سلام.
منم تازه اومدم شاتل.دوستان باسابقه بهتر راهنمایی میکنن.
الان که با شما صحبت میکنم سرعت دانلود تقریبا نصف شده.
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام.
منم تازه اومدم شاتل.دوستان باسابقه بهتر راهنمایی میکنن.
الان که با شما صحبت میکنم سرعت دانلود تقریبا نصف شده.
![]()
ببین اکثرا راضی هستن از شاتل
این هفته فقط یه سری مشکلات پیش اومده بود که اونم به خاطر اشکالات فنی مخابرات بود...
تو این دوماهی که دارم از شاتل سرویس میگیرم تنها دیروز بعدازظهر که قطعی داشت مشکل از خود شاتل بود....
از نظر پشتیبانی فنی هم تو ایران مطمئن باش که بهتر از شاتل پیدا نمیکنی
اقا اونطور که من فهمیدم شاتل روی تعداد کانکشنهایی که داره محدودیت گذاشته
ینی اگه شما تعداد کانکشنها رو توی دانلود منیجرتون بالا ببرین سرعتتون هم بالا میره
من خدم با idm و با یک کانکشن سرعت دانلودم حدود 14 هستش ولی با 16کانکشن سرعت دانلودم بین 55-64 هستش
وضعیت من در این لحظه ولی خوب سرعت دانلودم همون 64ه
سلام
شاتل دیگه مثل قبلا سیستم رو خودش قطع نمیکنه
مثلا این رو نگاه کنید
8 گیگ رو دانلود کردم نه قطعی داشت و نه بازی در آورد
این هم تست سرعت من
سرعت دانلود هم 62-64
دقیقا ساعتی 200 مگ دانلود میکنم.
راستی این پینگ که این speedtest میده درسته یا نه؟
Last edited by choory; 07-11-2008 at 11:35.
آره منم درسته که تو اسپیدتست سرعتم را میزنه 350-370 ولی موقع دانلود با IDM و 16کانکشن سرعت دانلود همون حدوداس
ینی قشنگ تو 1 ساعت 200 مگ رو دانلود میکنم
نتیجه اخلاقی اینکه (بارها هم گفته شده) تستهای اسپیدتست اصلا معتبر نیست و ضمنا اون میزان پینگ هم که فکر کنم چرت میزنه
چجوری تو همین IDM تعداد کانکشن ها رو بالا ببریم...منم سرعتم خیلی کمه...یعنی با زیاد کردن کانکشن زیاد میشه؟؟
قبلا 33 بود الان 10![]()
بله با زیاد کردن تعداد کانکشن ها سرعت واقعی تر میشه
برای افزایش تعداد کانکشن ها شما به قسمت options رفته سپس تپ connection را انتخاب کنید نوشته max.connectiom number که یک عدد هست که از 1 تا 16 متغیره شما بزار روی 8 یا 16
دوست عزیز مرسی که راهنمایی کردید...من 16 رو انتخاب کردم ولی نتیجه این هست:
چرا اینجوری هست؟؟
دوست من رپیدشیر و مگاآپلود بیشتر از یک کانکشن به کاربرهای free نمیدن, باید اکانت داشته باشید! اگه با لینکهای مستقیم امتحان کنید تاثیر تعداد کانکشن رو بوضوح میبینید(سرعت 60 تا 70)....
البته بازم سرعت شما خیلی پایینه....من بدون اکانت 30 تا 40 دانلود میکنم از رپید, دوستان راهی هست که بتونیم با 60 از رپید دانلود کنیم؟
![]()
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)