تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 1211 اولاول ... 41818788899091929394951011411915911091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

داشتم توی فروم خارجی میگشتم این مطلبو دیدم ............نظره یکی از طرفداران بازی بود .....

نوشته بود :

متاسفانه بر اساس گفته های مجله PSM3 وقتی که PES2010 رو بازی میکنی احساسی همانند PES2009 به شما دست میدهد (گیم پلی ) که این نمیتواند نوید یه بازی خوب را بدهد ....این خیلی برای ما مایوس کننده است چون اغلب مردم انتظار تغییر گیم پلی را دارند و برای یک بازی فوتبال گیم پلی حرف اول را میزند ....

البته هنوز 50 درصد بازی تکمیل شده است و امیدواریم این گیم پلی و انیمیشنهای PES2009 رو دیگر در نسخه 10 بازی حس نکنیم ..................

.................................................. ...........

البته محمود جان هنوز بازی به قول خودت تکمیل نشده اما احتمال تغییر اساسی در گیم پلی بازی بسیار کمه من خیلی به این شماره فیفا امیدوارم راستش بیشتر از اونی که منتظراین نسخه pes باشم منتظر فیفا هستم نه برای بازی کردن چون من فقط pc دارم (ومتاسفانه نسخه pc کارنته )بی صبرانه منتظر انتشار فیفا 10 هستم تا ببینم گیم پلی اون بازی بواسطه نوآوری جدیدش یعنی حرکت 360 درجه به چه شکلی درخواهد اومد و این مساله مسلما فتح بابی میشه برای تغییر در گیم پلی خشک و ربات گونه نسخه های بعدی pes .

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

بواسطه نوآوری جدیدش یعنی حرکت 360 درجه به چه شکلی درخواهد اومد
    حرکت 360 درجه فقط برای ps3 و 360 هست.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

امیدوارم بازی حس Pes 2009 را منتقل نکنه که اگه اینطور باشه باز هم ه چقدر جون بکنن نمیتوانن حس بازی واقعیه را منتقل کنن!
    فقط باید انیمیشنها متعددی اضافه کنن بازی را هم کند کنن همونطور که فیفا بوده!

4. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من اصلا سر در نمیارم .روی این نسخه چیزی نزدیک به دو ساله که دارن کار میکنن ,کلی نیروی انسانی جدید به کادر قبلی اضافه کردن , کلی توی این چند ماه اخیر روش مانور دادن اما ظاهر امر اینو میگه که این شماره, نسخه پیشرفته 2009 هستش.
    البته نباید از حق گذشت که روی گرافیک بازی خیلی خوب کار کردن از طراحی چهره گرفته تا سایه زنی و نور پردازی و بقیه مسائل مربوط به این مقوله .اما ظاهرا در مورد بقیه شاخص های اصلی بازی فقط به ارتقاء و بهبودشون بسنده کردن و همینطور اشکالات نسخه قبلو برطرف کردن .
    شاید بازم برای قضاوت کردن زود باشه و شایدهم یه کم توقعات ما بالا رفته !
    اینکه گفته میشه 50 درصد بازی تکمیل شده منظور این نیست که تا الان 50 درصد بازیو ساختن و یا اینکه کیفیت عناصر مختلف بازی 50 درصد دیگه ارتقاء پیدا میکنه منظور اینه که 50 درصد از کدها تخصیص داده شدن .پس نباید منتظر تغییرات زیادی در بازی تا زمان انتشار بازی باشیم .
    شاید اغراق نباشه اگه بگیم گیم پلی نیمی از بازیه اما از قرار معلوم نه موتور بازی عوض شده و نه تغییرات اساسی در این بخش صورت گرفته (یادش بخیر چند وقته پیش شایع شده بود کونامی میخاد امسال از موتور یوفوریا استفاده کنه).
    مهران جان درسته که انیمیشن های جدید و متنوع حال و هوای جدیدی به بازی میدن ( قطعا وجودشون لازم و حیاتیه )اما این مساله یک تغییر ساختاری محسوب نمیشه. انیمیشن ها با وجود اینکه تنوع خوبی در بازی ایجاد میکنن اما بدلیل اینکه الگوهای از پیش طراحی شده هستن , باز هم به تنهایی نمیتونن مانع القاء حال و هوای سریهای قبل در ذهن گیمر نشن و اونو به هیچ وجه متقاعد نخواهند کرد که با یک بازی متفاوت روبرو شده.
    فلوتینگ و شناوری در حرکات فاکتور بسیار مهم ودر عین حال یک مساله بنیادی در گیم پلی بازی محسوب میشه شما در نظر بگیرین توی زمین به راحتی و به هر میزانی که میخاین به هر جهتی میتونید بچرخید , به هر نقطه ای میتونیدحرکت کنید, بشکل ظریف و دقیق میشه از لابلای بازیکنان عبور کردو از همه مهم تر میشه توپو دقیقا به بازیکن مورد نظر پاس داد البته طراحی و ساخت چنین الگویی کار بسیار مشکلیه بهمین خاطر خیلی ها میگن امسال فیفا با این کارش داره ریسک بسیار بزرگی میکنه و ممکنه در این زمینه شکست بخوره.
    بهر حال احتمالا امسال با انتشار فیفا 10 دوستان فیفا بازمون توی تاپیک همسایه این نو آوری جدیدو روی سرمون آوار میکنن (البته من 60به 40 طرفدار PES هستم) هرچند باید صبر کنیم ببینیم EA تا چه حد میتونه به وعدهاش در این رابطه جامه عمل بپوشونه .
    ایکاش کونامی در نسخه 2011 خودش این سیستمو بکار ببنده من که بی صبرانه منتظر اون روز هستم .

دوستان نظر شما چیه ؟ نظرتون در مورد تغییرو تحولاتی که کونامی توی این نسخه داده چیه ؟

حرکت 360 درجه فقط برای ps3 و 360 هست.
    امین جان از این مساله اطلاع دارم منظورم این بود که بیشتر از اینکه منتظر اومدن نسخه جدید PES یا فیفا باشم ( که البته دارم برای انتشارشون روز شماری میکنم )منتظر این تحول جدید در گیم پلی بازی و همینطور حرکت و کنترل کارکترها در زمین هستم .
    Last edited by 4039; 09-07-2009 at 22:07.

6. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من وقتی عکسه اتوو رو در حاله سر زدن دیدم و اگه به دستش دقت کنین می فهمین که گیم پلی همونه...
    دوباره ناامید شدم از این بازی....

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

در مورد گیم پلی من اینطور به نظرم میاد که ماله 2009 واقعگرایانه نبود و این 2010 هم ادامه همونه و مثه همیشه با کمی تغییرات ! به نظر من که گیم پلی PES 6 خیلی سرتر بود ! و بعد اون روند نزولی داشته !!! البته در قیاس با فیفا 100% واقعی تر هست !

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

در مورد گیم پلی من اینطور به نظرم میاد که ماله 2009 واقعگرایانه نبود و این 2010 هم ادامه همونه و مثه همیشه با کمی تغییرات ! به نظر من که گیم پلی PES 6 خیلی سرتر بود ! و بعد اون روند نزولی داشته !!! البته در قیاس با فیفا 100% واقعی تر هست !
    لطفا اگه می خواین از فیفا بد بگین بگین فیفا کارنت !
    این کلامه ی کارنت رو حتمی بنویسید!
    چون کارنت با نکست خیلی تفاوت داره! ( نکست که یک چیزه دیگست )

10. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان نظر شما چیه ؟ نظرتون در مورد تغییرو تحولاتی که کونامی توی این نسخه داده چیه ؟
    با تشکر از صحبتهای شما حسین جان!
    البته اونطور که مشخص هست چیزی نمیتوان گفت مگر اینکه دمو از گیم پلی دید!!البته چیزهایی که گفتن اگه واقعا عملی بشه جایی امیدواری را خواهد داشت!
    ولی برای نظر دادن باید صبر کرد تا 15 جولای!!اون موقع میتوانیم در مورد Pes 2010 گفت و گو کنیم البته اگه اطلاعات و ویدیو و عکسی منتشر بشه!چون مطمئنا صحبتهای خارجی ها نمیتوانه ملاک برای تک تک ما باشه که انتظارات متفاوتی از بازی داریم!بعد از دیدن تصاویر از گیم پلی و ویدیو و .......تک تک ما مسلما میتوانیم نظرمون را بگیم!
    راستی در مورد انجین و ماهیت گیم پلی بازی باید یک فکری بکنن چون اگه هر سال منتظر فقط این باشیم که بهبود ببخشن من میترسم از فیفا روی PC هم عقب بمونه!
    Last edited by joey jordison; 09-07-2009 at 23:42.

12. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

اینم دوتا عکس جدید:

دویدن گورکاف نشان از تغییرات در گیم پلیه

14. 3 کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

While Konami announced that Lionel Messi will be the cover star of PES 2010 he could be joined by Yohann Gourcuff in France
    "In traversing the JDLI (a magazine aimed at professional video game) that we were surprised to discover that Lionel Messi was accompanied on the images for presentation of the PES 2010 game leader of the Girondins de Bordeaux and the Equipe de France. Modeling Yoann Gourcuff was particularly successful, but it invites us to think that it will be the ambassador of the game this year. If this were the case, it would be a rookie team choice for the PES, the beautiful Yoann became at once popular with football fans but also from the fairer ---. If we should learn a little more in the coming weeks we will come back tomorrow on PES 2010 in our program L'Hebdo when we return to the sequence of motion capture, which took place a short time ago in Barcelona . Here is also a small preview."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •