تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 472 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

من چند روز پیش یه EF7 پایه گاز سوز نوشتم با توجه به اینکه بعضی ها راضی نبودند میترسم خوب در نیاد به نظرتون چی کار کنم میشه رفت عوض کرد؟
    دوست من انتخاب درستی کردی شک نکن ef7 هم از نظر مصرف سوخت و هم از نظر شتاب و قدرت از xu7 بهتره انشاا... مبارکت باشه

2. این کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

پس از مشورت با مدیر انجمن و بررسی های انجام شده
    دوستان گرامی تمامی مباحث مربوط به انتخاب روغن موتور خودرو در تاپیک زیر دنبال خواهد شد:

انتخاب روغن موتور :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یعنی چطوری ترکید؟
    من الان 1 ماهه ماشینمو گرفتم و حدود 4000 تا باهاش راه رفتم و کارم جوری هست که شب ها موقع برگشت سرعتم 180/190 کیلومتره یعنی حدود 2000 تاشو با این سرعت رفتم که هنوزم نترکیده جاییش
    لازم دونستم تجربیاتی که تو این 4000 تا دارم رو بگم تا همه بدونن
    1:اولین مورد بعد از 4000 تا موتور الان لرزش داره و صداش فوق العاده زیاد شده که قرار شد با سرویس اولیه چک بشه اما حتی الان هم صداش خیلی عالیه
    در دور موتور بالای 3500 صدای موتور فوق العاده زیاد میشه مخصوصا اگه رو گاز باشه
    تجربه به من نشون داده که این موتور برای کار با گاز ساخته نشده فقط جوری ساختنش که گاز بهش اسیب نمیزنه
    بر خلاف خیلی ادما که میگن این ماشین با گاز روشن میشه باید بگم که اصلا اینطور نیست
    درسته که شما هنگام روشن شدن چراغ cng رو روشن میبینید اما ماشین با بنزین روشن میشه دلیل حرفم هم توجه به صدای شیر برقی گاز دز صندوق و توی دفترچه نوشته اگه بنزین ندارین باید 10 ثانیه کلید رو نگه دارین بعد استارت که بزنی با گاز روشن میشه
    دنده های ماشین فوق العاده بد جا میره که دیگه داره اعصابمو خورد میکنه مخصوصا دنده عقب
    سنسور دنده عقبش صداش گوش ادمو کر میکنه
    نور پشت صفحه کیلومتر خیلی کمه با این که تا اخر زیادش کردم
    صدای کامپیوتر سخنگو بسیار کمه در زبان انگلیسی هم اصلا معلوم نیست چی میگه اصلا واضح نیست
    همون روز اولم صندلی مبارک تشریف بردن پایین موتورشون ترکید مونده همونجا بالا نمیاد دیگه موتورش خرابه یارو سفارش صندلی داده واسه ما جای موتور 1 ماهه هنوز خبری نیست
    اما در کل واسه 2 تا 3 سال سواری عالیه
    رفتم نمایندگی میگه بین 5000 تا 15000 موتورت روغن میده بیار درستش کنیم عادیه هه هه

مزایای این سمند هم که همه میدونین به جز یه سری نقطه مشترک بین همه سمند ها یه چیزاییش فرق داره

اول بگم حس ارامش در سرعت 190 / 180 عالیه
    سمند 1500 نقطه جوش از ماشینای دیگه بیشتر داره (با یه پیکان تصادف کردم نصف پیکانه رفت من سپرم ترک خورد فقط )
    ورق استفاده شده قطور تره از ماشینای دیگه
    اما یه مشکل دارم شنیدم این ماشینا چینی شدن رفتم پیش دوستم که سری اول داره کورس گذاشتم اون مارو گذاشت رفت
    حالا یا ماشین من اب بندی نیست یا اون اصلیه ماله ما چینی

6. 3 کاربر از pishooo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

ببینم این فیلتری که نصب کردیش اولا قیمتش چقدر میشه و دوما کلا از نظر چه چیزایی توی ماشین تفاوت ایجاد میکنه اگه خوبه ما هم بریم بنصبیم و این که ضرری نداره واسه ماشین ؟
    /
    والا خوبیه خاصی نداره خیلی کم توشتاب تاثیر مثبت داره و مصرف سوخت.چون حجم هوای ورودی واسه احتراق بیشتره.یکم هم صدا داره.ضرری هم نداره
    10 تومن شروع قیمته تا 100-200 تومن که حرفه ای هاش هست
    من الان 1 ماهه ماشینمو گرفتم و حدود 4000 تا باهاش راه رفتم و کارم جوری هست که شب ها موقع برگشت سرعتم 180/190 کیلومتره یعنی حدود 2000 تاشو با این سرعت رفتم که هنوزم نترکیده جاییش
    لازم دونستم تجربیاتی که تو این 4000 تا دارم رو بگم تا همه بدونن
    1:اولین مورد بعد از 4000 تا موتور الان لرزش داره و صداش فوق العاده زیاد شده که قرار شد با سرویس اولیه چک بشه اما حتی الان هم صداش خیلی عالیه
    در دور موتور بالای 3500 صدای موتور فوق العاده زیاد میشه مخصوصا اگه رو گاز باشه
    تجربه به من نشون داده که این موتور برای کار با گاز ساخته نشده فقط جوری ساختنش که گاز بهش اسیب نمیزنه
    بر خلاف خیلی ادما که میگن این ماشین با گاز روشن میشه باید بگم که اصلا اینطور نیست
    درسته که شما هنگام روشن شدن چراغ cng رو روشن میبینید اما ماشین با بنزین روشن میشه دلیل حرفم هم توجه به صدای شیر برقی گاز دز صندوق و توی دفترچه نوشته اگه بنزین ندارین باید 10 ثانیه کلید رو نگه دارین بعد استارت که بزنی با گاز روشن میشه
    دنده های ماشین فوق العاده بد جا میره که دیگه داره اعصابمو خورد میکنه مخصوصا دنده عقب
    سنسور دنده عقبش صداش گوش ادمو کر میکنه
    نور پشت صفحه کیلومتر خیلی کمه با این که تا اخر زیادش کردم
    صدای کامپیوتر سخنگو بسیار کمه در زبان انگلیسی هم اصلا معلوم نیست چی میگه اصلا واضح نیست
    همون روز اولم صندلی مبارک تشریف بردن پایین موتورشون ترکید مونده همونجا بالا نمیاد دیگه موتورش خرابه یارو سفارش صندلی داده واسه ما جای موتور 1 ماهه هنوز خبری نیست
    اما در کل واسه 2 تا 3 سال سواری عالیه
    رفتم نمایندگی میگه بین 5000 تا 15000 موتورت روغن میده بیار درستش کنیم عادیه هه هه

مزایای این سمند هم که همه میدونین به جز یه سری نقطه مشترک بین همه سمند ها یه چیزاییش فرق داره

اول بگم حس ارامش در سرعت 190 / 180 عالیه
    سمند 1500 نقطه جوش از ماشینای دیگه بیشتر داره (با یه پیکان تصادف کردم نصف پیکانه رفت من سپرم ترک خورد فقط )
    ورق استفاده شده قطور تره از ماشینای دیگه
    اما یه مشکل دارم شنیدم این ماشینا چینی شدن رفتم پیش دوستم که سری اول داره کورس گذاشتم اون مارو گذاشت رفت
    حالا یا ماشین من اب بندی نیست یا اون اصلیه ماله ما چینی
    دوست گرامی پیشنهاد میکنم با ماشین نو اینقدر تند نرید مخصوصا ایرانیش
    قطعه چینی توی همه مدلهاش هست ولی بیشترش آلمانیه و مهندسی قوی داره(ماله من 89 هست)
    دنده هاش هم به مرور زمان بهتر جا میره ماشین باید یکم کار کنه

8. این کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    کوچه

پيش فرض

ef7 پایه گاز سوز سفید رنگ
    Last edited by ME1360; 29-01-2012 at 13:47.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من دیروز برای اولین بار با یک مخزن گاز که 4500 تومان گاز گرفته بود دقیقا 280 کیلومتر راه رفتم هیچوقت سابقه نداشت فر کنم چون سرعتم همش زیر 110 بود اینطوری مصرف کرد ، قبلا تجربه 240 کیلومت رو داشتم ولی 280 کیلومتر رو اصلا انتظار نداشتم تازه نیم ساعتی هم تو ترافیک تهران گیر کردم و الا فکر کنم 300 تا میرفت

11. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammadghd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran

1 سمند ef7 پایه گازسوز صفر

سلام
    من دیروز یه سمند پایه گاز سوز EF7 کبود تحویل گرفتم و چند تا سوال دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1. چراغ چک موتور همیشه روشنه که من متاسفانه تو نمایندگی متوجه نشده بودم!!
    2. دنده یکم خشکه بهتر نیست واسکازین رو عوض کنم؟ چی بریزم؟ آخه فکر کنم خودشون آشغال میریزن!
    3. ضبط نداره و گفتن بعدا میاد!!! این عادیه؟ چقدر معمولا طول میکشه؟ میشه پولش رو گرفت؟
    4. لاستیک ها HIFLY هست که ظاهرا چینی و آشغاله؟ لازمه عوض بکنم (من بالای 120 نمیرم) و هزینه تعویض تقریبی با میشلن چقدره؟

