تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 215 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 2144

نام تاپيک: با این درصد و رتبه رشته مورد علاقم رو قبول می شم ؟

داره خودمونی میشه javat00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    بماند !

پيش فرض

یه ذره مثبت فکر کن نیمه پر لیوانو ببین

میتونه مارو خوشبخت کنه...کار آیندمونو مشخص میکنه همون کاری که توش موفق میشیم

میتونه دوران دانشجویی بهترین دوران هر کس باشه که برا خیلیا میدونم هست
    درسته...اما گفتم که اونورشم وجود داره...ببین اینجا بحث دوستانست...نباید امید واهی بدیم...
    آخه اینکه بیایم بگیم کنکور مهم نیست و ولش کن و ... واقعا مسخرست....به هر حال هممون میدونیم بزرگترین ماراتون علمی رو پشت سر گذاشتیم و یکی از مهمترین بخش های زندگیمون رو ..... الانم نتایجش هست...برای هممون نه اینکه مهم باشه بیش از حد مهمه...
    در هر حال باور کنید که من شب و روز ندارم...هر روز باور کنید خواب یه رتبه رو میبینم که به نظرم خیلی تفاوت باید داشته باشه با رتبه ی اصلیم...همین دیشب باور کنید خواب دیدم شدم 18000 .... چی بگم آخه...
    در هر حال اونی که شما میگی درسته ولی همیشه نمیشه نیمه ی پر لیوان رو دید..

2. این کاربر از javat00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

من کها نظر javat00 موافقم اصلا اینجوری نیس که بگیم کنکور زیاد چیزه مهمی نیستو یا بگیم مثل اتفاقای دیگه تو زندگیمونه مطمئنا خیلی فرق داره و قابل مقایسه نیست. البته این استرس ها هم طبیعیه مطمئنا دو سال دیگه همه یادمون میره و مشغول درس و زندگی خودمونیمو خیلی هامونم به رشته هامون علاقه مند شدیم( اگه قبلش از روی علاقه نزده باشیم) ولی اینو قبول دارم که اصلا نمیشه بهکنکور مثل اتفاقای دیگه زندگی فکر کرد....

4. 2 کاربر از majid_potter7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hajnokhod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد!مگه چيه؟!

پيش فرض

اين سامان رشته چرا اينجوريه؟بابا اين اون چيزي نبود كه ميگفتن.فقط يك سري اطلاعات داره در مورد رشته هاو دانشگاهها!!!انتخاب رشته نمي كنه اصلا!!!!بينم اين همون cd كه سازمان سنجش ميگفت؟اگه همونه پس چرا انتخاب رشته نمي كنه؟اگه اون نيست پس اون كي مياد؟اگر كه هيچ كودوم كه كلا سره كاريم!!!!!!!!!!!!!!!

6. این کاربر از hajnokhod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اين سامان رشته چرا اينجوريه؟بابا اين اون چيزي نبود كه ميگفتن.فقط يك سري اطلاعات داره در مورد رشته هاو دانشگاهها!!!انتخاب رشته نمي كنه اصلا!!!!بينم اين همون cd كه سازمان سنجش ميگفت؟اگه همونه پس چرا انتخاب رشته نمي كنه؟اگه اون نيست پس اون كي مياد؟اگر كه هيچ كودوم كه كلا سره كاريم!!!!!!!!!!!!!!!
    مگه اومده؟ از کجا گرفتی؟

8. این کاربر از John Doe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

من سی دیشو گرفتم میرم ببینم مالی هست یا نه

10. این کاربر از pouria007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hajnokhod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد!مگه چيه؟!

پيش فرض

آره اومده.از هردكه اي كه بري بگي بهت ميده.قيمتشم هزار تومانه!

12. 2 کاربر از hajnokhod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

نسبت به پارسال که بهتر میشه ولی به 86 نمی رسه ضمنا مصوبه بومی گزینی رو هنوز رو سایت شورای عالی انقلاب فرهنگی نذاشتن و ممکنه قسمت های دیگه ای هم داشته باشه که نگفته باشن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما هم دلت خوشه ها...
    پارسال بچه هایی که تو منطقه تهران بودن مثل زنجان و قم و سمنان و... خیلی راحت تهران قبول میشدن تو همون رشته های خوب( 6 تا رشته) ولی الان که درصدبومی رو تو اون رشته ها کم کردن برای اونا بدتر شده ولی برای بقیه استانا بهتر شده...
    تازه سال 86 هم دقیقا بوی گزینیش مثل 87 بود (اصلا از سال 69 یا 67 همینجوری بوده) فقط یه تغییرای کوچیکی میدادن مثل تبدیل شدن یه رشته از منطقه ای به قطبی ...
    فقط چون پارسال تازه گندش در اومد تازه بچه ها فهمیدن چه خبر بوده تا حالا...
    البته یه دلیل دیگه هم که بومی گزینی تو این چند سال نمود بیشتری پیدا کرده (مخصوصا پارسال) اینه که هر سال داره درصد استفاده کنندگان از سهمیه رزمندگان کمتر میشه(تقریبا 5و6 درصد از 40 درصدشون پر میشه) و چون تا پارسال بقیه این سهمیه رو به بومیا میدادن هر سال درصد بومی بیشتر میشده تا امسال که اون درصد باقی مونده رو نصفش میکنن بین گزینش بومی و آزاد...
    البته بازم میگم برای برای کل کشور بهتر شده ولی برای استان های تو منطقه تهران نه!!(چون نمیشه انکار کرد که رشته ها و دانشگاههای خوب همه تو تهران جمعن... هر چند که اصفهان و مشهد و تبریزو اهواز و کرمان و سمنان هم به نوبه خودشون خوبن...)
    شرمنده اگه طولانی شد...

14. 4 کاربر از majid_potter7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

این سامان رشته تو اصفهان هم اومده ؟

16. این کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javat00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    بماند !

پيش فرض

سلام...منم سامان رشته رو گرفتم.... هنوز ندیدمش...اما اینجا خیلی شلوغ بود..سریع برید بگیرید که زود تموم میشه...رایت هم نمیه کرد چون قفل داره...دکه فروشیه به من گفت قفلش رو بشکن برامون بیار که خیلی کم بهمون دادند و مردم خیلی میبرند..اما متاسفانه نمیشه چون غیر قانونی هست !!

18. این کاربر از javat00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahmud.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شما هم دلت خوشه ها...
    پارسال بچه هایی که تو منطقه تهران بودن مثل زنجان و قم و سمنان و... خیلی راحت تهران قبول میشدن تو همون رشته های خوب( 6 تا رشته) ولی الان که درصدبومی رو تو اون رشته ها کم کردن برای اونا بدتر شده ولی برای بقیه استانا بهتر شده...
    تازه سال 86 هم دقیقا بوی گزینیش مثل 87 بود (اصلا از سال 69 یا 67 همینجوری بوده) فقط یه تغییرای کوچیکی میدادن مثل تبدیل شدن یه رشته از منطقه ای به قطبی ...
    فقط چون پارسال تازه گندش در اومد تازه بچه ها فهمیدن چه خبر بوده تا حالا...
    البته یه دلیل دیگه هم که بومی گزینی تو این چند سال نمود بیشتری پیدا کرده (مخصوصا پارسال) اینه که هر سال داره درصد استفاده کنندگان از سهمیه رزمندگان کمتر میشه(تقریبا 5و6 درصد از 40 درصدشون پر میشه) و چون تا پارسال بقیه این سهمیه رو به بومیا میدادن هر سال درصد بومی بیشتر میشده تا امسال که اون درصد باقی مونده رو نصفش میکنن بین گزینش بومی و آزاد...
    البته بازم میگم برای برای کل کشور بهتر شده ولی برای استان های تو منطقه تهران نه!!(چون نمیشه انکار کرد که رشته ها و دانشگاههای خوب همه تو تهران جمعن... هر چند که اصفهان و مشهد و تبریزو اهواز و کرمان و سمنان هم به نوبه خودشون خوبن...)
    شرمنده اگه طولانی شد...
    اگه دلم خوش نباشه چی کنم
    حرفت تا حدی درست 80 20 یا 70 30 چندان تاثیری نداره فرقش 6 درصد کل میشه و اصلش همون اضافی رزمندگانه
    ولی این هم مصوبه بومی گزینی در سال 69

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که قبلا کامل اجرا نمی شده(اینجا گفته 80 20 ولی سال 86 70 30 احرا شده) تا اون جایی هم که من یادمه قبل از سال 86 بومی گزینی رو در دانشگاه های top اجرا نمی کردن (پارسال قبل کنکور هر کی میومد توضیح می داد همینو می گفت ضمنا در لینک پایین می تونی ببینی برنامه بیشتر کردن بومی گزینی از 86 شروع شده) ضمنا ترس من از نغییرات در مورد ناحیه 1 نیست بلکه همین سهمیه رزمندگانه که حداقل نمره لازمشونو برای ورود دستکاری کنن(همون طور که قبلا در مورد کنکور 86 انجام دادن)
    {"پورعباس گفت: علاوه بر اين روش، حد نصاب نمره قبولي در پذيرش بوم و محل اسکان داوطلب را 85 درصد به 80 درصد تبديل کرديم. "}

در مورد کم شدنش هم زیادش می کنن تو دفترچه دوم کنکور نوشته این سهمیه برای جهادگران فعال بسیجی هم هست و همچنین تو برگه ثبت نام به عبارت(فکر کنم) سهمیه ایثارگران و سپاه پاسداران برمی خوریم که باید بیشتر روش فکر کرد ضمنا قرار بود مجلس در مورد سهمیه رزمندگان تجدید نظر کنه که یه دفعه خفه خون گرفتن
    ضمنا به هیچ وجه از سهمیه رزمندگان دست نمی کشن چون فقط با این کار ترکیب جمعیتی مورد نظرشون تو دانشگاه ها حفظ میشه مسئله حذفش هم چندان جدید نیست
    یه چیز دیگه هم بگم واسه شما به هیچ وجه بد نمیشه رتبه کشوری آخرین نفرتون(بومی) که وارد برق شریف شده پارسال796 و سال 86 528 بوده که با این رتبه های کشوری بین رشته های ناحیه ای ما چمنزنی علم و صنعت هم قبول نمی شدیم(سال 87)
    دیگه حرفم تموم شد ولی عبارت منطقه تهران غلطه منظورت ناحیه تهران هست که شامل استان های تهران -سمنان - مركزي - زنجان و فکر کنم قم باشه و تاثیر بد بومی گزینی رو بچه های شهرستانی وقتی ظاهر میشه که رشته ها رو استانی کنن
    Last edited by mahmud.k; 23-07-2009 at 13:06.

20. 3 کاربر از mahmud.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •