تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 323 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

خدمت شما بگم که به علت مشکلاتی تقریبا نزدیک 1.5 سال نتونستم بیام و اگر می گی سی دی که گذاشتن مشکل داشته پس حرفی توش نیست و اینکه من هیچ وقت لینک ندادم تو اینجا و هر فیلمی که در این انجمن گذاشتم همگی کار خودم بوده
    حالا که برگشتی،این فارسی سازی گوشی به چه نحو هست،ساده ترین روش رو معرفی کنین تا من و سایر دوستان بهره ببریم.
    گوشیم زبان عربی داره ولی فارسی نداره چون قاچاقی هست و ساخت مجارستانه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

گرافیک بدون gpu امکان نداره!
    GPU مغز گرافیک هست که سرعت رو تعیین می کنه،وقتی نداشته باشه چطور می خواد گرافیک کار کنه؟
    بحث به بیراهه کشید از ایکس 6 به کجا...
    داداش من سی پی یوی لپ تاپ سی پی یوی موجود در پی سی ها نیستش . کارهای بیشتری انجام میده حالت اینتقریدید integraded داره و ترکیبی کارهارو عمل می کنه. لپ تاپهای ارزون قیمت چیپست هاشون زیاد قوی نیست و بار بیشتر رو سی پی یو هستش حتی کارهای گرافیکیشون مثل نت بوک ها! . اگه جی پی یو هم داشته باشند به آن معنی که رو کارت گرافیکی مجزای رو پی سی هستند نیست! بیشتر بار رو سی پی یو هستش .. حالا ما یه چیزی گفتیم . تا حالا شما چندتا لپ تاپ تعمیر کردید؟ یا دیاگرام چندتاشونو دارید؟ بابا من شغلم اینه

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

5

خوب مشکل همین جان که نمی دونید!
    سی دی مربوط به این گوشی،نسخه های قدیمی رو داشت Nokia PC Suit و Nokia Software Updater هر دو قدیمی بودند و باهاشون نمی تونستیم فریمور رو دانلود کنیم!
    اول فکر کردم مشکل از خود ایران هست!وی پی ان گرفتم و وصل شدم دیدم بازم همون مشکل رو داره،در پایان وقتی هر دو برنامه رو دانلود و نصب کردم،به راحتی دانلود شد.لازمه بدونی سایر دوستان توی این تاپیک برای آپدیت از فونیکس استفاده می کردند که راه مناسبی نبود!
    این همه مدت خودت کجا بودی که جواب دوستان رو نمی دادی و حالا که متوجه مشکل شدم اومدی میگی مال 2006 هست!!!!!!
    آقا خیلی ممنون.واقعا عالی بود.من خودمم همیشه از آپدیت بدم میومد ولی حالا میشه به این راحتی آپدیت کرد
    تا الان چرا هیشکی اینو نمیگفت ولی الان همه میان میگن اینو که بلد بودیم.اگه بلد بودی این همه روز کجا بودی؟!!!

4. این کاربر از nokiax6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

داداش من سی پی یوی لپ تاپ سی پی یوی موجود در پی سی ها نیستش . کارهای بیشتری انجام میده حالت اینتقریدید integraded داره و ترکیبی کارهارو عمل می کنه. لپ تاپهای ارزون قیمت چیپست هاشون زیاد قوی نیست و بار بیشتر رو سی پی یو هستش حتی کارهای گرافیکیشون مثل نت بوک ها! . اگه جی پی یو هم داشته باشند به آن معنی که رو کارت گرافیکی مجزای رو پی سی هستند نیست! بیشتر بار رو سی پی یو هستش .. حالا ما یه چیزی گفتیم . تا حالا شما چندتا لپ تاپ تعمیر کردید؟ یا دیاگرام چندتاشونو دارید؟ بابا من شغلم اینه
    خوب توی بخش خودش بحث می کردین!
    منم چیزی که ازش اطلاع داشتم رو گفتم.
    راستی اون توضیحات مربوط به آپدیت رو خوندید؟

