سلام
فریمورهای این گوشی رو از کجا میتونم پیدا کنم.
سلام
فریمورهای این گوشی رو از کجا میتونم پیدا کنم.
چون قیرم ویرها از مراکز سرویس leak (نشت) میکنن سایت رسمی برای دانلود موجود نیست.بعضی سایت ها هم تو اینترنت هستن که فیرم ویرها رو میزارن.بهتره مدلتون به اضافه لفظ firmware گوگل کنین.
آخرین فیرم ویر و آموزش آپدیت رو هم تو همین تاپیک گذاشتم.
البته سامسونگ یه سایت رسمی داره که فریمور همه گوشیاش توشه
سلام.یه سری بازی اینجا بچه ها معرفی کردن....میخواستم ببینم کدوماش به درد ما میخوره...کی امتحان کرده...ممنون..
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=394936
از سایت رسمی نمیشه فیرم ویر رو دانلود کرد فقط میشه با نرم افزار مربوطه آپدیتش کرد.
این سایت رسمی ش کجاست؟ لینک بدید لطفا
سلام
من می خوام جت بخرم
امکاناتی که این گوشی داره واقعا همش همونایی هست که من می خوام
فقط مشکلم اینکه سیستم عامل نداره اونم به این دلیل که من می خوام بتونم روی گوشی
برنامه gps که خوب کار کنه داشته باشم
مسنجر خوب داشته باشم
یه تقویم فارسی داشته باشم
آیا برای این گوشی این برنامه ها یافت میشه؟ بخصوص gps که خوب کار کنه
سایت رسمیش اینه :
خیلی راحت میشه همه فریمورهارو دانلود کرد ... فریمور گوشیا چیزیه که شرکت برای از بین بردن عیباش اراعه میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیلی نداره در اختیار کاربرا قرار نده
این جدیدترین فریمور جت :
S8000XPJA1
اینم جدیدترین فریمور آسیایی که فارسی میخونه ولی تایپ نمیکنه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
S800MDXJC1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اینی که نوشتی وبسایت رسمی نیست.از همه جاش میشه اینو فهمید مخصوصا که طلب Donation میکنن.
فیرم ویری هم که نوشتی ایزی جاوا نداره. نسخه دارای ایزی جاوا رو تو پست آموزش گذاشتم.میتونین مراجعه کنین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ذاتا این گوشی تاریخش شمسی جلالی است و می تونی حتی تقویم فارسی ش رو هم استفاده کنی
برای GPS بسته به اینکه تا چه حد می خوای ازش استفاده کنی
این گوشی navigator داره ولی میتونی از برنامه های دیگه هم استفاده کنی که در پست های قبلی شرح داده شده اند.
برای مسنجر هم باز برنامه های زیادی وجود دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)