برادر شما استیم رو باز کن. برو به تب my games بعد روی Zero gear یه کلیک کن. بعد اون پایین نوشته active product on steam بعدش یه مشت next و اینا میزنی بعد بهت میگی کد بهم بده. تو هم بهش این کدی که به ایمیلت فرستاده شده رو بده و تمام.
برادر شما استیم رو باز کن. برو به تب my games بعد روی Zero gear یه کلیک کن. بعد اون پایین نوشته active product on steam بعدش یه مشت next و اینا میزنی بعد بهت میگی کد بهم بده. تو هم بهش این کدی که به ایمیلت فرستاده شده رو بده و تمام.
آها شد.مرسی.حالا اونهایی که من رو ادد کردن رو چطوری ببینم.چون من رو ادد کردن بچه ها ولی من هنوز کسی رو ادد نکردم
dostan hameh saat 11 amadeh bashana.add konid: abbaszaeri
خوب دوستان این کرک هم نابود شد.
بشینیم تا بعدیش بیاد![]()
سلام به همگی.آخه تا کی میخوان جلو ما بگیرنایشالا روزی بشه که هکر ها خودشون بازی بسازن
الفاتحه بر این کرک
خوب حالا کرک بعدی کی میاد
ما که تازه رفته بودیم تو کف بازی.راستی دیروز با یکی داشتم با یکی چت میکردم(خارجی)گفتم سرعتت چنده گفت کمه گفتم چنده گفت 2مگ
بعد گفت سرعت تو چنده گفتم 14طرف خیالش 14مگ بعد بهش گفتم 14 kb
![]()
اون 2 مگ منظورش پهنای باندش بوده که سرعت دانلودش میشه 250 کیلوبایت
کرک جدید....که خرابهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by !@#$%^&*(); 17-02-2010 at 16:57.
سلام دوستان بگن من باید از کجا کی بگیرم؟بابا میخوام چند نفرو تو استیم اد کنم
کمک کنید
بچه ها ستيم مارو خيلي ضايع کرد ما.... ما بايد بتونيم يه کار گنده عليه اونا بکنيم نظرتون چيه اونقدر بريم به مايکروسافت بگيم سايتشون بده که ببندنش؟
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
toyotama bebin
تو به من mail بفرست
من ميدم
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آقا صبا نت 256 ميده مثل گل باهاش ميتوني 300kbps دانلود کني
علیه کی ؟ کار گنده علیه کی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)