چقدر باید بیشتر کنم بودجه رو. مثلا منظورتون 282 هست که 390 تومنه یا مثلا همون tz225 سامسونگ؟! شاید تا 400 هم بتونم برم بالا.
شما پیشنهادتون چی هست؟ با توجه به این که از چیزایی مثل رابط فیبر نوری نمی تونم استفاده کنم چون مدیا این رابط رو نداره.
چقدر باید بیشتر کنم بودجه رو. مثلا منظورتون 282 هست که 390 تومنه یا مثلا همون tz225 سامسونگ؟! شاید تا 400 هم بتونم برم بالا.
شما پیشنهادتون چی هست؟ با توجه به این که از چیزایی مثل رابط فیبر نوری نمی تونم استفاده کنم چون مدیا این رابط رو نداره.
خروجی های مدیا وسترن چیه؟
اگه تا 400 میتونی بری بالا مدل 3378 فیلیپس و 282 پایونیر هست.منتهی با توجه به اینکه شما میخوای دستگاه مدیا رو بهش وصل کنی باید ببینیم خروجی هاش چیه تا ببینیم چه سیستمی مناسبتره.
در کل تو قیمت 400 تومن خیلی از شرکت ها مدل های مختلف با امکانات خوب ارائه میدن.
خروجی مدل ارزونترش HDMI, Composite A/V, USB 2.0 هست و مدل گرونتر یه ethernet هم داره.
البته شنیدم یه مدلی هست که خروجی فیبر هم داره دارم دنبالش می گردم هنوز پیدا نکردم.
سینما یا های فای هست که ورودی hdmi داشته باشه؟! 282 یا 3378 دارند؟
Last edited by lordsaber; 03-05-2010 at 13:39.
این دو مدلی که شما مد نظرتون هست ورودی hdmi نداره ولی مدل هایی از ال جی هست که با قیمت تقریباپایین ورودی hdmi داشته باشه.ولی شما دنبال یه مدل باش که ورودی اپتیکال داشه باشه و دستگاه وسترنت هم خروجی اپتیکال داشته اشه.
دوست گرامی این مدلی که گذاشتید مینی تودوروکی هست از سری تودوروکی پایونیر برای خریداران بودجه محدود کسی از دوستان این مدل رو داره می خوستم ببینم کیفیت صداش با توجه به اینکه از سری معروف تودوروکی هست در چه حدی هست ؟ کیفیت تصویر در چه حدی هست ؟ اگر کسی این مدل رو داره محبت کنه یه شرح حال بده قیمت وسوسه کننده است .
ok ! منصرف شدم ! حداقل یه چیزی بگید بخرم با 400 - 500 تومن که خروجی hdmi داشته باشه ، ورودی اپتیکال داشته باشه ، mkv هم بخونه ، راستی دستگاهی هست که usb3.0 داشته باشه یا خیر ؟ توی همین رنج قیمت منظورمه ...
ممنون mr_rayan عزیز
منظور شما از بلندگوهای عقب RS30 همون بلندگوهای کوچکتر هست دیگه؟
بلندگوهای بلند و ایستاده برای جلو هست درسته؟
فکر کنم RS30 رو بگیرم
787 فقط باندهاش کمی شیکتره ولی پلیر RS30 خیلی شیکتره و خیلی حرفه ای تر
و البته کیفیتش هم که بالاتره...![]()
درسته،شرکت پایونیر این سیستم رو مینی تودوروکی معرفی کرده،گرچه همون مینی های فای محسوب میشه.صداش هم با توجه به قیمتش کاملا مناسبه.به جرات میشه گفت از هم رده ای خودش توی بازار یه سر و گردن بالاتره.
برای پخش فرمت mkv عرض کردم که شما حتما باید بلوری پلیر داشته باشید.د مورد usb3 هم من تا حالا تو مشخصات دستگاهی ندیدم.
بله باندهای rear یا همون عقب ،اون کوچیک ها حساب میشن که برای صدای افکت های پشت صحنه و بوجود آوردن محیط سینمایی هستش.
پلیرهاشون توی یه سطح هستن ولی آمپلی هاشون مفاوته که rs30 بدلیل داشتن آمپلی جدا و کاملتر از 787 خیلی جلوتره.در ضمن این نکته رو فراموش نکنید که حتما پلیر مدل rs70 رو به جای پلیر مدل rs30 بردارید.البته فقط ده هزار تومن باید بیشتر بپردازید.
ممنون mr_rayan عزیز
در مورد پلیر میشه بگید دقیقا نام مدل پلیر RS70 و RS30 کدوم هستن برای آشنایی بیشتر میخوام تا در موقع خرید حواسم باشه...
برتری پلیر RS70 نسبت به پلیر RS30 چیا هست ممکنه توضیح بدین...
در ضمن آیا کلا سینمای پایونیر در بانه هم گیر میاد ؟![]()
Last edited by zenit52; 03-05-2010 at 22:49.
پلیر rs30 مدل dv 320 هستش و rs70 مدل dv 420 هستش که فکر کنم 10 الی 20 تومن اختلاف قیمت دارند.
در مورد بانه هم من اطلاعاتی ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)