---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------

آقا خیلی ممنون.واقعا عالی بود.من خودمم همیشه از آپدیت بدم میومد ولی حالا میشه به این راحتی آپدیت کرد
    تا الان چرا هیشکی اینو نمیگفت ولی الان همه میان میگن اینو که بلد بودیم.اگه بلد بودی این همه روز کجا بودی؟!!!
    قربونت داداشی.
    داشتم دلسرد می شدم.
    عزیز برو آپدیت کن که آفیس هم اضافه میشه و سرعت گوشی هم بیشتر میشه.راستی توی گالری هم کسانی که میگفتند فرقی نکرده،یه مقدار سرعت گالری هم بیشتر شده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خوب دوستان،بلاخره راز آپدیت گوشی X6 به صورت آنلاین رو فهمیدم و فکر کنم اولین کسی هستم که مشکلش رو فهمیدم!
    روش کار:
    ابتدا این برنامه
    Nokia PC Suite V7.1.51.0 رو دانلود و نصب کنید:

Nokia PC Suite V7.1.51.0
    Realased On: 2010-06-24
    Windows 7 Full Support
    Size: 34.68 MB

لینک دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا برنامه Nokia Software Updater V2.05.002.42441 را دانلود و نصب کنید.
    Nokia Software Updater V2.05.002.42441

Full Windows 7 Support
    Realased On: 2010-05-21
    Size: 33.71MB

لینک دانلود:
    کد:

----------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب دوستان،حالا یک بار سیستم رو ریستارت کنید و گوشی خود را وصل سیستم کنید.

اکنون می تونید با خیال راحت با اجرای Nokia Software Updater

گوشی خود را آپدیت کنید.توجه داشته باشید که حجم فایل فریمور گوشی 146 مگا بایت می باشد و حتمآ گوشیتون رو کاملآ شارژ نمایید.یکی از معایب X6 این است که از طریق USB شارژ نمی شود.

موفق باشید.

عجب کشف عظیمی کردی شما!
    پدرآمرزیده PC SUITE مال دوهزارو قدیم بود الان NOKIA OVI SUITE همه اینارو که گفتی باهم دارن وجدیدشو داره. مگه من ...... اینقده بهت نگفتم از OVI SUITE استفاده کنی راحتتره؟؟! نیازی به دانلود این نرم افزارهای قدیمی نداشتی شما!!!!!

---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------

حالا که برگشتی،این فارسی سازی گوشی به چه نحو هست،ساده ترین روش رو معرفی کنین تا من و سایر دوستان بهره ببریم.
    مگه من بوق بودم اینهمه ساعت تو چند صفحه واست توضیح دادم تازه داری از فارسی ساز حرف می زن!! یعنی هر چی گفتم کشک بود!! بابا ای ول عجب یه تشکر خشک و خالی همه چی رو زمین می زنید

باباجان تا پروداکت کدتو فارسی نکنی فارسی زده نمی شه درثانی بعد تعویض پروداکت کد باید فریم ویر دوباره بزنی اونم فریم ویر فارسی

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------

خوب توی بخش خودش بحث می کردین!
    منم چیزی که ازش اطلاع داشتم رو گفتم.
    راستی اون توضیحات مربوط به آپدیت رو خوندید؟

---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------

.
    حالا شما خون خودتو کثیف نکن! اگه نمی گفتی ما خودمون حالیمون نمیشد که باید تو بخش مربوط بحث کنیم دقت کنی بحث سر جی پی یوی ایکس 6 و وجه تشابه اون با بعضی لپ تاپ هاست و فکر کنم مربوط به ایکس 6 هستش و کلوپ ایکس 6 هم در مقابل شماست
    Last edited by Help118; 26-06-2010 at 13:43.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

عجب کشف عظیمی کردی شما!
    پدرآمرزیده PC SUITE مال دوهزارو قدیم بود الان NOKIA OVI SUITE همه اینارو که گفتی باهم دارن وجدیدشو داره. مگه من ...... اینقده بهت نگفتم از OVI SUITE استفاده کنی راحتتره؟؟! نیازی به دانلود این نرم افزارهای قدیمی نداشتی شما!!!!!
    پس چرا خودت با فونیکس آپدیت کردی؟

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

دقیقا دردتو میندونم چیه خیلی ها داشتن و منم داشتم به این طریق هیچوقت نمی تونی دانلودش کنی.
    ببین فایل های فریم ویرتو دانلود کن از سایتهایی که گفتم سپس نرم افزار فونیکس رو از زیر دانلودش کن که حدود 100 مگ هستش و از نرم افزار dm واسه دانلود استفاده کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعدش آموزش این که چه جوری فایلهای فریم ویرتو برداری و از فونیکس استفاده کنی به تاپیک مربوطه که آموزش از طریق فونیکی هستش برو قشنگ یادت داده. آموزشش تو همین سایته از طریق لینک زیر برو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی کاشکی فارسی می زدی
    اینها رو کی نوشته؟دقیقا دردتو میندونم چیه خیلی ها داشتن و منم داشتم به این طریق هیچوقت نمی تونی دانلودش کنی.

بابا دیگه شورش رو درآوردین که!اینقدر دیگه ...

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-----------------------------------------
    چشم
    گوشیت مبارکت باشه و امتیاز گوشیت را هم دیدم خیلی بالاست!! شاید به خاطر اینه که قاچاقی بوده و به همین دلیل بازم شاید اصله و باز هم شاید گوشی هایی که ما اینجا می خریم واقعا غیر اصل باشن به هر حال
    راحتترین راه همین آپدیت آنلاینه قبل از آپدیت شما به 3 تا برنامه نیاز داری
    1- آخرین ورژن Nokia PC Suit یا Nokia OVI Suit که من به شخصه دومی را پیشنهاد می دم چون با گوشیهای جدید سازگاری بیشتری داره
    Download From:
    PC Suit
    کد:
    OVI Suit:
    کد:

2- برنامه Nokia Software Updater که بتونید به صورت آنلاین به سایت نوکیا وصل بشید و کار آپدیت را آغاز کنید
    Download from:
    کد:

3- برنامه Nemesis Service Suite -NSS که توسط این برنامه می تونید پروداکت کد گوشیتون را تغییر بدین
    Download From:
    کد:

تنها کار اینه که یک پروداکت کد فارسی برای گوشیت پیدا کنی و تغییر بدی و توست Nokia Software Updater دوباره آپدیت کنی
    که اگر این باشهRM-559 X6 دوست عزیزمون آقای Hamidrj تو قسمت مربوط به پروداکت کدها زحمتش را کشیدن

پروداکت کد نوکیا RM-559 X6

قرمز
    0581456

آبی
    0581632

صورتی 16گیک
    0581537

زرد 16 گیگ
    0582260

مشکی 16 گیگ
    0589448

اگر مشکل یا سوال تخصصی تر داشتی بگو تا اگه تونستم کمک کنم
    Last edited by aydin_eb7777; 26-06-2010 at 15:11.

9. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

در کل GPU در لپتاگ های ضعیف که معمولا اینتل هستند در واقع داخل چیپست گرار دارند و قدرت پردازشی از خودشون ندارند و پردازنده کار پردازش رو انجام میده و معمولا از رو سیستم استفاده میکنه!
    یعنی واحد مرکزی پردازش گرافیک مستقل ندارند!
    البته در سری جدید بجای چیپست داخل خود پردازنده قرار گرفته!
    منظور از نداشتم GPU, نداشتم GPU مستقل هست!

هی میگید به بیراه میکشه هی ادامه میدید!

درضمن منم تخصصم کامپیوتره عزیز!

11. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

aydin_eb7777 عزیز،ممنون.

فقط یک سوال دیگه مونده،اطلاعاتی از گوشی که پاک نمیشه؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

aydin_eb7777 عزیز،ممنون.

فقط یک سوال دیگه مونده،اطلاعاتی از گوشی که پاک نمیشه؟
    زمان آپدیت کردن تمامی اطلاعات داخل حافظه اصلی گوشی پاک می شه از جمله شماره تلفن و اس ام اس و برنامه هایی که در حافضه اصلی گوشی نصب شده باشن و فقط اطلاعات داخل هارد و یا مموری کارت و سیم کارت سالم می مونن پس شما قبل از انجام آپدیت حتما از حافظه اصلی گوشی که شامل شماره تلفن و اس ام اس میشه backup بگیر
    موفق باشی

14. 2 کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •