تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 115 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1146

نام تاپيک: رانا ( Rana )

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

شتاب اولیه خودرو رانا مشتریان را شوکه کرد

« رانا » خودرو همزاد 206 در آبان ماه امسال به بازار آمد و شتاب بالای آن بیشتر دارندگان این خودرو را شوکه کرده است. شتاب بالای «رانا » از جمله مجهولاتی است که توجه مشتریان را به خود جلب کرده است.بر اساس مشخصات خودرو رانا، این محصول دومین خودرو با برند ملی ایران خودرو در ابتدا با موتور پرقدرت و کم مصرف TU5 با حجم 1.6 لیتر به بازار عرضه شده است.

بر اساس شواهد و تحقیقات به عمل آمده در معاونت بازاریابی و فروش ایران خودرو، خریداران خودرو « رانا » را تمامی اقشار در سنین مختلف جامعه تشکیل می دهند، بطوریکه ظاهر این خودرو به گونه ای طراحی شده است که نظر تمامی سنین جامعه را به خود جلب می کند.همچنین این خودرو از لحاظ تجهیزات ایمنی دارای سیستم های ترمز ABS+ EBD و دو ایربگ راننده و سرنشین جلو است.علاوه بر تامین الزامات استانداردهای 55گانه بازار ایران و استانداردهای روز اروپا، شاخص های ایمنی برای راننده و سرنشین بزرگسال و کودکان و برخورد با عابر پیاده بر اساس معیار EuroNCAP نیز در این محصول هدف گذاری شده و به تمامی سیستم های ایمنی برای برخورد با عابر پیاده موسوم به استاندارد Pedestrian Impact مجهز است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اره این تو عصر خودرو زده بود من تا این خبر رو دیدم یاده قیمتش افتادم
    قرار بود برای فقرا باشه اما شد خودرو لوکس تولبد داخل البته اگه با این قیمت تو بازار باشه خوبه کمتر از سمند وبالا تر از 405 در نبود اس دی خوب میتونه جولان بده
    جدیدا هم 206 میخواد تولید داخل بشه و ...................... دیگه دیدن داره

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من دوتا رانا رو صفر دیدم متاسفانه کیفیت داشبورد به قدری پایین هست که باعث خنده همه شده، طراحی داخلی هم به شدت به پراید های جدید و ال 90 شباهت دارد .
    درصورت امکان از داخل این خودرو تحویلی عکس بزارید .

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان اینجا انجمن هست
    ، هزار بار در مورد خودروی ملی و برند ملی بحث شده استفاده از قطعات مشترک حتی موتور مشترک بین خیلی شرکتها مرسومه چه برسه به شرکتهای سطح پایینی مثل ایرانخودرو و سایپا پس اگر کاری انجام شده باید به دید مثبت به اون نگاه کرد . من از دوستام میخوام اگر خودشون ادعا دارند 5 سال دیگه برای من یک موتور تک سیلندر دو زمانه 10 سی سی با توان 1 اسب بخار طراحی و تولید کنن .

4. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اره این تو عصر خودرو زده بود من تا این خبر رو دیدم یاده قیمتش افتادم
    قرار بود برای فقرا باشه اما شد خودرو لوکس تولبد داخل البته اگه با این قیمت تو بازار باشه خوبه کمتر از سمند وبالا تر از 405 در نبود اس دی خوب میتونه جولان بده
    جدیدا هم 206 میخواد تولید داخل بشه و ...................... دیگه دیدن داره
    با این کیفیت افتضاح داشبورد و کیفت بد داخل و امکانات بهش میگید خودروی لوکس؟؟؟؟؟؟

6. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

با این پول slx tu5بخریم بیشتر میصرفه تازه ارزانتر هم هست

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

من دو هفته پیش توی بنگاه یکی دیدم. قیمت داد 31500
    600 تا هم راه رفته بود. جنس داشبرد خشک بود وبه راحتی خط می افتاد ولی از لحاظ طراحی خوب بود و اصلا شبیه پراید نبود.(بعضی ها میگفتن در حد پرایده!) تنها کار خوبی که کرده بودن این بود که زبانه قفلهای روی درب رو حذف کرده بودن(چون اکثر سرقت ها در 206 خم کردن بالای درب و باز کردن درب از اون قسمت بود)
    موتورش هم که تیپ پنج بود با ecu جدید!(یعنی خداحافظی با کروز و اسپید لیمیتر و سنسور نور و باران)البته کروز معمولی که برای سمند و این سری خودرو ها هست روش نصب میشه با قیمت خیلی بالا
    یک مشکلی که داشبرد داشت این بود که وقتی بنگاه دار سویچ رو میخواست در بیاره دستش گیر کرد به اون پیشامدگی که پخش روش قرار داره.(البته شاید دستش خیلی بزرگ بوده!)
    یک قسمت هم بالای داشبرد بود که معلوم بود جای چیزی هست و روش رو درپوش گذاشته بودن!
    پدال گازش هم فک کنم سیمی بود و برقی نبود!

9. 3 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

31500برای این خودروخب10تومنشو میزاریم جیب خودمون یه slx tu5 میخریم!این خودرو تا 15 قیمتش بود الانم اینطور میارزه...

11. 2 کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

من دو هفته پیش توی بنگاه یکی دیدم. قیمت داد 31500
    600 تا هم راه رفته بود. جنس داشبرد خشک بود وبه راحتی خط می افتاد ولی از لحاظ طراحی خوب بود و اصلا شبیه پراید نبود.(بعضی ها میگفتن در حد پرایده!) تنها کار خوبی که کرده بودن این بود که زبانه قفلهای روی درب رو حذف کرده بودن(چون اکثر سرقت ها در 206 خم کردن بالای درب و باز کردن درب از اون قسمت بود)
    موتورش هم که تیپ پنج بود با ecu جدید!(یعنی خداحافظی با کروز و اسپید لیمیتر و سنسور نور و باران)البته کروز معمولی که برای سمند و این سری خودرو ها هست روش نصب میشه با قیمت خیلی بالا
    یک مشکلی که داشبرد داشت این بود که وقتی بنگاه دار سویچ رو میخواست در بیاره دستش گیر کرد به اون پیشامدگی که پخش روش قرار داره.(البته شاید دستش خیلی بزرگ بوده!)
    یک قسمت هم بالای داشبرد بود که معلوم بود جای چیزی هست و روش رو درپوش گذاشته بودن!
    پدال گازش هم فک کنم سیمی بود و برقی نبود!
    صحبتاتون تایید میشه + اینکه اون قسمتی که ازش صحبت کردید بالای داشبود قراره توی مدلهای لوکس رانا
    lcd تصویری شبیه اونایی که لوکس فروشی ها برای 206 دارند اجرا بشه
    زیر اون قسمت تمام فیش ها و کابلاش تعبیه شده و به احتمال زیاد تا چند وقت دیگه اسپرت فروشی ها سیستم صوتی تصویری مخصوصش رو تولید و پخش خواهند کرد

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

14. 5 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

درب خودرو زیاد نیاوردن کل اتاق ماشین ماله 206 هست!!!

16. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •