وقتی شعر میخوندن این شهاب خیلی باحال بود
وقتی امیر پاشا یه نگاهی به فرید کرد و چای پرید تو گلوش هم قشنگ بود![]()
وقتی شعر میخوندن این شهاب خیلی باحال بود
وقتی امیر پاشا یه نگاهی به فرید کرد و چای پرید تو گلوش هم قشنگ بود![]()
واقعا بعضی دیالوگاش قشنگه
اونجا که بهرام به فرید میگفت که هیچکس با تو صفا سیتی نمیره . هیچکس ترو دوست نداره . .....
بعد فرید گفت با این چیزایی که گفتی من آدم خوبیم ؟؟ بهرام گفت آره دیگه همه ی آدم خوبا همین طورین ... !
واقعا سریال قیشنگیه حیفه به این زودیا تموم شه !
حالا هی به تموم شدنش فکر نکنین؛ فعلا که داره بهتون حال میده؛ واسه همین هر شب پخش نمیشه که دیرتر تموم بشه.
اخیرا تعداد تیکه های بامزه ش تو هر قسمت اینقدر زیاد شدن که یه نفر یادش نمیمونه همه رو همون شب تو یه پست بگه و چند نفر به مرور تو چند پست بهشون اشاره میکنن.
ولی تیکه های بهرام بار طنز بیشتری رو به عهده داره![]()
اگه این شاد بابا از دست اند کاران بود که دیگه نمیگفت چند قسمتیه .نکنه از دست اندکارانی؟بابا آخر طنزه مخصوصا رادش و بهرام ( اسمش رو نمیدونم ) و حمیدلولایی .
داستان امشب رو میدونم اما نمیگم قضیه لو نره .
جدی میگم ، حالا بعد از اینکه نشون داد میگم که باورتون بشه . بابا تابلو دیگه حالا یه ذره شون میگم : ستاره میخواد با امیرپاشا که یه مرد تو خالیه ازدواج کنه و برای اولین بار فرید عرضه خودشو نشون میده ...
تا همینجا داشته باشین تا هیجانش از بین نره .
راستی اینم 90 شبیه یا 20 قسمت دیگه تموم میشه ؟؟؟؟؟![]()
این قسمت قبلی فوق العاده بود! همون خواستگاریه! کلا سریالی هست که شاید دو سه تا سکانس نیمچه طنز خلاقانه توش داشته باشه! اما این قسمت پر از شوخی های بامزه بود! مخصوصا سکانس تور کردن امیر پاشا واسه ستاره! مامانه هی میگفت : " شما به من نگاه کن ! " ((:
من فقط به خاطر گزارش بهرام میبینم این فیلم رو میبینم.
دیدین میگفت فوتبالیست مورد علاقشون اگه اشتباه پاس بده خانوادش رو بهش یادآوری میکنن![]()
خداییش این دیالوگ های گزارش بهرام یه چیز دیگست ، معنی عمیقی داره ... هنوز تو کفش موندم !
اين قسمت واقعا خيلي قشنگ بود
تمام رفتار هاي جامعه مون رو به خوبي نمايش داد
گزارشش هم خيلي قشنگ و پر عمق بود
تيكه پریزون برک هم جلب بود![]()
بهرام، هم دیالوگهاش هم مونولوگهاش شجاعانه و جسورانه س.
حرکات امیر پاشا هم بعد از دستگیری شیک و قشنگ بودتلفظ Prison Break اش هم خیلی خوب بود.
این پسره احیانا جایی مانکن نبوده؟!اسمش چی بود؟ هر چی بود خوش تیپ بود.
احساسات ستاره هم جالب و در خور تامل بود.
توصیف کلاهبرداری رو بهرام خیلی قشنگ گفت.
دیالوگ بهرام در رستوران خطاب به پاشاحالا میگیریش یا نه؟
61 هم که خاله زنک شد، رفتاونم با سرعت دانلود یک گیگ بر ثانیه
اونجا که بهرام گفت یه تیکه تخم مرغ انقدری فهمید تو حسودی اونوقت من نفهمیدم واقعا خیلی جای فکر داره
این نویسنده ی سریال ترکوند
معلومه روی قسمت ها واقعا کار کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)