تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 173 اولاول ... 4181878889909192939495101141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1724

نام تاپيک: perfect world international

داره خودمونی میشه padjacent's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

فقط کلاس venomacer میتونه این کار رو بکنه و Pet بگیره .

شما اول کار فقط کوئست بزن . کم کم با اسم ها آشنا میشی و خودت همه چیز رو یاد میگیری .

1- تعداد آیتم هایی که باید جمع کنی . اگه روش کلیک کنی به طور خودکار میبرت جایی که این آیتم ها پیدا میشن .
    2- کسی که باید بعد از کامل شدن کوئست رو بهش تحویل بدی . اینم اگه روش کلیک کنی به طور خودکار میری پیش اون .
    3- اطلاعاتی در مورد کوئست . همیشه این قسمت رو بخون . مثلا الان این کوئست 30 تا Badge of courage میخواد . وقتی بالا رو میخونی نوشته kill all the Quillhog Demonblade و متوجه میشی که باید چی رو بکشی تا آیتم رو بتونی جمع کنی .
    4- همیشه Find Quest رو بزن و کوئست هایی که داری رو بردار . این قسمت هم اسم کسی که کوئست رو میده نوشته شده و روش کلیک کنی میری پیشش .
    5- اینجا هم نوشته شده در ازای انجام کوئست چی گیرت میاد .

برای گرفتن اسکیل های جدید نیاز به Spirit داری و سعی کن فقط اسکیل هایی رو بگیری که بدردت میخوره .
    راستی کلاست رو نگفتی چیه ؟
    ممنون. ولی نگفتی ای لیست quest ها رو با چه دکمه ای یا از کجا بیارم.
    کلاسم چیزه آهان بارباریا tiger . راستی یه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یکی بهم Invite to fanction barbia..... همچین چیزی فرستاد. دعوت برا کاره؟؟؟؟؟
    جواب ندادم اومدم بیرون .

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون. ولی نگفتی ای لیست quest ها رو با چه دکمه ای یا از کجا بیارم.
    کلاسم چیزه آهان بارباریا tiger . راستی یه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یکی بهم Invite to fanction barbia..... همچین چیزی فرستاد. دعوت برا کاره؟؟؟؟؟
    جواب ندادم اومدم بیرون .
    دکمه Q رو بزنی لیست کوئست ها میاد . دکمه E رو بزنی لیست action ها میاد .
    گوشه سمت راست تصویر یه سری منو هستش اونا رو باز کن ببین چی هستن .

کلاس بربرین خیلی خوبه هم کوئست راحت میزنی هم واسه پارتی تانک میشی

faction همون گیلد هستش . وقتی عضو یه گیلد میشی همیشه پشتیبانی بقیه اعضای گیلد رو داری و هر وقت احتیاح به چیزی داشتی میتونی از اعضای گیلد کمک بخوای یا سوالی داشتی میپرسی . اونا هم همیشه کمک میکنن . دکمه G رو بزنی صفحه گیلد باز میشه .
    ّF رو هم بزنی لیست دوست ها باز میشه . میتونی اضافه کنی یا بفرستی بلک لیست .

اسم کاراکتر من تو بازی xHoly و هادی Zhubin هستش .

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

padjacent اسمت چیه؟
    یه خورده لولت رفت بالا میاریمت تو گیلد خودمون.انگلیسی که بلدی؟ چون اولش باهات صحبت میکنن تا دعوتت کنن.
    بیلد بربرین همه اینه : مقدار مورد نیاز str و dex برای اسلحه و بقیه روی vit.
    یعنی سلاحی که برای لولت مناسبه باید ببینی چقدر str و dex نیاز داره.بقیه پوینت ها رو روی vit میذاری.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این genie من هنوز لول 10 ه یه سری اسکیل آشغال براش گرفتم . نمیدونستم بیشتر از 3 تا نمیشه ! (همون اوایل)
    یه سری هم هستن genie لول 1 میفروشن یکی بود 50000 میفروخت . اینا از کجا میخرن ؟

بعد هادی جون من 3 تا اسکیل خوب واسه genie که بدرد هیلر بخوره پیدا کن واسم . فروم رو زیر و رو کردم هر کی یه چیزی برداشته بود
    امروز هم یه cleric تو farren هی genie عوض میکرد ! یکی مخصوص کشیدن مب های کنار هم بود که یکی یکی میکشید بعد تانک میگرفت بعد عوض میکرد با اون یکی buff برمیداشت یعنی cleanse میکرد .

