تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 241 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

يه بار ديگه هم پرسيده بودم اينو ولي جواب يادم نيست

با چه نرم افزاري ميشه فايلهامو كوتاه كنم و نويزشونو بگيرم و از كجا پيداش كنم

يكي از دوستان من سه تا فايل صوتي رو كه با موبايل ضبط شده روي D2 من ريخته توي يه فولدر كه پسوندشون با پسوند فايلهاي من فرق داره موقع اجرا فقط ميره سومين فايل رو اجرا ميكنه و به هيچ عنوان فايل اول و دوم اجرا نميشه در حالي كه توي كامپيوترم هر سه اش اجرا ميشه

D2 من 4 گيگيه اگه بخوام كارت حافظه براش بذارم چه ماركي استفاده كنم و حدود قيمتش رو هم بفرماييد لطفا
    نرم افزار که کم نیست .. برای cut می تونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی و برای حذف نویز هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبه به نظرم ... (هرچند مقوله حذف نویز در این سطح، کارآیی اش کاملاً نسبیه - این تیپ نرم افزارها بیشتر توانایی حذف هام و هیس رو دارن که البته مرسوم ترین نویزها هم هستند)

//

پسوند فایلهای دوستت چیه؟ .. طبیعتاً رقابت بین PC و پلیرت ناعالانه است چون PC شما اغلب می تونی کدک های بسیار بیشتری رو ساپورت کنه در حالیکه ساپورت کدک در یک پلیر محدود و اغلب غیرقابل تغییر (افزایشه) ...

//

من فرق خاصی بین کارت حافظه های گوناگون (از نظر مارک) نمی بینم ... معتبر باشه ، کافیه ... حدود قیمت 4 گیگ 10 تومن و 8 گیگ 20 تومن ...

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

در ادامه جواب آقا محمد
    برنامه برای کوتاه کردن فکر کنم میتونی از خوده جت هم استفاده کنی

4. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با تشكر از راهنمايي

فايلها ‌‌‌wav هستن ظاهرا ولي نمي فهمم چرا وقتي ميخوام اولي و دومي اجرا بشه سومي با پسوند مشابه بطور كامل و بي نقص اجرا ميشه و از روي اون دو تاي ديگه پرش مي كنه

جت رو ندارم ميشه از جايي به صورت موقت استفاده كرد؟ چون امكان دانلود ندارم

راستي اجازه نصب نرم افزار معرفي شده براي حذف نويز رو ندارم چون بهم پيغام از كشور قدغن شده وصل شدم

امكان نصب نرم افزار اول رو هم ندارم چون شبكه مون بسته است

اگه نرم افزار مفيدي ميشناسيد كه بتونم از پايتخت با قيمت مناسب تهيه كنم و فقط در حد دو كار اشاره شده بهم كمك كنه ممنون ميشم معرفي كنيد
    Last edited by سپينود; 13-10-2009 at 11:35.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با تشكر از راهنمايي

فايلها ‌‌‌wav هستن ظاهرا ولي نمي فهمم چرا وقتي ميخوام اولي و دومي اجرا بشه سومي با پسوند مشابه بطور كامل و بي نقص اجرا ميشه و از روي اون دو تاي ديگه پرش مي كنه

راستي اجازه نصب نرم افزار معرفي شده براي حذف نويز رو ندارم چون بهم پيغام از كشور قدغن شده وصل شدم

اگه نرم افزار مفيدي ميشناسيد كه بتونم از پايتخت با قيمت مناسب تهيه كنم و فقط در حد دو كار اشاره شده بهم كمك كنه ممنون ميشم معرفي كنيد
    یه نرم افزار هست که یه مقدار حرفه ای تره اگه براتون مساله ای نیست. Adobe Audition باهاش میتونین همه ی این کارا رو انجام بدین.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشكر از راهنمايي

اگه صرفاً هدف شنیدن اون فایل های wav هستش ، کافیه تبدیل فرمتشون کنی ... مثلاً mp3 شون کن و بعد خیلی ساده بریز توی پلیرت ... برنامه تبدیل فرمت هم که ماشالا ریخته تو وب .. کافیه سرچ کنی "wav to mp3" .. و البته معمولا خود پلیرها برنامه کانورت هم دارن ...

//

خب پس اگه من اولی رو هم برای دانلود لینک جایگزین بدم باز شما مشکل نصب داری؟ ..

بهرحال برای خرید نرم افزار هم که دیگه خودت داری میگی : برو پایتخت ، اسم نرم افزار یا کارکرد مورد نظرت رو بگو .. حتماً گیر میاد ...

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

آقایون در کمال ناباوری باطری mp3 u5 ام درست شد.خیلی تعجب داره که با یه فرمت و فریمور درست شده .....
    الان در حالت عادی با اکولایزر خاموش و ولوم 18 20:10 بهم باطری میده
    اما با اکولایزر روشن رو همون ولوم حدوده 16 ساعت
    به نظر شما طبیعیه که برای اکولایزر حدود 3-4 عمر باطری کمتر شه ؟

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

از بچه ها کسی لوگوی خوشگل واسه jet logo داره ؟
    اگه بده ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقایون در کمال ناباوری باطری mp3 u5 ام درست شد.خیلی تعجب داره که با یه فرمت و فریمور درست شده .....
    الان در حالت عادی با اکولایزر خاموش و ولوم 18 20:10 بهم باطری میده
    اما با اکولایزر روشن رو همون ولوم حدوده 16 ساعت
    به نظر شما طبیعیه که برای اکولایزر حدود 3-4 عمر باطری کمتر شه ؟
    خدا رو شکر ..

اعداد درست به نظر میان .. یا حداقل به اون چیزی که روی وب از طرف کاربرهای u5 گزارش شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در میاد ...

عددی که از طرف کمپانی به عنوان عمر باتری اعلام میشه در خوش بینانه ترین حالت اندازه گیری میشه و به ندرت پیش میاد که دقیقاً معادل همون عدد رو در استفاده واقعی مشاهده کنیم ... من اگه یه پلیر بخرم که بعنوان 24 ساعت باتری واسه اش تبلیغ بشه ، امیدوارم 20 ساعت باتری بده بهم در شرایط خوب (نور صفحه کم و EQ خاموش) و 16 ساعت هم در دامنه مدلهای پایین تر از متوسط (که U5 جزوشه) قابل قبوله واسه ام ..
    از بچه ها کسی لوگوی خوشگل واسه jet logo داره ؟
    اگه بده ممنون میشم
    نمی دونم لوگوهای مختلف در مدلهای مختلف بطور مشابه جواب میده یا نه .. ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن (اساساً باید مال D2 باشه)...

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام

من رفتم اون مغازه تو بازار رضا كه Cowon داره ( دم در ) ولي u5 نداشت و گفت ديگه هم نمياريم!!

الآن كجا پيدا ميشه اين u5 و قيمتش چنده؟؟؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام

من رفتم اون مغازه تو بازار رضا كه Cowon داره ( دم در ) ولي u5 نداشت و گفت ديگه هم نمياريم!!

الآن كجا پيدا ميشه اين u5 و قيمتش چنده؟؟؟
    اولین بار u5 رو تو همون مغازه دیدم من.
    مثل این که دیگه تو ایران وارد نمیشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •