به مناسبت سالروز ولادت امام رضا به هر یک از مشترکین سرویس اکو 1 گیگ ترافیک رایگان و به مشترکین سرویس آرت 2 گیگ ترافیک رایگان داده شده این ترافیک روز 8 آبان ساعت 8 صبح اضافه میشود
یعنی به عبارتی
8:00 88/8/8 به مناسبت تولد امام 8ام![]()
به مناسبت سالروز ولادت امام رضا به هر یک از مشترکین سرویس اکو 1 گیگ ترافیک رایگان و به مشترکین سرویس آرت 2 گیگ ترافیک رایگان داده شده این ترافیک روز 8 آبان ساعت 8 صبح اضافه میشود
یعنی به عبارتی
8:00 88/8/8 به مناسبت تولد امام 8ام![]()
آره عصر اس ام اسش واسم اومد .....
ولی چه فایده من که آرت خانگی دارم و نامحدود .....
اکوهایی ها برن حال کنن ...![]()
به نظرم برو سرویستو عوض کن (دوستانه میگم) اکو بگیر خیلی بهتره.....
من با یه حساب سرانگشتی حساب کردم دیدم تو نهایت بتونی 25 گیگ دانلود کنی اما اگه مثلا اشتراک 128 اکو بگیری می تونی تا 25 گیگ دانلود کنی (سرعت آرت رو 10 حساب کردم سرعت اکو رو رو 40 ) می بینی که خیلی به صرفه تره تازه ماهانه 13900 هزینت میشه به جای 19000 ......
سلام
از دوستان عزیز ممنونم که نظرشونو دادن.شماره تلفن وآدرس اکو چیه؟ آیا در کوی سلطان منش و طالقانی پوشش داره؟ تصمیمم برای داشتن اینترنت با سرعت مناسب جدیه اگه آدرس اکو را داشته باشم حتماً مشترک میشم.
wimax ایرانسل اگه راه بیوفته تقریبا تمام اهواز رو میتونه پوشش بده با سرعت بالا(اگه مخابرات محدودیت ایجاد نکنه) و عالی میشه.دوستان اطلاعی دارند که چه زمانی این سرویس راه میوفته؟
دوستان اگه میبینید از شما با دکمه تشکر قدر دانی نکردم به خاطر اینه که دکمه تشکر فعلا برای من فعال نیست.
باتشکر فراوان از همه دوستان
Last edited by GHG; 30-10-2009 at 00:04.
سلام
قیمتهای فن آوا را از سایتشون دریافت کردم و لینک اونها را در زیر گذاشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی هنوز آدرسی از ای اس پی اکو پیدا نکردم.( امروز عصر قراردادم را با پژوهشگران تمدید نکردم و امیدوارم که یک سرویس مناسب از یک آی اس پی با پشتیبانی خوب پیدا کنم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از دوستان
چه فایده؟!
الان نیم ساعته قطع شده مثل صبح و با دایل آپ اومدم![]()
سلام دوست خوبم
این اکو که بچه ها گفتن اسم یکی از 2 سرویس ADSL شرکت شاتل هست
ببین عزیزم شاتل دو نوع سرویس ADSL میده:
یکی سرویس آرت یا ART و اون یکی سرویس اکو یا ECO
اینم لیست قیمتها که میتونی مقایسه کنی:
قيمت سرويسهاي +ADSL2 ويژه (ART)
قيمت سرويسهاي +ADSL2 اقتصادي (ECO)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی بابت راهنماییت میلاد جان ...
ولی من مصرفم بالاست و فکر نکنم 3 گیگ در ماه جوابم رو بده ......
آخه من 5 گیگ رفاتک رو تو 25 نهایتاً 27 روز تموم میکردم ... (البته یه 500 مگابایتیش که خود بخود میرفت)
فعلاً که تلفن خونه قطع شده و تا ماه دیگه هم خدا بزرگه با همین آرت خانگی سر میکنیم ....
مین نمیدونم چرا از وقتیکه مخابراتو فروختن بی صاحاب تر از قبل شده ....
هنوز 1هفته نشده بود قبض اومد از طریق تلفن گویا اطلاع دادن که تلفنتون تا فلان تاریخ قطع میشه ....
در کل بعد از دو هفته از اومدن قبض یکطرفه و بعد از 2روز مسدود .....
قبلاً تا 2 ماه هم قبض رو پرداخت نمیکردی مسدود نمیشد ..... (تازه بین یکطرفه و مسدودی حداقل 1 هفته زمان بود)![]()
سلام من گلستان هستم توی شب فقط سرعت اومد پایین ولی قطعی نداشت ... بقیه روز هم عالی بود
سلام
دوست عزیز از راهنماییتون بسیار ممنونم.متاسفانه من هم فعلا با دیال آپ اینترنت هوشمند وارد نت شدم که سرعتش 44 نشون میده ولی بسیار کند و قطع شدنیه.
با تشکر
Last edited by GHG; 30-10-2009 at 11:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)