داره خودمونی میشه padjacent's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

padjacent اسمت چیه؟
    یه خورده لولت رفت بالا میاریمت تو گیلد خودمون.انگلیسی که بلدی؟ چون اولش باهات صحبت میکنن تا دعوتت کنن.
    بیلد بربرین همه اینه : مقدار مورد نیاز str و dex برای اسلحه و بقیه روی vit.
    یعنی سلاحی که برای لولت مناسبه باید ببینی چقدر str و dex نیاز داره.بقیه پوینت ها رو روی vit میذاری.
    اسمم پوریاست.
    ایول.یکم در مورد گیلد توضیح میدی که چند نفرین و اینا.
    در مورد انگلیسیم مشکل ندارم.الان لول 6 تازه.
    اوکی از این به بعد هم point هامو رو اینا میزارم.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این genie من هنوز لول 10 ه یه سری اسکیل آشغال براش گرفتم . نمیدونستم بیشتر از 3 تا نمیشه ! (همون اوایل)
    یه سری هم هستن genie لول 1 میفروشن یکی بود 50000 میفروخت . اینا از کجا میخرن ؟

بعد هادی جون من 3 تا اسکیل خوب واسه genie که بدرد هیلر بخوره پیدا کن واسم . فروم رو زیر و رو کردم هر کی یه چیزی برداشته بود
    امروز هم یه cleric تو farren هی genie عوض میکرد ! یکی مخصوص کشیدن مب های کنار هم بود که یکی یکی میکشید بعد تانک میگرفت بعد عوض میکرد با اون یکی buff برمیداشت یعنی cleanse میکرد .
    من فعلا جینی رو بیخیال شدم.فعلا تو پول در آوردن و اسکیلای خودم موندم چه برسه به جینی.خوب از کلریک های لول بالای گیلد بپرس.
    یه تیرکمون دیدم 1250000 قیمتش بود.من تیرکمون میخوام
    Last edited by hadi_gamer; 07-09-2009 at 20:34.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یهو کحا رفتی پوریا جان ! گفتم 5 دقیقه دیگه میام بعد دیدم آفلاین شدی !
    شرمنده ! باز دو روزه با یه دختره میپرم کلا رو اعصابه اینقدر اصطلاحات سنگین بگار میبره من باید هی alt+tab کنم برم گوگل ببینم معنیش چی میشه
    خدا نکنه با یکی دوست بشی فقط باید واسش کوئست بزنی آخرش که دهنت سرویس شد میاد یه embrace میزنه دو تا حرف عشقولانه و بای .
    یه تیرکمون دیدم 1250000 قیمتش بود.من تیرکمون میخوام
    هادی یه چیز بگم اعصابت چیزی شه !
    suplay stash لول 50 یه اسلحه بنفش (Epic) مخصوص لول 50 میده یه چیزی تو مایه های آیتم های رنک که تا 10-15 لول بعد هم خفن میمونن .
    حالا 5 گلد از کجا بیارم

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هادی یه چیز بگم اعصابت چیزی شه !
    suplay stash لول 50 یه اسلحه بنفش (Epic) مخصوص لول 50 میده یه چیزی تو مایه های آیتم های رنک که تا 10-15 لول بعد هم خفن میمونن .
    حالا 5 گلد از کجا بیارم
    خوب آی کیو جان.5 گلد میشه 2 میلیون.با 2 میلیون یا حتی 1میلیون یا کمتر تو AH میتونی یه اسلحه legendary بخری.آیتمای legendary همیشه تا آیتم legendary بعدی دووم میاره.
    راستی تا حالا تو forge ها رو نگاه کردی؟کنار همون یارو که رنک میگیری.اونجا میشه آیتمای TT و legendary رو ساخت.فقط باید متریالش رو داشته باشی.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی رفتم لول 4 تیلور رو ترین کنم یه کوئست داد خورد تو حالم.
    نوشته باید سه تا آرمور 2 ستاره بسازم.آخه من این همه تا حالا ساختم یکیش هم دو ستاره نشده.خفن ترینش همون کلاهه بود که دادم بهت.
    کلی باید متریال حروم کنم تا شاید یه دو ستاره در بیاد.حداقل 100 تا purified oil و 100 تا silk thread میخوام.حالا میفهمم چرا این مواد رو همه دنبالشن.باید برم فارم کنم.آخه فارم هم نمیشه کرد.نمیدونم اینا از کجا میارن میفروشن لعنتیا.
    ولی coal خوب پیدا میکنم.روش فارم کردن معدن رو خودم کشف کردم.خواستی بهت میگم.امروز تو نیم ساعت 20 تا coal فارم کردم.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خب به جز اون اسلحه کلی آیتم دیگه هم میده ! یک بهم گفت اگه آیتماش رو بفروشی حدود 4 میلیون گیرت میاد !
    اون آیتم های legendary رو هم میدونم ولی من که BS آپ نکردم :(
    بیا این روش فارم کردن رو بگو میخوام برم تو کار BS

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •