نه گفتن هیچ مشکلی نداره. سالمه سالمه.
حالا باید چی کارش کنم؟! پمپ بنزین باید تعویض شه؟! بعد مصرف 60 لیتر بنزین تو 400 کیلومتر طبیعیه یا مشکلی داره؟
نه گفتن هیچ مشکلی نداره. سالمه سالمه.
حالا باید چی کارش کنم؟! پمپ بنزین باید تعویض شه؟! بعد مصرف 60 لیتر بنزین تو 400 کیلومتر طبیعیه یا مشکلی داره؟
من ایندفعه بنزین سوپر زدم پاک رو که کامل خلی بود کامل پرش کردم 65 تا گرفت کیلومتر رو هم صفر کردم امروز 120 تا با هش رفتم یک خونه خلی کرده یعنی 8.25 لیتر ! سوال داشتم ایا واقعا این سورن های جدید که مالتی پلکس هستند و ecu اپ دیت شده اینقدر کم مصرفند؟؟؟
![]()
من یه مکمل به عنوان تمیز کننده سر انژکتور گرفتم...ظاهرا آمریکایی به قیمت 5 تومن
آیا اینا به واقع کاری انجام میده؟
سمند دوگانه سوز دارم که هر وقت شمع های دو الکترودش رو عوض میکنم و استپر و ... تا 2-3 ماه خوبه ولی باز یه مقدار ریپ داره
این کیلومتره سورن هست ؟
مدل 90 اینطوری شده ؟
کلیومتر مالتی پلکسه...یک سری از lx ها هم همینطوریه +سمند های seاین کیلومتره سورن هست ؟
مدل 90 اینطوری شده ؟
با سلام شاید پایین باشه ولی به اون درجه باک نمیشه اطمینان کرد ماشین خودم در 1/4 اول باک 200 میرم ولی در 1/4 بعد 150 و در 1/4 بعد 110 و 1/4 آخر 190![]()
سلام
انژکتور شور رو ایران خودرو رد کرده و میگه باعث خرابی انژکتور می شوند. دوست مکانیکم گفت بی خودن واسه این ماشینها و کاری نمی کنند . وشستشوی موتور اصلا انجام نده و سم برای انژکتوره
من از شمهای ایریدیوم استفاده می کنم و فقط اینکه چند وقتی می برم پیشی مکانیک یه کم تمیزشون میکنه آخه کویلم بد کار می کنه حتی با این مشکل من ازشون راضی هستم .
مشکل مصرف بنزین از چی می تونه باشه؟! 150 کیلومتر داخل شهر 30 لیتر مصرف شده.
روغن موتور، فیلتر هوا و فیلتر روغن تازه عوض شده، باد چرخ ها تازه تنظیم شده. مشکل از چیه پس؟![]()
دوست من شما صافی بنزین همچنین پمپ بنزین رو حتما چک کن.
همه اینا تازه چک شدن. ماشین رو بردم چک آپ کامل همین 1 ساعت پیش . یارو گفت بنزین سوپر بزن 2 3 بار ببین مصرفش چه تغییری می کنه بعد بیار اینجا ببینمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)