تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 370 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من فعلا صبر کن چون اولا این مدل چینیه دوما فقط ایران رهجو داره و هنوز تو بازار پخش نشده قیمت اصلیش هم گرونه این لب تاب قیمت جهانیش 1400 دلاره به نظر من کمی صبر کن تا با شکوهترین سری F رو که F11EGX باشه رو بگیری

اولا
    بحث چینی و امریکایی بودن لپتاپ ها 5 ماه پیش در این فروم انجام شد و تمام گشت... در این رابطه دیگر بحثی بر جای نمیمونه.
    فقط در حد همین نکته بدونید که سونی ... سونی هست ! چه چین ساخته شده باشه و چه امریکا.
    به عنوان فردی که با چندین مدل چینی و امریکایی کار کردم سر سوزن تفاوتی وجود نداره......
    اگر تفاوتی هست ، اثبات بشه ، اگر هم نیست ، مطرح نشه.....

در مورد قیمت هم تجربه نشان داده که قیمت محصولات ایران رهجو ثابت هست و کاملا بی تغییر .......
    fw46
    fw45
    fw56
    fw55
    این ثبات قیمت را نشان دادن ، نهایتا 50 تومان ارزون تر بشه! ارزش صبر کردن نداره.

2. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه سوال در مورد خرید لپتاپ دارم :
    میخوام بدونم شرکت امرتات که همراه لپتاپ هاش یه کیف میده ایا موقع خرید لپتاپ رو بدون باکس داخل کیف میده یا نه آکبند توی جعبه میده ویه کیف هم همراهش میده؟ چون این طور که دوستان گفتن بهتره لپتاپ رو آکبند بگیریم

2-یکی از فروشنده هیی که بهش اعتماد دارم هم گفت بهم گفت که لپتاپ های چینی بدون بسته بندی فروخته میشه ولی امریکایی بسته بندی داره همچنین میگفت قطعات مدلهای امریکایی روشرکتهای معتبرتری میسازن ایاواقعا همینطوره ،یا هر دو باکس دارن ولی بسته بندیشون فرق داره

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بگیر !

مدل آسیایی معادل هست.
    که کانفیگ خیلی خوبی داره.

f117 هم هست.
    سلام
    دیروز گرفتمش
    1650 + کیف + یه فلش سونی 4 گیگ
    دوست عزیز به نظر من فعلا صبر کن چون اولا این مدل چینیه دوما فقط ایران رهجو داره و هنوز تو بازار پخش نشده قیمت اصلیش هم گرونه این لب تاب قیمت جهانیش 1400 دلاره به نظر من کمی صبر کن تا با شکوهترین سری F رو که F11EGX باشه رو بگیری
    در ضمن برای لیمیتد هات چیکار کردی؟
    خوب الان بیشتر لپ تاپ ها چینین!
    من رفتم که F115 بگیرم
    کل پایتخت رو هم گشتم فقط یکی با گارانتی امرتات داشت میداد 1750!
    همین F116 رو هم پایتخت نداشتن
    مجبور شدم دوباره برم بازار رضا و از نمایندگی اونجا بگیرم
    و اینکه خوب ایران رهجو یه ماه اول رو گارانتی تعویض کرده و 3 سال گارانتی تعویض و تعمیر و 1 سال هم که گارانتی بین الملل داره
    فرقش هم با F115 فکر کنم فقط میزان رم هست که به 4 گیگ کاهش پیدا کرده که برای من اصلا مهم نیست
    لیمیتد هم اینجا جاش نیست
    ولی کلا بیخیال سیستم بازی شدم تا یه ماشین درست حسابی بعدا بگیرم و یه خورده وضعم بهتر بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فقط 1.4 کیلوگرم ، همراه با درایو اپتیکال ، از این لحاظ سبک ترین نوت بوک 13 اینچی اپتیک دار در دنیاست.

ممنون از پاسخ شما
    یه من در محل کارم قبلا سری z سونی داده بودن اما مشکلی که داشت این بود که چون دارای دو پردازنده گرافیکی هست و از تکنولوژی Nvidia Optimnus استفاده نمی کنه (فقط سری های ulv از asus دارای دو گرافیک با optimus هستند) ، برای اینکه گرافیکش درست کار کنه حتما باید از ویندوز خود سونی استفاده بشه و درایور جدا برای گرافیکش نیست (حداقل اون موقع نبود ) و این عامل باعث شده از سری z صرفنظر کنم . ترجیحا دنبال دستگاهی با یک پردازنده گرافیکی هستم چون نیازی به گرافیک بالا ندارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه سوال در مورد خرید لپتاپ دارم :
    میخوام بدونم شرکت امرتات که همراه لپتاپ هاش یه کیف میده ایا موقع خرید لپتاپ رو بدون باکس داخل کیف میده یا نه آکبند توی جعبه میده ویه کیف هم همراهش میده؟ چون این طور که دوستان گفتن بهتره لپتاپ رو آکبند بگیریم

2-یکی از فروشنده هیی که بهش اعتماد دارم هم گفت بهم گفت که لپتاپ های چینی بدون بسته بندی فروخته میشه ولی امریکایی بسته بندی داره همچنین میگفت قطعات مدلهای امریکایی روشرکتهای معتبرتری میسازن ایاواقعا همینطوره ،یا هر دو باکس دارن ولی بسته بندیشون فرق داره

