[quote=Beny-Nvidia;3310575]سلام
بازی رو با کرک Razor که در پست اول است کرک کنید !
منم اینکارو کردم![]()
[quote=Beny-Nvidia;3310575]سلام
بازی رو با کرک Razor که در پست اول است کرک کنید !
منم اینکارو کردم![]()
ممكنه مشكلم با عوض كردن ويندوز حل بشه؟چون تو يك سيستم ديگه تست كردم.براي اون ريخت به غير از dvd 4 كه فايل
هاش صدمه ديده بود.(سوال در ص 78 پست 1)
برای چندمین بار
از social club گزینه play رو کلیک نکنید تا این پیغام رو بده
بعد از باز کردن social club (حالا فرقی نمیکنه آفلاین یا آنلاین)
فایل LaunchGTAIV.exe را در مسیر نصب بازی اجرا کنید
عجیبه من چند پست قبل اینارو گفته بودم
چه عجب بعده 5-6 پست یکی جواب داد. beauty جان این روش رو هم اجرا کردم ولی هیچ اتفاقی نمیفته و هیچگونه خطا و یا کاری نمیکنه. مراحلی که انجام میدم به این صورت هستش.
1- نصب بازی
2- کپی کرک razor تو مسیر نصب
3- اجرای sicial club و انتخاب گزینه skip (البته آنلاین هم چک کردم ) .
4- اجرای فایل launcgtaiv که هیچ اتفاقی نمیفته. آیا مرحله ای رو جا انداختم؟
راستی path 32 mb رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام install کنم خودش بصورت پیش فرض میخواد رو درایو f نصب کنه که من اصلا درایو f ندارم و گزینه تغییر مسیر نداره. چه جوری path رو نصب کنم. البته از همه مهمتر اجرای برنامه است. path بخوره تو سرش که کلافم کرد![]()
یک راه حل برای کسانی که دیگه نمی تونند برای بار دوم بازی کنند وقتی بازی رو نصب کردید قبل از کرک کردن اول از همه فایلها بجز فولدرهای pc - movies -common یک کپی بگیرید وجایی کپیش کنید
بعد پچ رو ننصب کنید واز کرک fedor استفاده کنید ولی وقتی خواستد دوباره بازی کنید وارد بازی نشدید از اون فایل هایی که کپی گرفته بودید به محل نصب بازی بریزید ولی قبلش اون فایلهای اصلی رو پاکشون کنید و بعد اینها رو کپی کنید دوباره مثل قبل بازی
رو پچ و کرک کنید .100 % عملی امتحانش ضرر نداره
البته این کا رو باید تا آخر بازی انجام دهید از دوباره نصب کردن بازی بهتره![]()
***این مود برای سیستم های قوی رو نمیشه دانلود کرد, لطفا یک لینک مستقیم بدید.
بابا من یه فایلی بود اسمش fedor بود حدود 33 مگ دانلود کردم یه Setup داره یه اپدیت
اگر بدرد نمیخوره همون Razor رو بریزم ؟؟؟ اگر خوبه پس کرکشم تو صفحه اول دانلود نمیشه جدید بدیدلطفا.
مرسی
http://www.box.net/shared/l0ipr34kon
همین الان خودم دان کردم
من نمیتونم
اقا من اشتباه کردم, نباید fedor نصب میکردم .
دوست دارم پچ و کرک و هر چی هست پاک شه بشه همون Razor چه کنم؟
بازی Error میده : GTA IV Fatal error WS10
آقا نميدونم چرا نسخه هاي شمااينقدر مشكل داشت حقيقتا من بازي رو از يه مغازه كوچك تو اهواز خريدم و بازي بدون اينكه بخواي چيزي نصب كني يا چيزي دانلود كني اجرا شد بدون هيچ مشكلي
آقاي benny از اينرو من هيچكدوم از تعاليم شما رو نخوندمچون بازي بدون هيچ مشكلي اجرا شده بود (حالا چرا ناراحت شدي)
واقعا دست تو و بقيه دوستان درد نكنه كه اينهمه واسه بچه ها زحمت كشيدي
دم همگي گرم
فقط لعنت به اين windows:sp3 بعد از يك هفته كه نصبش كردم خراب شد خداروشكر كه يه بك آپ از save بازي گرفته بودم
راستي فكر كنم بعد از نصب بازي خودش كرك RAZOR رو داشت چون وقتي بازي رو اجرا ميكنم اولش يه عكسي مياد روش نوشته RAZOR
Last edited by korokodil_avareh; 26-12-2008 at 06:47.
بد مدّتی بازی کند ميشه و دوباره درست ميشه خيلی اذيت ميکنه چيکار کنم؟
لطفاً بگين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)