جدیدا کسی با ایربک تحویل گرفته ؟
فعلا خیر خبری نیست
تا خرداد باید صبر کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
احتمالا منظورشون از ثبت نام کنندگان ، تمامی کسانیکه تا الان ثبت نام کردند هست . یعنی بغیر از باقیمانده اون 10هزار نفر اولیه . چون اخیرا باز تیبا پیش فروش شده بود . درسته؟
محرابيان وزير صنايع :خودرو تیبا ؛ که در سایپا تولید شده، خودرویی است که هر ایرانی به آن افتخار میکند وی با اشاره به خودرو ملی سایپا گفت: خودرو تیبا که در شرکت سایپا تولید شده، خودرویی است که هر ایرانی به آن افتخار میکند، چرا که موتور این خودرو محصول فکر ایرانی بوده و قدم بلندی است که در صنعت کشور برداشته شده است.
متاسفانه مشکل خودروسازان ما این هست که خودرویی که تولید میشه از خدمات پس از فروش و تامین قطعات خبری نیست
و اگر مشکلی برای خودرو به وجود بیاد صاحبش باید قطعا رو با قیمت گزاف از بازار آزاد بخره.
تو تحویل تیبا خیلی اذیت کردن و امروز و فردا گفتناشون باعث نارضایتی مشتریان شد.
خوبه بعد از این همه مدت نگفتن بیاین خودروتون رو عوض کنید!!!!!!!!
بابا مشکل خودروسازان ما از این حرفها دیگه گذشته ....
اتفاقا گفتن بیاین جای تیبا پراید بگیرید !!!
به گزارش خبرگزاري محيط زيست ايران، قرار بود خودروي تيبا که برگرفته از نام آهوي ايراني است، تا پايان سال 89 تحويل متقاضيان شود اما به دليل عدم تجهيز به ايربگ، تحويل آنها به تأخير افتاد.
نعمت الله پوستين دوز، مدير عامل سايپا، تأکيد کرده است که مشتريان تيبا تا شهريورماه خودروي خود را دريافت مي کنند.
گروه سايپا قصد دارد تيبا را بدل به سمبل خودروهاي سبز کشور کند.پيش تر مهدي اسماعيلي ، رييس اداره محيط زيست سايپا گفته بود :" اعمال استانداردهاي کامل آلايندگي روي تيبا مرحله به مرحله صورت مي گيرد."
وي همچنين گفته بود:" با نصب برچسب خودروي سبز بر روي تيبا، اين محصول را بدل به سبزترين خودروي داخلي خواهيم کرد."
تيبا هم اکنون استاندارد يورو3 را پاس مي کند و قادر به پاس کردن استاندارد يورو4 نيز است. اين خودرو در ميان خودروهاي همکلاس خود سوخت کمتري نيز مصرف مي کند.
در خودروهاي داخلي از روکشي پلاستيکي براي صندلي ها استفاده مي شود که تجزيه آن در طبيعت حدود 400 سال طول مي کشد اما سايپا قصد دارد براي تيبا از روکش تجزيه پذيري استفاده کند که تجزيه آن در طبيعت حداکثر 5 سال به طول مي انجامد.
دوست عزيز جديدا گفتن جاي تيبا پرايد بگيريد؟؟؟
نه...من در جواب اون دوستمون که گفته بود خوبه نگفتن بیاید خودروتون رو عوض کنید این حرف رو زدم.
البته من با دفتر تهران که صحبت کردم گفت ریو هم میتونی بیای بگیری بجاش!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)