خوب شما فرمودی به احتمال 90 درصد کاور اصلی باشه من میگم 100٪ یه نگاهی به پست اول بکنی یه مدت پیش توی پست اول کل کاورها برای تمامی پلتفورم ها قرار داده شده. می تونی هر کدوم رو خواستی سیو کنی و بعدا پرینت هم بگیری. بابت خبری که گذاشتی هم ازت متشکرم. موفق و سربلند و پیروز باشی دوست عزیز
نه آخه جریان یه چیز دیگه بود. چند وقت پیش مسعود به من گفت یه مود توپ اضافه شده کلی خرسند شدیم. بعد محمد اومد اصرار کرد که یکی اون متن مربوط به Virtual Pro رو ترجمه کنه که محمد هادی عزیز توی یه چند تا فایل pdf ترجمه کرد گذاشت توی تاپیک. همین دیشب مسعود به من پی ام داد گفت اخبار جدید اومده از فیفا و بعد گفت که اون Virtual Pro هم منتفی هست واسه PC و واسه کنسول هاست منم همون لحظه به محمد گفتم دیدم کلی خرسند شد(آخه X360 داره) بعد اومد لینک اون متن رو که جزئیات PC بود رو گذاشت. و تنها ربطش این بود که چون اون متن جزئیات برای PC بود و توش هم اثری از Virtual Pro هم نبود. معلوم می شد که Virtual Pro واسه PC نیست جریان حال قضیه این بود. حالا تو زیاد خودت رو ناراحت نکن خودم بعدا از اون پیچ های معروفمون واسه محمد می ذارم کنار.
.gif)