در مجموع تا حالا که ماشین بدی نبود. مخصوصا فرمونش خیلی نرمه. من 206 تیپ 5 داشتم و ماشین های جمع و جور رو ترجیح میدم ولی این از 206 راحت تره. گرچه 206 حداقل هیچ وقت ما رو نمایندگی نکشوند.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    من دیروز یه سمند پایه گاز سوز EF7 کبود تحویل گرفتم و چند تا سوال دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1. چراغ چک موتور همیشه روشنه که من متاسفانه تو نمایندگی متوجه نشده بودم!!
    2. دنده یکم خشکه بهتر نیست واسکازین رو عوض کنم؟ چی بریزم؟ آخه فکر کنم خودشون آشغال میریزن!
    3. ضبط نداره و گفتن بعدا میاد!!! این عادیه؟ چقدر معمولا طول میکشه؟ میشه پولش رو گرفت؟
    4. لاستیک ها HIFLY هست که ظاهرا چینی و آشغاله؟ لازمه عوض بکنم (من بالای 120 نمیرم) و هزینه تعویض تقریبی با میشلن چقدره؟

در مجموع تا حالا که ماشین بدی نبود. مخصوصا فرمونش خیلی نرمه. من 206 تیپ 5 داشتم و ماشین های جمع و جور رو ترجیح میدم ولی این از 206 راحت تره. گرچه 206 حداقل هیچ وقت ما رو نمایندگی نکشوند.

دوست من شما دیروز ماشین رو تحویل گرفتین
    خشک بودن دنده الان طبیعی هست و جای نگرانی نیست به مرور زمان نرم میشه.
    رادیو پخش داره باید تحویل میدادن اکر دیدی اذیت کردن بگو پولش رو بدن.
    لاستیک هارو حتما عوض کنید.
    درمورد چراغ چک هم که باید ببری نمایندگی.

14. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

البته چراغ چک تو پایه گازسوز ها روشن میشه خیلی اوقات و من چند بار پول دادم مثلا رفع ارور کردن ولی جای نگرانی نداره و برای من که دیگه عادی شده خیلی مواقع روشن میشه و بیشتر برمیگرده به کیفیت گازهایی که استفاده میکنیم و مشکل از اونجاس + اینکه وقتی گاز میزنی سوئیچ رو که باز کردی 5 ثانیه صبر کنی تا فشار گاز تنظیم بشه و ECU ارور نده و بعد استارت بزنی ، این رو یکی گفت به ما ما تست کردم ولی نتیجه نداشت باز چراغ چک روشن شد ولی خود به خود خاموش میشه برای ما که اینطوریه

داره خودمونی میشه mohammadghd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran

9

البته چراغ چک تو پایه گازسوز ها روشن میشه خیلی اوقات و من چند بار پول دادم مثلا رفع ارور کردن ولی جای نگرانی نداره و برای من که دیگه عادی شده خیلی مواقع روشن میشه و بیشتر برمیگرده به کیفیت گازهایی که استفاده میکنیم و مشکل از اونجاس + اینکه وقتی گاز میزنی سوئیچ رو که باز کردی 5 ثانیه صبر کنی تا فشار گاز تنظیم بشه و ECU ارور نده و بعد استارت بزنی ، این رو یکی گفت به ما ما تست کردم ولی نتیجه نداشت باز چراغ چک روشن شد ولی خود به خود خاموش میشه برای ما که اینطوریه
    ممنون از راهنماييتون
    امروز رفتم نمايندگي دياگ كرد گفت سنسور پدال بوده و مشكل حل شد. هنوز خونه نرسيده بودم دوباره چراغش روشن شد. و البته اصلا خاموش هم نميشه! گفت فردا دوباره بيارش! موقعي كه سوييچ رو باز مي كنم يه صدايي از كپسولش مياد كه زود قطع ميشه يه چيزي مثل صداي اوليه پمپ بنزين قبل از روشن كردن. من قبلا ماشين گاز سوز نداشتم به نظرتون اين طبيعيه؟ شايد به دليل فشار بالاي كپسول باشه چون وقتي تحويل گرفتم پر پر بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •