یعنی اگه میبردیم وای
ولی بنظر من ما در اصل این بازی رو هم بردیم شادی که ایتالیایی ها تو این بازی کردن ما تو بازی اول نکردیم اینقدر عقده شده بود براشون تازه 3.2 برده بودن
یعنی اگه میبردیم وای
ولی بنظر من ما در اصل این بازی رو هم بردیم شادی که ایتالیایی ها تو این بازی کردن ما تو بازی اول نکردیم اینقدر عقده شده بود براشون تازه 3.2 برده بودن
درسته که این زرینی بگم خدا چکارش کنه بد بازی کرد اما خدایی بازی قبل رو کم نذاشت و دیگه اشتباه و ... زیر این همه فشار پیش میاد . واقعا به جرات میشه گفت موسوی عجب بازیکنیه . نه دچار استرس میشه نه فشار روش تاثیر داره . پاس خوب بیاد میخوابونه تو زمین حریف . سرویس هاشم همه خوب . از نظر من جز کامل ترین بازیکنهای لیگ جهانی حساب میشه .
دچار یه حس دوگانه شدم
خیلی خیلی ناراحتم از باخت چون واقعا استحقاق بردن رو داشتن و خیلی بهتر از تیم ایتالیا بودن
تصمیمات داوری هم مشکوک بود توی بعضی صحنه ها بخصوص امتیاز14 ست5
ولی خب بازم خوشحالم واقعا عالی و فوق العاده بازی کردن و باعث افتخاره این سبک بازی و امیدوارم توی بازیهای بعدی هم همینطور بازی کنن
ولاسکو هم بازم نشون داد تفکر و بزرگیش رو
ولی ایکاش مثل پارسال بود
این از بدشانسی ما بود ها
به ما که رسید آب خشک شد.
اگه مثل سال های قبل بازیها رفت و برگشت بود خیلی برای ما بهتر میشد.سال های پیش 4 بازی میکردن تیم ها با هم.امسال خیلی نامردیه که ما 3 تا بازیمون تو خونه حریفانه
اولا تبریک میگم ،
باختو نمیگما ، این که این باز هم با وجود باخت امتیاز های بیشتری از حریف گرفتیم
ایران 105 ایتالیا 103
و جالبه بدونید در کل بازی های این گروه ( گروه بی ) فقط 2 بازی بود که تیم بازنده امیتاز های بیشتری از تیم برنده گرفته بود ،
اولی بازی ایران صربستان ، دومی هم همین بازی بود
در مورد فصل بعد لیگ جهانی هم ، بله در هر حالت ایران فصل بعد هم در لیگ جهانی هست ، فرمول دقیقشو نمیدونم ولی میدونم تیمی که مجوز جضور در لیگ جهانی رو کسب میکنه
سال اول حذف نمیشه ، یه جورایی آوانس داره
راستی اینم جالبه که بدونید از سال 2003 تا حالا هیچ تیم لیگ اولی (مثل ما تو لیگ امسال ) نتونسته بود تو دور مقدماتی بردی داشته باشه
مثل اینکه بعضیا چیز زیادی از سابقه تیم قدرتمندی به نام کوبا و جایگاه تیم های ایران، ایتالیا، صربستان در والیبال جهان نمیدونن!مثل اینکه بعضی یادشون رفته که همین صربستان(که تو ایران بود انقد قهرمان اروپا قهرمان اروپا کردین کهشد) 3 امتیاز مفت رو به کوبای قعر جدولی داده
در گروه خودمون آخر نشیم
اینا که سانسور میکنن برا محافظت از خودتون هستانقد این خانوم مو رنگی رنگیرو نشون داد دیگه داشتم یواش یواش باهاش احساس خویشاوندی میکردم اواخر بازی.................
+
اگه یکم خوش شانس بودیم و بازی های اولمون جلوی کوبا یا آلمان می بود فک میکنم می شد یقه روس ها رو هم حتی بگیریم و به صربستان نبازیم..
جیگر اول اینکه برو سابقه کوبا رو توی لیگ جهانی و کلا والیبال یه مطالعه ای بفرما...........
دوما اینکه کلا با این پستت باید از تاپیک بزاری بری بیرون دیگه هم برنگردی،چون کوبا روسیه رو 3-1 برده بود،نه صربستان رو................
و مثل اینکه بعضیا از ششم بودن کوبا تو این گروه با وجود اون رنکینگ خبری ندارن.
روسیه با صربستان هم اشتباه شد ببخشید![]()
من که 2 امتیاز از ست اول رو دیدم زدم rai sport،خیلی شیک و بدون سانسور از بازی واقعا لذت بردم..................
+
واقعا اگه جلوی روسیه و صربستان تجربه الان رو داشتیم،هیچ وقت با اون نتایچ بازی رو تموم نمیکردیم..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)