دلبندم اشپزي بلد نيستي ديگه که هنوز سفيد بخت نشدي مادر! ولي مهم نيست تو هم مثل من سفيد بخت که شدي اشپزي هم يادميگيري
اصلا لازم نيست تا بعد از ازدواج خانمها به اين موضوع توجه کنند
دلبندم اشپزي بلد نيستي ديگه که هنوز سفيد بخت نشدي مادر! ولي مهم نيست تو هم مثل من سفيد بخت که شدي اشپزي هم يادميگيري
اصلا لازم نيست تا بعد از ازدواج خانمها به اين موضوع توجه کنند
من با این نظر موافق نیستم
کار رو آدم از سنین پایین باید یاد بگیره تا خوب تو ذهنش حک بشه
منم خیلی کم اشپزی بلدم
به نظرتون لازم الان یاد بگیرم؟
معلومه عزیز که باید یاد بگیری
هرچی از الان بیشتر تمرین کنی، دست خودت قوی تر می شه
منکه خدای آشپزی هستم البته شرایط منو خدا کرد!!!ده سال پیش مادرم عمرش رو داد به شما اونوقتها شونوزده
ساله بودم و مجبور شدم برای پر کردن شکم خودم وبرادرم دست به کار بشم فقط تعجبم از اینه چرا آقایون از ماکارونی
بدشون میاد وخانمها اینقدر عاشقشند؟؟؟؟؟یعنی نژاد ما به ایتالیایی ها می خوره؟؟؟؟
اينم احتمال داره همه چي احتمال داره
(خدامادرتم بيامرزه ) پس 26 ساله اي اره![]()
نظرمنم همينه ادم وقتي مجبور بشه خود به خود ياد ميگيره
البته اگه منم اينقدر ميشنيم تو كله شوهره ميخونم وحرف ميزنم فلسفه مي بافتم يارو اشپزي به عهده ميگيره![]()
خدا مادرتا بيامرزه. عزيزم اتفاقا من خوشبختانه استاد ماكاراني پختن هستم و شوهرم عاشق ماکاراني . ولي بقيه غذا ها اي تازه راه افتاده دستم
منکه خدای آشپزی هستم البته شرایط منو خدا کرد!!!ده سال پیش مادرم عمرش رو داد به شما اونوقتها شونوزده
ساله بودم و مجبور شدم برای پر کردن شکم خودم وبرادرم دست به کار بشم فقط تعجبم از اینه چرا آقایون از ماکارونی
بدشون میاد وخانمها اینقدر عاشقشند؟؟؟؟؟یعنی نژاد ما به ایتالیایی ها می خوره؟؟؟؟
عزيزم تا يکي دو هفته بعد ازدواج اصولا دستهات سوخته دوسه مرتبه غذا ميسوزوني چند روز مجبوري املت و نيمرو بخورين ======>بعد از چند روز خود دربدر (آقاي شوهر) دست بکار بخت و پز ميشه تا جلو سو تغذيه را بگيره ====>نيازي به فلفسه بافي نيست شرايط جور ميکنه خودشنظرمنم همينه ادم وقتي مجبور بشه خود به خود ياد ميگيره
البته اگه منم اينقدر ميشنيم تو كله شوهره ميخونم وحرف ميزنم فلسفه مي بافتم يارو اشپزي به عهده ميگيره
اخه حسش نیست .نمیشه در اینده غذای حاضری بخوریم
البته کمی بلدم
چه جالب western جان....من اصلا فکر نمی کردم شما دختر باشی.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)