تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 190 اولاول ... 4181878889909192939495101141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا من خودمو کشتم این دختر samara همش میذاره میره لطفا کمک کنید

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

دوستان میخواستم ببینم کسانی که DLC هارو نصب کردن به این مشکل برخوردن؟
    من بعد از نصب DLC ها و اجرای MassEffect2Launcher وارد بازی میشم. ولی بازی Save هام رو نمیشناسه و New Game میده.
    ولی وقتی MassEffect2 رو اجرا میکنم DLC ها رو Error میده ولی Save هام رو میشناسه!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

بنظر من کسی که میخواد از این بازی سر در بیاره باید ENخوب باشه.منکه نفهمیدم کی به کیه یه نفر داره حرف میزنه 3 تا گزینه میاره شانسی میزنی یه گلوله نصاره طرف میکنه حالا چراا نمیشه فهمید
    با زبان متوسط هم میشه بازی کرد.انصافا Rpg بازی خیلی کم هست.اگه Dragon age رو بازی میکردی چی میگفتی؟ دی:

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا من خودمو کشتم این دختر samara همش میذاره میره لطفا کمک کنید
    من دقیق یادم نیست ولی اگه گزینه های art و travel و music رو انتخاب کنی قاعدتا باید شمارو به خونش ببره. یه سوال گزینه ای هست که توی مکالمات بیاد ولی خاموش باشه؟ اگر اینجوری باشه باید paragon یا renegade بالاتری داشته باشید تا اون گزینه ها باز بشن.

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

عزیزان این دختر samara رو چه طوری بایید راضیش کرد هر کاری میکنم میذاره میره.
    باید موقع صحبت باهاش فقط گزینه های سمت چپ رو انتخاب کنی که چیزهایی مثل art و travel و... هستش.
    من دقیق یادم نیست ولی اگه گزینه های art و travel و music رو انتخاب کنی قاعدتا باید شمارو به خونش ببره. یه سوال گزینه ای هست که توی مکالمات بیاد ولی خاموش باشه؟ اگر اینجوری باشه باید paragon یا renegade بالاتری داشته باشید تا اون گزینه ها باز بشن.
    دوست عزيز ...
    شما اگه دفعه اول با سامارا برخورد كردين كه اره درسته ول مي كنه ميره...
    اونايي كه وحيد ميگه واسه بعد هست...
    شما الان كجاييد؟؟؟مسخواييد تازه سامارا رو همراه خودتون كنيد؟؟؟يا رفتين واسه ماموريت وفاداريش؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام...
    من الان هنوز 2تا از يارام رو پيدا نكردم...حالا چندتا سوال...

1.جريان اين سامارا چيه؟؟؟
    2.اينكه يه جا ديدم بايد موقع انتخاب سامارا و ... يكي رو انتخاب كنيم چيه؟؟؟
    3.مرحله اخر كي شروع ميشه؟؟؟اخه ديدم ميگيد كه وقتي شروع شد سريع بريد و ...
    من هنوز 2تا بيشتر رو وفادار نكردم...يه وقت مرحله اخر خود به خود شروع نشه و من بمونم و حوضم و اونوقت حيوان مورد نظر رو بياريد و باقالي بار كنيد...
    - جریان Samara - یه اساری 1000 ساله هست و صاحب سه تا دختر. اون جلوتر متوجه میشه هر سه دخترش عضو فرقه Ardat-Yakshi بودند, فرقه ایی که سیستم عصبی اعضا هنگام جفت گیری بر روی جفت غلبه میکرد و باعث خونریزی مغزی و مرگ جفت و در نقطه مقابل, خود عضو قویتر و باهوشتر میشد. با متوجه شدن Samara از این وضعیت, دو تا از دختر ها زندگی در انزوا رو برای خودشون انتخاب می کنند, اما دختر سوم, Morinth که شجاع ترین و باهوش ترین دختر به حساب میومده گوشه گیری رو رد و فرار میکنه. وضعیت تا حدی پیش میره که Morinth تبدیل به یک قاتل سریالی ج ن س ی میشه و Samara هم برای پاک کردن این لکه ننگ سعی میکنه دخترش رو پیدا کنه و به زندگیش خاتمه بده.

- Samara در آخر ماموریتش (Samara: The Ardat-Yakshi) بالاخره دخترش Morinth رو پیدا میکنه. بعد از یه درگیری شدید بین اون دو تا, ما یا به مادره کمک می کنیم که هدفشو به خوبی تموم کنه و دخترش کشته بشه (عمل خوب) یا به دخترش کمک می کنیم تا مادر کشته بشه. (عمل بد)

- نه. شروعش دست خودته. بار دوم رو باید بدون وقفه بری.

بعد از انتخاب تک تک Music و Art و Travel باید گزینه های پایین دست چپ انتخاب بشه... اینطوری Morinth ما رو به آپارتمانش دعوت میکنه.

... شما الان كجاييد؟؟؟مسخواييد تازه سامارا رو همراه خودتون كنيد؟؟؟يا رفتين واسه ماموريت وفاداريش؟؟؟
    خودشون دارن میگن که در گیر ماموریت وفاداری هستن:
    عزیزان این دختر samara رو چه طوری بایید راضیش کرد هر کاری میکنم میذاره میره.

7. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

دوستان من توي اين ماموريتها موندم! نمي دونم كجاها بايد برم
    1- thane
    2- illium: liara system hanking
    3-citadel:krogan sushi
    4-citadel:found forget id
    5-illium: the justicar
    6-illium: conrad verner
    7- N7:msv

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز ...
    شما اگه دفعه اول با سامارا برخورد كردين كه اره درسته ول مي كنه ميره...
    اونايي كه وحيد ميگه واسه بعد هست...
    شما الان كجاييد؟؟؟مسخواييد تازه سامارا رو همراه خودتون كنيد؟؟؟يا رفتين واسه ماموريت وفاداريش؟؟؟
    نه توب ماموریت وفاداریش بودم و توی نت یه سرچ زدم و دیدم که خیلیا این مشکل رو داشتن و توی یک سایت به شکل تصویری روش رو گفته بود که با اون روش تونستم ردش کنم.
    ممنون

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

دوستان میخواستم ببینم کسانی که DLC هارو نصب کردن به این مشکل برخوردن؟
    من بعد از نصب DLC ها و اجرای MassEffect2Launcher وارد بازی میشم. ولی بازی Save هام رو نمیشناسه و New Game میده.
    ولی وقتی MassEffect2 رو اجرا میکنم DLC ها رو Error میده ولی Save هام رو میشناسه!!!
    خب با توجه به اینکه دوستان به بنده لطف داشتن و بعد از گذشت 1 ماه که من در مورد DLC های بازی سوالاتی رو پرسیدم و هیچ کس پاسخی نداد، بالاخره تمام مشکلاتم رو به تنهایی حل کردم.
    حالا هم هر کدوم از دوستان در مورد DLC ها مشکل داشت، به من PM بده تا مشکلش رو حل کنم، خصوصا دوستانی که نسخه Boysteam دارند(یعنی 4 دی وی دی)!

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

2- illium: liara system hanking

در سياره ايليوم يه چيزايي هستن شبيه عابربانكا برو اونارو هك كن فكر كنم در قسمت ترنسپورت بود بعد برو پيش ليارا

12. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •