حالا که برگشتی،این فارسی سازی گوشی به چه نحو هست،ساده ترین روش رو معرفی کنین تا من و سایر دوستان بهره ببریم.
گوشیم زبان عربی داره ولی فارسی نداره چون قاچاقی هست و ساخت مجارستانه.
حالا که برگشتی،این فارسی سازی گوشی به چه نحو هست،ساده ترین روش رو معرفی کنین تا من و سایر دوستان بهره ببریم.
گوشیم زبان عربی داره ولی فارسی نداره چون قاچاقی هست و ساخت مجارستانه.
بحث به بیراهه کشید از ایکس 6 به کجا...
داداش من سی پی یوی لپ تاپ سی پی یوی موجود در پی سی ها نیستش . کارهای بیشتری انجام میده حالت اینتقریدید integraded داره و ترکیبی کارهارو عمل می کنه. لپ تاپهای ارزون قیمت چیپست هاشون زیاد قوی نیست و بار بیشتر رو سی پی یو هستش حتی کارهای گرافیکیشون مثل نت بوک ها! . اگه جی پی یو هم داشته باشند به آن معنی که رو کارت گرافیکی مجزای رو پی سی هستند نیست! بیشتر بار رو سی پی یو هستش .. حالا ما یه چیزی گفتیم . تا حالا شما چندتا لپ تاپ تعمیر کردید؟ یا دیاگرام چندتاشونو دارید؟ بابا من شغلم اینه
آقا خیلی ممنون.واقعا عالی بود.من خودمم همیشه از آپدیت بدم میومد ولی حالا میشه به این راحتی آپدیت کرد
تا الان چرا هیشکی اینو نمیگفت ولی الان همه میان میگن اینو که بلد بودیم.اگه بلد بودی این همه روز کجا بودی؟!!!![]()
خوب توی بخش خودش بحث می کردین!
منم چیزی که ازش اطلاع داشتم رو گفتم.
راستی اون توضیحات مربوط به آپدیت رو خوندید؟
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
قربونت داداشی.
داشتم دلسرد می شدم.
عزیز برو آپدیت کن که آفیس هم اضافه میشه و سرعت گوشی هم بیشتر میشه.راستی توی گالری هم کسانی که میگفتند فرقی نکرده،یه مقدار سرعت گالری هم بیشتر شده.![]()
عجب کشف عظیمی کردی شما!
پدرآمرزیده PC SUITE مال دوهزارو قدیم بود الان NOKIA OVI SUITE همه اینارو که گفتی باهم دارن وجدیدشو داره. مگه من ...... اینقده بهت نگفتم از OVI SUITE استفاده کنی راحتتره؟؟! نیازی به دانلود این نرم افزارهای قدیمی نداشتی شما!!!!!
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
مگه من بوق بودم اینهمه ساعت تو چند صفحه واست توضیح دادم تازه داری از فارسی ساز حرف می زن!! یعنی هر چی گفتم کشک بود!! بابا ای ول عجب یه تشکر خشک و خالی همه چی رو زمین می زنید
باباجان تا پروداکت کدتو فارسی نکنی فارسی زده نمی شه درثانی بعد تعویض پروداکت کد باید فریم ویر دوباره بزنی اونم فریم ویر فارسی
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
حالا شما خون خودتو کثیف نکن! اگه نمی گفتی ما خودمون حالیمون نمیشد که باید تو بخش مربوط بحث کنیمدقت کنی بحث سر جی پی یوی ایکس 6 و وجه تشابه اون با بعضی لپ تاپ هاست و فکر کنم مربوط به ایکس 6 هستش و کلوپ ایکس 6 هم در مقابل شماست
Last edited by Help118; 26-06-2010 at 13:43.
پس چرا خودت با فونیکس آپدیت کردی؟عجب کشف عظیمی کردی شما!
پدرآمرزیده PC SUITE مال دوهزارو قدیم بود الان NOKIA OVI SUITE همه اینارو که گفتی باهم دارن وجدیدشو داره. مگه من ...... اینقده بهت نگفتم از OVI SUITE استفاده کنی راحتتره؟؟! نیازی به دانلود این نرم افزارهای قدیمی نداشتی شما!!!!!
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
اینها رو کی نوشته؟دقیقا دردتو میندونم چیه خیلی ها داشتن و منم داشتم به این طریق هیچوقت نمی تونی دانلودش کنی.
بابا دیگه شورش رو درآوردین که!اینقدر دیگه ...
-----------------------------------------
چشم
گوشیت مبارکت باشه و امتیاز گوشیت را هم دیدم خیلی بالاست!! شاید به خاطر اینه که قاچاقی بوده و به همین دلیل بازم شاید اصله و باز هم شاید گوشی هایی که ما اینجا می خریم واقعا غیر اصل باشن به هر حال
راحتترین راه همین آپدیت آنلاینه قبل از آپدیت شما به 3 تا برنامه نیاز داری
1- آخرین ورژن Nokia PC Suit یا Nokia OVI Suit که من به شخصه دومی را پیشنهاد می دم چون با گوشیهای جدید سازگاری بیشتری داره
Download From:
PC Suit
OVI Suit:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- برنامه Nokia Software Updater که بتونید به صورت آنلاین به سایت نوکیا وصل بشید و کار آپدیت را آغاز کنید
Download from:
3- برنامه Nemesis Service Suite -NSS که توسط این برنامه می تونید پروداکت کد گوشیتون را تغییر بدین
Download From:
تنها کار اینه که یک پروداکت کد فارسی برای گوشیت پیدا کنی و تغییر بدی و توست Nokia Software Updater دوباره آپدیت کنی
که اگر این باشهRM-559 X6 دوست عزیزمون آقای Hamidrj تو قسمت مربوط به پروداکت کدها زحمتش را کشیدن
پروداکت کد نوکیا RM-559 X6
قرمز
0581456
آبی
0581632
صورتی 16گیک
0581537
زرد 16 گیگ
0582260
مشکی 16 گیگ
0589448
اگر مشکل یا سوال تخصصی تر داشتی بگو تا اگه تونستم کمک کنم
Last edited by aydin_eb7777; 26-06-2010 at 15:11.
در کل GPU در لپتاگ های ضعیف که معمولا اینتل هستند در واقع داخل چیپست گرار دارند و قدرت پردازشی از خودشون ندارند و پردازنده کار پردازش رو انجام میده و معمولا از رو سیستم استفاده میکنه!
یعنی واحد مرکزی پردازش گرافیک مستقل ندارند!
البته در سری جدید بجای چیپست داخل خود پردازنده قرار گرفته!
منظور از نداشتم GPU, نداشتم GPU مستقل هست!
هی میگید به بیراه میکشه هی ادامه میدید!
درضمن منم تخصصم کامپیوتره عزیز!![]()
aydin_eb7777 عزیز،ممنون.
فقط یک سوال دیگه مونده،اطلاعاتی از گوشی که پاک نمیشه؟
زمان آپدیت کردن تمامی اطلاعات داخل حافظه اصلی گوشی پاک می شه از جمله شماره تلفن و اس ام اس و برنامه هایی که در حافضه اصلی گوشی نصب شده باشن و فقط اطلاعات داخل هارد و یا مموری کارت و سیم کارت سالم می مونن پس شما قبل از انجام آپدیت حتما از حافظه اصلی گوشی که شامل شماره تلفن و اس ام اس میشه backup بگیر
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)