دوست من برندای زیادی اا ت بازار ایران دو نفره دارن
کراس حدود 500 بود
اساک 280
ویوا 350
اینا حدودیه قیمت دقیق ندارم
بهتر از همشونم کراس هستش
دوست من برندای زیادی اا ت بازار ایران دو نفره دارن
کراس حدود 500 بود
اساک 280
ویوا 350
اینا حدودیه قیمت دقیق ندارم
بهتر از همشونم کراس هستش
ممنون ولي من اين قسمتو متوجه نشدمدوست من برندای زیادی اا ت بازار ایران دو نفره دارن
گفتم مارکهای خوبی وجود داره
!!!!!!
حالا من چیکار کنم لاستیکای دوچرخه قبلیمرو بندازم روی این دوچرخه یا بذارم لاستیکای کوهستان داشته باشه لاستیکای دوچرخه قبلیم از این لاستیکای جاده است که تازه براش خریده بودم لاستیکای کوهستان مارکشون kendaو لاستیکای جاده مارکشون sheng shin هست چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با 200 تومن چه دوچرخه ای میشه خرید؟
[QUOTE=minamaleky;4962479]حالا من چیکار کنم لاستیکای دوچرخه قبلیمرو بندازم روی این دوچرخه یا بذارم لاستیکای کوهستان داشته باشه لاستیکای دوچرخه قبلیم از این لاستیکای جاده است که تازه براش خریده بودم لاستیکای کوهستان مارکشون kendaو لاستیکای جاده مارکشون sheng shin هست چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE
واقعا محشر میشه! امتحان کن نتیجشو بذار اینجا که اصلا ضرری نداره! اگه یه عکس هم ضمیمه کنی که ازت ممنون میشیم.
سلام به شما دوست عزیز
ببینید شما باید ببینید که کجا میخواین سوار چرخ بشین اگه همش تو خیابونین خوب منتقا بهتره لاستیک جاده باشه اگه نه عث=قل حکم میکنه که اج دار باشه البته این رو هم بگم که لاستیکهایی هستند که به صورت دو منظور استفاده میشن
هم برای خیابون هم برای کوهستان
یکمی بذاری روش میتونی یه ویوا بخری![]()
کسی اطلاعی از دوچرخه های تولید ب ام و نداره؟
خود ب ام و این دوچرخه ها رو میزنه یا شرکت با اسم مشابه هست؟؟؟
چقدرباید روش بذارم؟واینکه چه امکاناتی داره؟راستی اذیت که نمیکنن؟یکمی بذاری روش میتونی یه ویوا بخری
بین 50 تا 100 تومان من دارم خیلی هم ازش رازیم البته من تو شهرستان 330 بابتش پول دادم ولی تو تهران نباید بیشتر از 300 باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)