دوست من. حتما هر دوشون باکس دارن و کیف رو همراه لپ تاپ میده.منم مثل شما شنیدم که قطعات لپ تاپ های آمریکایی رو شرکتهای معتبر میسازن خلاصه اونو واسه آمریکا ساختن صد در صد فرق میکه اصلا شک نکن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پاسخ سوال اول: مدل این نوت بوک Sony Vaio F11 GGX/B
    پاسخ سوال دوم: حداقل 6 مگابایت و حداکثر ( توی مدلی که بنده تهیه کردم و عنوانش مدلش بالا هست، 8 مگابایت کش L3 )
    ممنون از کمکتون

1سوال دیگم داشتم
    تو یه سایت دیدم دمای cpu این laptop به 83 درجه سلسیوس (در حالت peak load) میرسه
    به نظر شما این باعث آسیب دیدن laptop نمیشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

12

سلام دوست عزیز اصلا ناراحت نشو.من و خیلی از دوستان هم مشکل شما رو داریم.من هم لب تابی مثل مشخصاتی که شما گفتید می خواهم من همVAIO F11EGX و F11FGX V رو انتخاب کردم که هر دو شون USA هستند.که مشخصاتشون مثل مال شملست و هر دو کارت گرافیکی 1G و 4G رم و 6M CACHE وتنها تفاو تشون در هاردشونه که F11EGX 320G و 7200RPM و F11FGX 500G و5400RPM میباشد.همه جای ایران رو گشتم البته تو اینترنت آقا نیست منم مثل شما کلافم وبه خیلی از فروشنده های معتبر هم زنگ زدم ولی اطلاعات نمی دن .ایران رهجو یه مدل جدیدا آورده مثل کلنفیگ شماست VAIO F116 ولی چینیه من توصیه نمی کنم بهتره کمی صبر کنیم ضرر نمی کنیم
    سلام
    قربان منم دنبال VAIO F11EGX هستم وهنوز کسی قیمت نمیده
    نه امرتات و نه کمان رایانه
    همچنان منتظر میمانیم!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من می خوام یه لپ تاپ بخرم. کارم برنامه نویسی ه البته شبیه سازی سه بعدی انجام می دم. بنابران یه لپ تاپ قوی می خوام.
    RAM بیشتر از 3
    cache ترجیحا بیشتر از 3
    CPU 2.5
    گرافیک خوب ترجیحا Geforce یا ATI
    وزن خیلی سبک حداکثر 1.8 کیلوگرم
    مانیتورش هم 13 فکر می کنم مناسب باشه.
    قراره روزی 10-12 ساعت روشن باشه پسبه نفعشه که داغ نکنه!‌
    در مورد مارکش نظر خاصی ندارم.

ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما
    یه من در محل کارم قبلا سری z سونی داده بودن اما مشکلی که داشت این بود که چون دارای دو پردازنده گرافیکی هست و از تکنولوژی Nvidia Optimnus استفاده نمی کنه (فقط سری های ulv از asus دارای دو گرافیک با optimus هستند) ، برای اینکه گرافیکش درست کار کنه حتما باید از ویندوز خود سونی استفاده بشه و درایور جدا برای گرافیکش نیست (حداقل اون موقع نبود ) و این عامل باعث شده از سری z صرفنظر کنم . ترجیحا دنبال دستگاهی با یک پردازنده گرافیکی هستم چون نیازی به گرافیک بالا ندارم.

خوب باید به برخی نوت بوک ها پسنده کنید.
    مثلا سری S سونی هست که با سی پی یو های CORE 15 عرضه می شوند و گافیک 310 .....کهبا بلوری هم می تونه باشه... هنوز در ایران جا نیفتاده و کانفیگ های بالا زیاد در بازار نیستند...
    نوت بوک های HP ENVY 13 هستند که ظاهر و امکانات خیلی خوبی دارند ... بد نیست سری به سایت HP بزنید.... البته در ایران یافت نشد...
    و اگر هم مایلید می تونید MACBOOK PRO13 خریداری کنید که از هر لحاظ عالیست اما پردازنده ی آن از خانواده core 2D هست.

سری X200 و X301 از thinkpad های لنوو هم هستند که معرف هستند ، اما خوب گران هم هستند...وحدود 2200

11. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دقت فرمایید دادن پست تبلیغاتی و دارای لینک سایت های خرید و فروش ایرانی و ... تخلف محسوب میشود و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد

با سلام خدمت کاربران محترم انجمن های p30world

تاپیک شماره D

با توجه به نظرسنجی که اخیرا برگزار شده و درخواست کاربران مبنی بر طبقه بندی موضوعات انجمن لپ تاپ این تاپیک ایجاد شده است
    در این تاپیک فقط و فقط درخواست های مشاوره برای خرید لپ تاپ های بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان پاسخ داده میشود و پست های بی ربط و خارج از موضوع پاک خواهد شد
    تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این به بعد برای درخواست هایی است که مربوط به این تاپیک نمیشود و قابل طبقه بندی نیست
    دادن مشاوره و راهنمایی در این تاپیک همسان با محدوده قیمت ذکر شده می باشد لطفا خارج از این محدوده درخواست ندهید و در تاپیک های مربوطه مطرح فرمایید
    در ضمن درخواست خود را هم حتی الامکان یک بار مطرح بفرمایید در صورت داشتن اطلاعات و وقت کافی پاسخ مناسب دریافت خواهید کرد
    لطفا نظرات خود را در مورد این تاپیک فقط در پروفایل بنده قرار دهید تا نظم تاپیک بهم نریزد
    دقت فرمایید همانند قوانین گذشته دادن پست تبلیغاتی و دارای لینک سایت های خرید و فروش ایرانی و ... تخلف محسوب میشود و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد

با تشکر از تمامی دوستان

موفق باشید

pami_wega

13. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •