تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 228 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 2278

نام تاپيک: کلوپ N86

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

خدادیشششششششششششش
    اخه من دوهفته است که گرفتم و اس ام اس ها هم که داشتم مطمئن بدوه همش از کجا مطمئن بشم تا مجبور نشم فرمت کنم
    حالا منم این رو تازه دیدم ، گفتم که حالا تو فکرت اینم باشه !! فک کنم کاری میکنه که خود به خود تنظمیات عوض میشه ، تم ها ناخواسته تغییر میکنن و بعضی وقتها قاط میزنن !! خود به خود به اینترنت کانکت میشه( پدر شارژ یا حساب رو درمیاره !) ! لیست تماسها رو برا سایرین میفرسته ، بدون اطلاع شما ، بلوتوث میفرسته ! مصرف باطری بالا میره ! بعضا گفتا که خد به خود SMS هم میفرسته !!!
    حالا شما یه ریست کن ، احتمالا حل میشه

2. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو تا مشکل برام پیش اومده که اولی مربوط به فاط زدن گوشیه که بعضی وقت ها خود به خود تم عوض میکنه و بعضی وقت ها هم کل ایکون های اپلیکیشن عوض میشه و همه یه جور ایکون قرمز میشه گوشیمم فریموره 11 و هک کرده
    و دوم این که تو تنظیمات نمیدونم کجا رو انگولک کردم که هی هر چند دقیقه میخواد به اینترنت با GPRS یا WELAN وصل شه جائی هم که میرم GPRS رو پوشش نمیده میخواد با ولان کانکت بشه میشه بگین کجا رو درست کنم که این پیام هی مزحم نشه کلافم کرده
    سلام
    دوست عزیز اول از بابت ویرووس خیالت راحت باشه چون تا به حال هیچ ویرووسی برایه شیمبین os9.3 بوجود نیومده.والا این مشکلاتی که شما میگین خیلی بعیده .ممکنه عوض شدن تم بخاطر وصل کردن گوشی در حالت data transfer به کامپیوتر باشه.ولی عوض شدن آیکون ها تغریبا غیر ممکنه.
    (یه زمانی یه ویرووسی بود به نام cabeer که همچین کارایی میکرد اما ماله سری 60 ورژن 1 و 2 بود)
    شما برو تو tools بعد برو تو setting و بعد قسمت connection. تو اونجا یه گزینه ای هست به نام wireless LAN برو توش.
    بعد برو رو گزینه show WLAN available و اون رو بزار رو never و مشکلت حل میشه.

4. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام به همه ی کسانی که n86 خریدن.مبارکتون باشه.یک سوال از شما داشتم و اون اینه که من میخوام n86 بگیرم ولی تو خیلی از سایت ها نوشته بود هنگ میکنه میخوام ببینم واقعیت داره؟.در ضمن اگه من بخوام این گوشی رو بخرم گوشی خوبی هست یا نه؟
    باتشکر.

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اول از بابت ویرووس خیالت راحت باشه چون تا به حال هیچ ویرووسی برایه شیمبین os9.3 بوجود نیومده.والا این مشکلاتی که شما میگین خیلی بعیده .ممکنه عوض شدن تم بخاطر وصل کردن گوشی در حالت data transfer به کامپیوتر باشه.ولی عوض شدن آیکون ها تغریبا غیر ممکنه.
    (یه زمانی یه ویرووسی بود به نام cabeer که همچین کارایی میکرد اما ماله سری 60 ورژن 1 و 2 بود)
    شما برو تو tools بعد برو تو setting و بعد قسمت connection. تو اونجا یه گزینه ای هست به نام wireless LAN برو توش.
    بعد برو رو گزینه show WLAN available و اون رو بزار رو never و مشکلت حل میشه.
    دوست عزیز این کارو کردم و گذاشتم رو never اما بازم میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    از كساني كه گوشيشون قبلا فريمور 10 بوده و بعد به فريمور 11 ارتقاء دادند خواهش ميكنم يه توضيحاتي بدن كه فريمور 11 برتريش نسبت به فريمور 10 چيه و چه چيزهايي بهش اضافه شده و آيا فريمور 10 مشكل نرم افزاري داشته؟
    و همينطور ميگن فرستادن آهنگ روي موج FM در فريمور 10 امكان پذير نيست و بايد حتما به 11 ارتقاء پيدا كنه تا بشه از اين امكانات استفاده كرد.
    با سپاس.

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوست عزیز این کارو کردم و گذاشتم رو never اما بازم میاد
    سلام
    متاسفانه من یا درست متوجه نمیشم مشکل گوشیتون چیه یا شما یچیزی رو شاید یادتون رفته بگین.
    در هر صورت پیشنهاد میکنم یه ریست فکتوری بکنید البته اگه خواستین بکاپ بگیرین یادتون باشه فقط از مسیج ها و شماره تلفن بگیرین.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام به همه ی کسانی که n86 خریدن.مبارکتون باشه.یک سوال از شما داشتم و اون اینه که من میخوام n86 بگیرم ولی تو خیلی از سایت ها نوشته بود هنگ میکنه میخوام ببینم واقعیت داره؟.در ضمن اگه من بخوام این گوشی رو بخرم گوشی خوبی هست یا نه؟
    باتشکر.
    ممنون ... من الان یه روزی میشه دارم
    به نظر من سرعت قابل قبولی داره ... یه سری هنگ های کوچیک میکنه که تو هر گوشی طبیعی هست ...!
    نفهمیدم کسی به ورژن 11 آپ کرده یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه selejwest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آقا چطور ميتونم گوشيم رو آپگريد كنم؟ميشه آموزش بدين؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

آقا چطور ميتونم گوشيم رو آپگريد كنم؟ميشه آموزش بدين؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو تا مشکل برام پیش اومده که اولی مربوط به فاط زدن گوشیه که بعضی وقت ها خود به خود تم عوض میکنه و بعضی وقت ها هم کل ایکون های اپلیکیشن عوض میشه و همه یه جور ایکون قرمز میشه گوشیمم فریموره 11 و هک کرده
    و دوم این که تو تنظیمات نمیدونم کجا رو انگولک کردم که هی هر چند دقیقه میخواد به اینترنت با GPRS یا WELAN وصل شه جائی هم که میرم GPRS رو پوشش نمیده میخواد با ولان کانکت بشه میشه بگین کجا رو درست کنم که این پیام هی مزحم نشه کلافم کرده
    البته ممکنه ویروس باشه و ویروس سیمبین هم داریم ...!
    ولی نیاز به ساین داره و خود به خود نصب نمیشه ... شما گوشین هک شده بود ؟ حالا یه مستر ریست بکن 100% درست میشه ... از این به بعد هم نزار گوشی تو حالت هک بمونه ...!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •