واقعا بهترین بازی ایرانیه ...![]()
تنها چیزی که کم داره یه دوربین خوب سوم شخصه ... واقعا حیف شد کاشکی سوم شخص بود![]()
واقعا بهترین بازی ایرانیه ...![]()
تنها چیزی که کم داره یه دوربین خوب سوم شخصه ... واقعا حیف شد کاشکی سوم شخص بود![]()
سلام اینجا یکی ادعا کرده بازی رو کرک کرده و
کرکرو 500
و سورس کرکرو 2000 تومن میفروشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب بیکار بوده..........
کل بازی 5 تومن هستش....
چه کاریه 2 تومن بدیم....واسه خریدش....
حامد به تو هم که قالب کردنبازی در اصل 3500 بیشتر نیست...
ولی این طرف هم به نظر من داره بدترین خیانت رو به صنعت مملکتش میکنه!!
حالا اگه مثل این کمپانیهای خارجی 10 برابر هزینه تولید بازی براشون داشت مهم نبود ولی توی همین وضعیت هم ممکنه از نظر اقتصادی درست جواب نده چه برسه به اینکه کرک شه![]()
ای بابا ملت واسه من تو بازیهای ps3 تو فکر می مونن چطور ارزون میخرم...حامد به تو هم که قالب کردنبازی در اصل 3500 بیشتر نیست...
ولی این طرف هم به نظر من داره بدترین خیانت رو به صنعت مملکتش میکنه!!
حالا اگه مثل این کمپانیهای خارجی 10 برابر هزینه تولید بازی براشون داشت مهم نبود ولی توی همین وضعیت هم ممکنه از نظر اقتصادی درست جواب نده چه برسه به اینکه کرک شه
اونوقت میان اینو واسم قالب میکنن.....به هر حال کمکی کرده باشیم به اهل گیم کشور...
خدا کند که این سرمایشون برگرده بهره پیش کش...
دوستان به نظر من بدترین کارو رو این بازی کردن
منظورم 1 بار نصبش هست
اگه ویندوز پرید چی ؟
اگه خاستین 2 سال بعد برای خاطه هم که شده یه مرحلشو برین چی ؟
مشکا 3.500 نیست
مشکل محدودیت احمقانشه
این بازی را رو سه سیستم مختلف و تا هزار بار رو یک سیستم میتونی نصب کنی مشکلت چیه؟
سلام
یک نکته جالب الان که رفتم تو سایت فروشگاه لوح زرین و کد پیگیری رو وارد کردم وضعیت سفارش رو زده انصرافی دلیل انصراف رو هم زده N !!با اینکه همون روزی که عرضه رسمی شد بازی رو برای من آوردند.
به خودت هم 500 تومن بیشتر قالب کردن ....حامد به تو هم که قالب کردنبازی در اصل 3500 بیشتر نیست...
قیمت اصلی که 3000 تومن هستش
فکر کنم یه کم جلوتر بریم میگند بازی رو میدند یه ماچم روش میدند
قیمت پشت جلدش که زده 3500(بدون دستکاری)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)