تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 120 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1197

نام تاپيک: آموزش نصب Battlefield 2 برای بازی آنلاین + معرفی سرور ایرانی با پینگ پایین

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببینید تجربه نشون داده 1.5 هست که هوادار داره. من کوشش می کنم به زودی چند تا از دوستان قدیمی رو خبر کنم و بکشونمشون به سرور.

تجربه همچنین نشون داده که باید یک ساعت رو در نظر بگیریم که همه اون ساعت بیان. برای نمونه ساعت 9 یا 10 شب خوب هست. شما لطف کنید و آی دی یاهوی من رو ادد کنید که مستقیم در پیوند باشیم:

pashangparsi6

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

به نظرم مهمترین مساله برای سرور تداوم موجودیتش است نه پچ ... سروری که یه روز هست و یه روز نیست از دیدگاه کسانی که بازی رو ندارند و میخواهند بازی رو تهیه کنند بی فایده ست و قیدش رو می زنند... برای جذب بازیکن باید حداقل چندین ماه سرور رو به راه باشه تا کم کم معروف بشه و طرفدار پیدا کنه

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به نظرم مهمترین مساله برای سرور تداوم موجودیتش است نه پچ ... سروری که یه روز هست و یه روز نیست از دیدگاه کسانی که بازی رو ندارند و میخواهند بازی رو تهیه کنند بی فایده ست و قیدش رو می زنند... برای جذب بازیکن باید حداقل چندین ماه سرور رو به راه باشه تا کم کم معروف بشه و طرفدار پیدا کنه
    کاملا درسته

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من همون 1.5 رو ران میکنم. ولی 2 تا سرور میشه ها!!!

در آغاز فعالیت moche's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    بوشهر - برازجان

پيش فرض

سلام به همهی دوستان عزیز.
    من هنوز این بازی رو تهیه نکردم.اما ازش خوشم میاد و میخوام با برادرم به صورت مولتی پلیر/با استفاده از کابل لن /بازی کنم.چندتا سوال دارم.ایا اصلا میشه اینکارو کرد؟اگه میشه چجور میتونم کاری کنم که یک تیم رو کامپیوتر در دست بگیره و یک تیم هم منو برادرم؟در کل دوست ندارم فقط خودمون داخل بازی باشیم و میدون خلوت باشه.وقت رفتن به گیمنت هم ندارم.اگه راهی رو میدونید که بشه اینکارو کرد ممنون میشم توضیح بدید.
    سلام کسی نیست جواب بده؟

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

بله . تمام این کارهایی که گفتید اگر بازی رو داشته باشید و وارد منوهای مربوطه اش بشوید می بینید که در بازی وجود دارد ... ولی در کل بازی با هوش مصنوعی به اندازه چند نفره با دوستان بازی کردن جذاب نیست چون این بازی برای حالت چند نفره طراحی شده و هوش مصنوعی خیلی ضعیفی داره و دشمنانی که کامپیوتر کنترل میکنه هیچ عملی راجع به اختفا ، پناه گرفتن پشت یک مانع و دیگر تاکتیک های پیشروی را انجام نمی دهند و مدام مستقیم ترین مسیر برای رسیدن و تصرف پرچم دشمن رو طی می کنند و کشته می شوند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا چرا پچ رو 1.41 گذاشتید - ماله من و خیلی های دیگه 1.5 هست-در ضمن بچه ها من خودم هرشب دارم بتلفیلد2 رو بازی میکنم البته با یه مد جدید به اسم AIX2 اسکرین شات هاش رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید اگه سرور رو با این مد ران میکردید میشد خدای بازی.مد AIX2 خیلی خفن تره.

در آغاز فعالیت MS13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا چرا پچ رو 1.41 گذاشتید - ماله من و خیلی های دیگه 1.5 هست-در ضمن بچه ها من خودم هرشب دارم بتلفیلد2 رو بازی میکنم البته با یه مد جدید به اسم AIX2 اسکرین شات هاش رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید اگه سرور رو با این مد ران میکردید میشد خدای بازی.مد AIX2 خیلی خفن تره.
    به دليل اينکه حجم پچ 1.5 زياده و همين 3 ، 4 نفری هم که بعضی وقت ها تو سرور بازی ميکنند پچ 1.5 رو ندارند و کلاً اگر کسی بخواد سمت اين بازی بياد و با ليستی از دانلود ها روبه رو بشه ممکنه کلاً بيخيال اين بازی بشه
    اگر همين بازيکن های موجود پچ 1.5 رو دانلود کنند سرور رو ارتقا ميديم به 1.5
    Last edited by MS13; 10-10-2012 at 10:12.

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ضمن اینکه خیلی مخلصیم لطف کن اگر برنامه ها خوب پیش رفت منو با اس ام اس خبر کن. ممکنه از طریق نت با خبر نشم چون دیر سر میزنم.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بهترین گزینه از نظر من اینه که یه سرور رو با پچ 1.5 و یه سرور دیگه رو با مد AIX2 اپ کنیم- اونایی که الان دارن bf2bc & bf3 بازی میکنن اگه برن مد AIX رو انلاین بتونن بازی کنن دیگه بقیه ی بازی ها رو یادشون میره.
    البته ممکنه واسه ادمین اپ کردن دوتا سرور مقدور نباشه چون هزینه ی بیشتری رو روی دوشش مسلما میزاره.
    اگر یکم همت کنیم و کمی واسه این بازی تبلیغ کنیم(مثلا بریم توی انجمن های دیگه پست بزنیم واسه اش) اونوقت کلاینت ها زیادتر میشه و دیگه میشه دوتا سرور مختلف از این بازی آپ کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •