اتفاقا همینکارو کردم.یه ایمیل ریست پسورد فرستاد اما وقتی میخوام پسورد عوض کنم اینو میگه
Error occured while resetting your password.
من که هیچ وقت این بازی و ندیدم.نمیدونم اینکار یعنی چی.![]()
اتفاقا همینکارو کردم.یه ایمیل ریست پسورد فرستاد اما وقتی میخوام پسورد عوض کنم اینو میگه
Error occured while resetting your password.
من که هیچ وقت این بازی و ندیدم.نمیدونم اینکار یعنی چی.![]()
هه هه هه!
بدونه شرح!
بي كار ... !
خودتی!
بچه ها بالاخره 100 درصد بهم ثابت شد که با افزاریش لول درصد تیرهایی که به هدف میخوره و مقدار جونی که کم میکنه و همین طوری مقدار جونی که از شما در مقایل لول های مختلفه دشمن میره هم تغییر میکنه!
مثلا صبحی با گانرم واسمیتادم جلوی گانرها ی دشمن همینطوری تیر روشون خالی میکردم اونا هم همینطور ولی چون لول 7 اینا بودن من قشنگ با یه جون حریفه دو تاشون میشدم!!!
مردک اون یعنی کارهای قالب اصلی تموم شده کدهاشم آخراشهبي كار ... !
بلاخره حرفم به بعضیs ثابت شد : دی
خوب آره دیگه
همینه سولجر لول 24 میاد همه رو. قلع و قم میکنه یه دونه خش هم ور نمیداره!!!
بابا یکی اومده بود پدرمون رو در آورد یه تنه 7 نفرمون رو میکشت!!!
رفقای قدیمی ، صمیمی ، به سلامتی از مسافرت تشریف آوردیم
اکس کیوز می
سلام
میگم سه روز اینترنت نمیاییم چه خبره .... همه تاپیکا میرن جلو واسه خودشون ، نید فوراسپید ها میاد ، شارژ ای دی اس المون تموم میشهعجب ...!!!!
خب چون رفتیم مسافرت خر کیف شدیم ، به اعضای فعال در انجمن های فارسی این بازی BF رایگان داده خواهد شد![]()
یه جور کن که اصلا هیچ کسdmg نتونه بزنه به من هر چقدر خواستی پول میدم
دوستان فردا اومدین دیدین simon داره همه رو میکشه و اوله شک نکنین(شوخی )
ساملیک
میبینم که خوب خوش گزروندی ما اینجا سخت عرخههههه! جبین! ریختیم و خوردیم و ....سخت کار کردیم!
مستر اسپانسر! اون محتوای صفحه اول رو بفرست بیاد
بعد یه قسمته آیا میدانید هم دارم تو بلاگ کار میزارم!!!مثله این نوشته های خودش یه چیزی بگه هر دفه
متن هاش رو هم باید تنظیم کنیم!
هه هه هه!
شما واقعا خسته نباشی!!!
آقا همه چیش پره میاد میگه دمیج هم نزن!!!
آقا جلو من واستاده رگبار رو گرفتم بهش دوش میگیره بعد همین جلوی من سیخ واستاده میزنه جونش هم پر میکنه اصلا جون پر کردنش هم قطه نمیشه من این همه تیر روش خالی میکنم!!!
تو این هیروت رو به نظرم بزار برای فروش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)