اقا این گوشی چه قیمتی داره؟!
اقا این گوشی چه قیمتی داره؟!
450 -- 480
دوستان منه خر دارم واسه کارکرده ی این گوشی 430 پول میدما!! اگه کسی میخواد بفروشه زود اعلام کنه تا کفری نشدم برم x10 بخرم! فقط کارکرده ی تمیز لطفا
یک نمونه فیلمبرداری با فیرمویر 2.2.1 مایل(دروید هنوز روی 2.2 هست) (فیلم رو با سرعت بالای ماشین گرفتم تا نداشتن لگ معلوم بشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو سايت موبايلستان يكي هست ميفروشه با قيمت پايين تر
برو به بخش كلوپ ميلستون تو موبايلستان
با هواپيما هم بگيري لگ ندارهیک نمونه فیلمبرداری با فیرمویر 2.2.1 مایل(دروید هنوز روی 2.2 هست) (فیلم رو با سرعت بالای ماشین گرفتم تا نداشتن لگ معلوم بشه :
![]()
ممنون ولی دیگه منصرف شدم چند تا از بچه ها تو android ir میگن اصلا مایلستون دسته دوم نگیرین چون اگه طرف کشویی رو داغون کرده باشه ممکنه تو باره اول نفهمی و حتی ممکنه دکمه های QWERT خوب عمل نکنن درسته؟؟
سلام
خوب این لقی که میگی توی تمام گوشیهای کشویی ممکنه وجود داشته باشه.منظورم اینکه توی خرید گوشی دست دو باید از طرف
مقابل مطمئن باشی . ولی اسلاید مایلستون به این سادگیها خراب بشو نیست مگر اینکه یه زمین اساسی بخوره...
نمیخوای بخری چرا رو گوشی مردم عیب میزاری. کلا" گوشی های کشویی باید بیشتر مراقبت بشن که مشکلی پیش نیاد حالا کشویی از بغل یا معمولی از جلو . حالا یکی اینجوری شده که دلیل نیست
خیلی ها این گوشی رو نزدیک به 1 ساله دارن بی هیچ مشکلی
نه من قصد جسارت نداشتم(حالا انگار فامیلتونه!!)
فقط گفتم طبق توضیحی که دوستان دادن ممکنه طرف گوشیش زمین خورده باشه و مشکل پیدا کرده باشه ...
در ضمن پولم هم دیگه نمیرسه 300 دارم ...میخوام هیرو بگیرم ولی گیر نمیارم!!گوشیه خودمم فروختم الان گوشی ندارم
کلی هم از اهالی خونه فحش خوردم به اتهام گوشی بازی!!
من چقدر بدبخت
![]()
من هم شوخی کردم حاجی![]()
آشنا کیلویی چنده ! فقط موتو
اما خداییش هیرو رو بیخیال شو
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)