگر و تنها اگر بخوایم توی همین صفحه یه بررسی کوچک انجام بدیم پس حتما "mary83" و "mehrdad38" هم یک نفر هستند !!!! والا دندون عقل خر هم می افته با این طرز استدلال. نکته آخر هم این که همون طور که خودت گفتی تو خیلی غلط کردی و که با نفهمیت اینجا عضو شدی و مایه دردسر و سوهان روح خلق .
    این عین پست من در صفحه 88 و درست قبل از پست شماره 879 فعلی بود که توسط مدیریت حذف شد و چون احتمال حذف تعدادی از پستهای این چند صفحه رو میدادم ، خدا رو شکر از قبل صفحات رو سیو کرده بودم. حالا واقعا من نمیدونم چه توهینی به ابن یارو توی اینجا شده در صورتی که فقط حرفهای خودش رو به خودش ارجاع دادم

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

آقاي زيگما من جو تاپيك رو به حالت عادي برگردونده بودم شما دوباره ملتهبش كردي. لازم نيست پاسخ كسي رو بدي هر كس كه به ديگران بي احترامي و بي ادبي مي كنه در واقع شخصيت خودش و خانوادش رو نشون مي ده و ارزش نداره فضاي تاپيك رو اين طور آلوده كنه. الان تاپيك عملا از استفاده خارج شده كسي كه بخواد راهنمايي در مورد سرويس مخابرات داشته باشه به اين تاپيك مراجعه كنه فكر مي كنه اشتباهي اومده.

من از شما و بقيه دوستان مي خوام بعد از اين پست ديگه در اين مورد چيزي ننويسيد خواهش مي كنم. مديريت انجمن هم بزودي اقدام مي كنن.

از دوستان با معرفت و با شخصيت پيشاپيش تشكر مي كنم.

3. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

[b][size=3][color=navy]الان که داشتم تاپیک رو یه مروری میکردم ، چشمم به این پست افتاد که از قرار معلوم دیشب به طرز عجبی از نظرم دور مونده بود ! ....................
    دليل اينكه پست رو ديشب نديدي ،اين بود كه نسيم خانم هنوز كاربر تاييد شده اينجا نيست ،در نتيجه پستاش نياز به تاييد مدير داره
    بعد من موندم چرا پستاي اين يارو نسيمه تاييد ميشه؟؟
    اتوماتيكه يا مدير مياد؟؟
    يادمه بچه كه بودم ،تا مدير آنلاين نميشد ،پست من مخفي بود
    Last edited by Mahdi.p30; 26-02-2010 at 16:27.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اتفاقا من هم دیشب چهارشاخ گاردان مونده بودم که چطور درفشانی های جناب آقای پروفسور نسیم ، فرت و فرت و به این سرعت و کیفیت داره تایید میشه !!! :0 ولی از قرار معلوم این یک قلم که اتفاقا از بقیه گوهربارتر هم بود یکم با تاخیر تائید شد.
    Last edited by zigma94; 26-02-2010 at 16:28.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

دوستان به دليل بلا استفاده شدن اين تاپيك به دليل عرصه منازعه عده اي از كاربرها تاپيك جديدي تحت همين عنوان به زودي ايجاد خواهد شد.

از مديريت محترم جناب محسن خان در خواست دارم كه اين تاپيك رو قفل يا حذف كنن و ماجرا رو بررسي كنن و افرادي كه باعث اخلال در نظم تاپيك شدن رو يه گوش مالي اخطار گونه بدن .

در اين تاپيك هيچگونه پاسخي به سوالات داده نخواهد شد.

Last edited by mehrdad38; 26-02-2010 at 16:26.

7. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقاي زيگما من جو تاپيك رو به حالت عادي برگردونده بودم شما دوباره ملتهبش كردي. لازم نيست پاسخ كسي رو بدي هر كس كه به ديگران بي احترامي و بي ادبي مي كنه در واقع شخصيت خودش و خانوادش رو نشون مي ده و ارزش نداره فضاي تاپيك رو اين طور آلوده كنه. الان تاپيك عملا از استفاده خارج شده كسي كه بخواد راهنمايي در مورد سرويس مخابرات داشته باشه به اين تاپيك مراجعه كنه فكر مي كنه اشتباهي اومده.

من از شما و بقيه دوستان مي خوام بعد از اين پست ديگه در اين مورد چيزي ننويسيد خواهش مي كنم. مديريت انجمن هم بزودي اقدام مي كنن.

از دوستان با معرفت و با شخصيت پيشاپيش تشكر مي كنم.
    شما اطمینان داشته باش اگه دیگه کسی این بحث رو ادامه نده و اگر وقتی که تصمیم به حذف پستها گرفته میشه این کار به صورت عادلانه انجام بشه من هرگز دیگه به این بحث دامن نمیزنم و ادامه نخواهم داد

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان به دليل بلا استفاده شدن اين تاپيك به دليل عرصه منازعه عده اي از كاربرها تاپيك جديدي تحت همين عنوان به زودي ايجاد خواهد شد.

از مديريت محترم جناب محسن خان در خواست دارم كه اين تاپيك رو قفل يا حذف كنن و ماجرا رو بررسي كنن و افرادي كه باعث اخلال در نظم تاپيك شدن رو يه گوش مالي اخطار گونه بدن .

من باب پاسخ به این پست ، بهتره به چند نقل قول پایین یه نگاهی بندازی و ببینی که میبایست خیلی قبل تر از اینها کاری برای نجات تاپیک انجام میدادی . در هر صورت، به نظر من هنوز هم تاپیک قابل ریکاوریه :
    آقا مهر داد اگر شما از همون اول به هیئت المی که 2 تا 1 مگ گرفته وقت نکرده بریج کنه یچیزی گفته بودید کار به اینجا نمیرسید که بیاد بگه فرمور روتر رو باید آپدیت کنی تا چراغ لینک روشن بشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

دوستان به دليل بلا استفاده شدن اين تاپيك به دليل عرصه منازعه عده اي از كاربرها تاپيك جديدي تحت همين عنوان ايجاد شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جمع کنید خودتون رو تایپیک رو خراب کردین مدیریت بیاد همه رو بن کنه تا حساب کار دستشون بیاد دو روزه اومدن این جا هنوز بلد نیستن حرف بزنن هی کل کل میکنن این بچه بازی هارو جمع کنید زاغ سیاه چوب زدن رو جمعش کنید

12. این کاربر از lord_alone_dark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جمع کنید خودتون رو تایپیک رو خراب کردین مدیریت بیاد همه رو بن کنه تا حساب کار دستشون بیاد دو روزه اومدن این جا هنوز بلد نیستن حرف بزنن هی کل کل میکنن این بچه بازی هارو جمع کنید زاغ سیاه چوب زدن رو جمعش کنید
    به نظرت کسی گفت جسد ، که تو اومدی پریدی وسط ؟
    دو روزه اومدن این جا
    اگه یه نگاهی به تاریخ عضویت من مینداختی متوجه میشدی که دو روز =!= 18 ماه که از قرارمعلوم تفاوت چندانی هم از نظر تو نداره
    هنوز بلد نیستن حرف بزنن
    لطفا همه شیوه حرف زدن صحیح رو یاد بگیرن :
    جمع کنید خودتون رو
    این بچه بازی هارو جمع کنید
    زاغ سیاه چوب زدن رو جمعش کنید
    امیدوارم سایر کاربران (من جمله خود من) به اندازه ی کافی شیوه صحیح حرف زدن رو آموخته باشیم . { و من الاه توفیق}
    Last edited by zigma94; 26-02-2010 at 18:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •